Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב טופל כל חייו במוסך אחד מורשה של הונדה (המוסך ברחובות),

משום מה הדוושה מרגישה מנוגדת מידי, עם יותר מידי קושי בלחיצה.

שבוע שעבר עשיתי לה טיפול 10 אלף (210 אלף קמ'), במהלכו הוספו שמנים והוחלפה גומיה קטנה.

המכונאי קרא לי כשסיים ושאלתי אותו האם העניין עם הדוושה נורמלי, הוא דחף מברג לקפיץ בבית מצרעת ואמר שהכל מצוין

וככה ההתנהגות של הסיוויק בשנתון הנ'ל.

לאחר שיצאתי מהמוסך הרגשתי שהנגיעה הראשונית של הדוושה תקועה, צריך להפעיל כוח כדי להוציא אותה מהמקום. הדבר קורה

רק לאחר שמניעים את האוטו, והדבר מחמיר ככל שהאוטו מכובה יותר זמן או מנגד קר יותר. היה ברור לי שזה בגלל הדחיפת מברג המיותרת הזאת שנעשתה מבלי הבחנה ומבלי מטרה.

לאחר חצי שעה חזרתי למוסך, והמוסך היה נראה לקראת סגירה. הצלחתי לטפוס את המכונאי, הוא לחץ על הדוושה ואמר שכנראה

השטיח הפריע. הזיז את השטיח ואמר שהבעיה נפתרה. שום נפתרה ושום נעליים.

הוא ניסה לשחק בבית מצרעת, אפילו הצעתי לו שיתן טיפול שם (שיחליף כבל גז או ינקה בת מצרעת, בתשלום אפילו...) אך הוא אמר

שחבל על הכסף (יותר נכון, חבל לו על הארוחת ערב).

הוא אמר לי שיש לו הונדה כמו שלי והציע לי לבדוק את הגז שלה, הוא טען שגם אצלו זה ככה.

לחצתי אצלו והגז אצלו משוחרר, לחיץ כמו חמאה, עם ניגוד נכון ותגובה נכונה.

הוא תירץ שזה בגלל שכל החלקים הוחלפו והוא שם טורבו, ושלו ידנית (אגב שלי אוטומט) ובעצם הפיל את עצמו.

מעצבן לחשוב שהכנסתי את הרכב לטיפול, והם גרמו לי לתקלה... לרכב שברוך השם לא ראה תקלות מכניות מימיו...

מה אתם אומרים כדי לעשות? כבר לא מענין אותי לצאת פריאר ולשלם כמה שצריך כדי לפתור את הבעיות שהם גרמו.

תודה קארספורום ולילה טוב.

• תוכן חדש...