Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי פולו בציר 2000 ואני מתגורר בבקעת אונו

לפני כחודשיים ביום בהיר אחד קמתי והפולו שלי הייתה ללא הגריל הקדמי. הייתי די מופתע כי לא הכרתי תופעה כזאת של גניבת גרילים. לקח קצת זמן אבל השגתי גריל+סמל מפירוקיה.

ואתמול, ביום סגריר אחר, שוב פעם נגנב הגריל.

חשוב לציין שהרכב חנה בשני מקומות שונים ומרוחקים, ואין לי מתנכלים וכו' (ושאר הרכב ללא פגע)

האם התופעה הזאת ידועה או שפשוט המזל לא מטיב עימי ?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במיציבושי שהייתה לנו,גנבו וינקר קידמי.

זה לא מראה על מכה גורפת,אלא שאנשים שנשבר להם או גנבו להם חלק,במקום ללכת לפירוקיה או חלקי חילוף,מאתרים רכב דומה באיזור וגונבים.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

צריך לקצוץ לאנשים כאלו את הידיים.

-גנבו לי מצבר חדש.

-קסנון.

-רמקולים.

-טייפ ישן.

אבל השוס היה, ואני מבקש לא לצחוק. הייתי בטיול באזור נחל הבשור, אני חוזר לרכב ורואה ששברו את החלון הצדדי עם לבנה ענקית וגנבו לי את האפוד הזוהר :roll:

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
צריך לקצוץ לאנשים כאלו את הידיים.

-גנבו לי מצבר חדש.

-קסנון.

-רמקולים.

-טייפ ישן.

אבל השוס היה, ואני מבקש לא לצחוק. הייתי בטיול באזור נחל הבשור, אני חוזר לרכב ורואה ששברו את החלון הצדדי עם לבנה ענקית וגנבו לי את האפוד הזוהר :roll:

הרגת אותי:lol::lol::lol:

כמה שזה נשמע עצוב זה מצחיק. אצלנו יש מכה כבדה של גניבות סמלים[שזה עוד בסדר] בשכונה שגרנו לפני, כל חודש היו גונבים רכב חדש.

:beerchug:

:ok:

פורסם

גם אני מתגורר בבקעת אונו ולצערי יש לא רק מכה של גניבת חלקים אלה גניבת רכבים מתוך חניונים תת קרקעיים לאנשים

כאלה צריך להשאיר רק אצבע אחת בכל יד.:evil:

גולף GTI כי חיים פעם אחת:twisted:

פורסם

אשמח אם תציינו באיזה איזור בארץ זה קרה. שמתי לב שאיזור הצפון מככב בנוגע לגניבות חלקי רכב.

• תוכן חדש...