Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר שרכבי היה אטום בדינאמט + מערכת חמודה , והועבר לאחי , וכרגע אני נוסע לרוב על טויוטה קורולה, הוחלט על הרכבת מערכת חמודה , רכשתי לרכב פיוניר 5250SD שלפי http://www.pioneer.com.au/Products/Car%20Entertainment/CD%20DVD%20Players/DEH%205250SD.aspx יש לו אפשרות חיבור לשלט ההגה המקורי מובנית , אשמח לקבל מידע או הכוונה שיעזרו לי לחבר את השליטה בהגה המקורית לפיוניר,

בנוסף , רכשתי קומפוננט לרכב של מורל האובטשן 6 , מה ההבדל בין הקומפוננט האלו לבין הסופרימו לדוג'?

ראיתי המלצות טובות על האובטשן.

ואחרון וחביב , הייתם ממליצים לאטום את הרכב או לוותר על זה כל עוד יתכן והרכב יוחלף בעתיד?שווה להשקיע את איטום הדיינמט?לדלתות בלבד לדוג'? מנסיוני עם רכב שהיה אטום , השמע היה אדיר לעומת רכב מקביל של אחי דאז שלא היה עם חתיכת דינמט אחת.

תודה רבה על העזרה .

פורסם

אם כבר אז אוביישן.

השאלה אם דוטק או הייבריד.

כל רכב מוחלף בסופו של דבר, השאלה כמה זמן אתה מתכנן להשאיר אותו אצלך.

מתחדשת*

פורסם
אם כבר אז אוביישן.

השאלה אם דוטק או הייבריד.

כל רכב מוחלף בסופו של דבר, השאלה כמה זמן אתה מתכנן להשאיר אותו אצלך.

תודה קודם על ההתייחסות ,

אתה צודק ב1000 אחוז , הרכב הוא של ההורים שרוב הזמן אצלי , אחת הסיבות למעבר הוא שהרכב שלי היה יושב בחנייה , ונסע 5 K בשנה האחרונה , ואין לי צורך ממשי ברכב ,

הרכב הקודם כפי שצוין היה לאון טורבו אטומה בדיינמאט מלא , ובתור חדש במערכות (שנתיים סה"כ בתחום הנ"ל) וחובב נהיגה מעל 5 שנים . השאלה אם איטום דלתות בלבד יעיל או שלוותר כבר על הרעיון? ובנושא זה , כמה עולה דינמאט כיום ולאיזה כמות?(עדיין לא יצא לי לברר אבל לפי זאפ המחירים קופצים בין מקום למקום. ולכן באה השאלה.)

הקומפוננט אכן DOTEC OVATION 6 , איך הם בהשוואה להיבריד?או הסופרימו? ובכלל איך הם?

ברכב הקודם היה לי קומפוננט פולק אודיו 100RMS שהייתי מאוד מרוצה , אך הושארו לאחי , והבנתי שזה עלייה ברמה לעומתם...

ואשמח להתייחסות לגבי החיבור של הפיוניר לשליטת ההגה, האם ניתן לחבר חוטים בלבד?או שצריך מתאם?הבנתי שיש צורך במתאם , מאחר ויש צורך בממיר להתנגדויות שונות לפי הפקודות וכ'ו, קיבלתי כמו כן הצעת מחיר של 450 שח לאחד , הוגן?

תודה רבה:)

פורסם

בידוד אקוסטי (לא איטום) בדלתות הקידמיות הוא המשמעותי ביותר מכל שאר חלקי הרכב.

זאת משום שהוא בעצם משפר את חלל התהודה בו פועל הרמקול הדומיננטי במערכת הסטנדרטית- המידבאס.

הדוטק ממוצבים רמה מתחת להייבריד, שבעצמם ממוצבים שתי דרגות מתחת לסופרימו (יש את האילייט בשתי וריאציות באמצע).

למה זה רלונטי?

לגבי מחירים של חומרי בידוד ומידע בנוגע לפיקוד תאלץ לחכות למישהו שיודע יותר ממני.

מתחדשת*

פורסם

ואשמח להתייחסות לגבי החיבור של הפיוניר לשליטת ההגה, האם ניתן לחבר חוטים בלבד?או שצריך מתאם?הבנתי שיש צורך במתאם , מאחר ויש צורך בממיר להתנגדויות שונות לפי הפקודות וכ'ו, קיבלתי כמו כן הצעת מחיר של 450 שח לאחד , הוגן?

תודה רבה:)

באתר של פיונייר יש הכל:

זה המתאם ואלו ההוראות ההרכבה (קורולה נכון? רק לא אמרת איזה שנה .. בכל מקרה תוכל לחפש שם את הדגם המדוייק של הרכב שלך)

אני משער כי אפשר להשיג אצל היבואן המקומי עוזי רדיו , במחירי שחיטה או באיביי .

בהצלחה!

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם
באתר של פיונייר יש הכל:

זה המתאם ואלו ההוראות ההרכבה (קורולה נכון? רק לא אמרת איזה שנה .. בכל מקרה תוכל לחפש שם את הדגם המדוייק של הרכב שלך)

אני משער כי אפשר להשיג אצל היבואן המקומי עוזי רדיו , במחירי שחיטה או באיביי .

בהצלחה!

תודה רבה על התשובה , ראיתי את הקונקטור המדובר באיביי , השאלה אם בעוזי רדיו המחירים אטרקטיביים או עדיף להזמין מאיביי?יש למישהו מושג לגבי המחיר בערך בעוזי רדיו?(כמובן שאברר איתם מחר)

כמה יכול לעלות דינמייט לאטימת הדלתות בלבד? כמה יריעות בערך צריך? מעריך ש2-3 לכל דלת?

פורסם

אין לי מושג לגבי המתאם שאתה צריך ,

אבל לפני קרוב לשלוש שנים: רציתי לרכוש דרכם מתאם לאיפוד כזה - וקבלתי מחיר "אטרקטיבי" של 1100 ש"ח.

(יותר יקר מהמכשיר אליו הוא מתחבר )

איביי נחלץ לעזרתי במחיר של $50 כולל משלוח (חדש בקופסא)

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם
אין לי מושג לגבי המתאם שאתה צריך ,

אבל לפני קרוב לשלוש שנים: רציתי לרכוש דרכם מתאם לאיפוד כזה - וקבלתי מחיר "אטרקטיבי" של 1100 ש"ח.

(יותר יקר מהמכשיר אליו הוא מתחבר )

איביי נחלץ לעזרתי במחיר של $50 כולל משלוח (חדש בקופסא)

הבנתי אותך ,

באיביי המתאם שאני צריך עולה סביב 20 דולר , נראה כמה הם ירצו , בסה"כ צמה. :roll:

• תוכן חדש...