Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית אחיזה - פיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי פג'ו 206 פשוטה 1.4 ידנית

לא מזמן התגייסתי והאוטו בינתיים עומד בבית כל השבוע עד שאני חוזר בסופי שבוע.

אז בקיצור

בזמן האחרון בכל פניה וסיבוב בכיכר אני מרגיש שהאוטו פשוט מאבד את האחיזה שלו בכביש ואני מחליק לא ברמה מטורפת אבל קורה שלפעמים אני מחליק ממש או שזה בגלל שאני פשוט לא נוהג על הרכב כל השבוע?

ורציתי לדעת איך אפשר לשפר את האחיזה וההתנהגות שלו על הכביש שתהיה קצת יותר טובה

תודה לכולם ושבת שלום!

פורסם

איך אתה לוקח את הפניות האלו?:wink:

יכול להיות שהצמיגים שלך לא במצב טוב כמו שנאמר לך, רביעיית צמיגים איכותית תוכל לשפר את האחיזה מאוד.

שיפורי התנהגות ואחיזה הם מאוד נרחבים ותלוי מה אתה מחפש בדיוק ומה התקציב שלך לעניין

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לחץ אוויר אני בודק כל שבוע וממלא במידת הצורך ..

לגבי הצמיגים אבא שלי אומר שהם במצב טוב וחדשים הם עברו 10,000 ק"מ לפחות ולגבי כמה זמן הם מותקנים על הרכב אין לי מושג פשוט מאז שקניתי לא החלפתי ולא עברה שנה עדין אבל זה יהיה בקרוב .. אני אעלה מחר את התמונות ותקבעו אתם אם באמת צריך להחליף או לא

ליאור23

על איזה רביעית צמיגים אתה ממליץ ?

התקציב מגיע עד 1200 זה מה שאני יכול להרשות לעצמי

אני מחפש שהאוטו יהיה יציב על הכביש לא יחליק בעיקולים ובפניות כאלו ואחרות.

תשמע בעיקרון אני מתכנן להחליף סט כבר כמה זמן אין לי מושג לאיזה חברה וחשבתי אולי להגדיל ל195/50/15

כי כרגע אני עם GOODYEAR GT2 175/65/14

מה אתה יכול להציע לי בתקציב הזה ?

פורסם

שלום לכם חברים.

יש לי את אותו אבל אוטו 1.6 ידני וחלפתי לפני חודש 4 צמיגים חדשים וגם אני חש בהחלקה בפניות.

בדרך כלל אני ממלא 33 מקדימה ו 30 מאחורה.

ההחלקה היא מאחורה כאילו אני חש שאחורית הרכב חולקת בכיוון נגד כיוון הפניה(אם אני פונה ימינה אז כאילו האחורית חולקת שמאלה).

וגם מידת הצמיגים שלי היא 175/65/14.

תודה לכם מראש.

פורסם
תוסיף 5 psi ללחץ המומלץ של היצרן.

תתחילו מזה.

חוץ מזה שימו לב להבדל בין צמיג קר ולבין צמיג חם.

אל תצפו מצמיג קר לאחיזה מיטבית מיד עם תחילת הנסיעה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

שלום לכם ותודה על העזרה.

נכנסתי לאתר של חברת הצמיגים שלי ובדקתי את לחץ האביר המומלץ,

שם כתוב: standard psi: 300/44

הגיוני??

פורסם
נכנסתי לאתר של חברת הצמיגים שלי ובדקתי את לחץ האביר המומלץ,

שם כתוב: standard psi: 300/44

הגיוני??

ממש לא.

לחץ אוויר מומלץ כתוב בספר הרכב ועל דופן הדלת/מכסה תדלוק.

תוסיף לזה 4 PSI.

צמיג נהיה חם אחרי איזה 10 דקות של נסיעה (לא זחילה בפקק).

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
שלום לכם חברים.

יש לי את אותו אבל אוטו 1.6 ידני וחלפתי לפני חודש 4 צמיגים חדשים וגם אני חש בהחלקה בפניות.

בדרך כלל אני ממלא 33 מקדימה ו 30 מאחורה.

ההחלקה היא מאחורה כאילו אני חש שאחורית הרכב חולקת בכיוון נגד כיוון הפניה(אם אני פונה ימינה אז כאילו האחורית חולקת שמאלה).

וגם מידת הצמיגים שלי היא 175/65/14.

תודה לכם מראש.

קודם כל, זה לא "חולקת", זה "מחליקה". תהרוג אותי מאיפה הבאת את המילה "חולקת" כי זה בטוח לא במילון.

מה שאתה מרגיש זה היגוי יתר. הוא יכול לקרות ממגוון סיבות - תתחיל בבדיקת לחץ האוויר שאתה אמור לשים. אם זה באמת 33-30, אז זו לא הבעיה. היגוי יתר קורה גם מצורת נהיגה. אם אתה נכנס לפנייה די חזק ועוזב גז בחדות, הרכב עשוי להכנס להיגוי יתר. במיוחד 206 1.6 שיש לה מנוע חזק יחסית וזנב שמח יחסית. מומלץ לקחת קורס נהיגה מתקדמת בשביל ללמוד לשלוט על זה, כי זה עשוי להיות מסוכן עם בוא הגשם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מספר הבהרות.

המילה חולקת קיימת ורשומה במילון, עכשיו רק צריך למצוא באיזה מילון זה קיים:wink:

גשם לא יהיה לכן אל תדאג מזה, ואני לא רואה צורך בנהיגה מתקדמת כדי להבין את הצורך שפניות לוקחים בצורה זהירה ואיטית שתתאים לתנאי הדרך.

מה שכן אני ממליץ לקחת קורס נהיגה מתקדמת ללא קשר לנושא, זה פשוט מאוד מועיל ומוסיף לבטחון העצמי.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

תהרוג אותי מאיפה הבאת את המילה "חולקת" כי זה בטוח לא במילון.

כל אחד והמילון שלו, בשלי היא דווקא קיימת. הבעיה היא במשפט שמסביב למילה. במשפט הבא המילה הייתה מרגישה מאוד בבית:

ההחלקה היא מאחורה כאילו אני חש שאחורית הרכב חולקת עליי לגבי איך היה ראוי לקחת את הפניה.

:wink:

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

ניתן להיכנס למוסך,לבדיקה של חלקי הפרונט,בול גוינט,מוטות קישור,משולשים,מוט מייצב,וכו

בהחלט סביר ברכב בן כמה שנים,בלאי של חלקי פרונט שמשפיעים בצורה ישירה על התנהגות הרכב.

• תוכן חדש...