Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתנה לבר מצווה לאחי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי חוגג בר מצווה עוד חודשיים ואין לי מושג מה לקנות לו.:roll:

יש לו כמעט כל דבר שרק אפשר בגילו.

הבחור ספורטיבי,מתעניין במכוניות,גאדגטים וכו...

מכיוון שיש לו XBOX חשבתי אולי לקנות לו KINECKT אבל הבנתי שאין עדיין הרבה משחקים תומכים.

גורמטים טבעות וכו הוא לא לובש.:lol:

אז מה אפשר לקנות?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אין תקציב מוגדר כי אין לי שמץ של מושג מה לקנות אפילו לא בכיוון.

נגיד 500 שקל,אם יש משהו באמת שווה אז אני ינסה להוציא עוד כמה שקלים מהמשכורת הצבאית שלי.:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

תבדוק אם ההורים או אחים נוספים (במידה ויש) מוכנים להיכנס איתך בקומבינה. אם כן, מכונית בנזין על שלט רחוק, טיסן על שלט רחוק או זוג אופניים נוצצים תמיד עשו ותמיד יעשו את זה לבנים, לא משנה באיזה גיל.

חוץ מזה, קורס נהיגת מירוצים בקארטינג נכנס בתקציב שלך גם אם אתה לבד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חשבתי על הכייוון של מכונית או טיסן על בנזין אבל הבעיה היא שזה השקעה גם אחרי זה,חלפים וכו וכו,

הוא די ילד נזק,ואני לא נמצא בבית הרבה בשביל לעזור ככה שאני מאמין תוך חודש הדבר יעלה אבק.

אופניים יש 2 זוגות,ככה שגם זה לא מתאים.

מזה קורס נהיגה לקארטינג? לא עדיף לתת לו כמה סיבובים פשוט וזהו?:roll:

פורסם

בתחום המחשב (PC) - אני שומע שסטארקראפט 2 תופס חזק בגיל זה, אם זה הז'אנר שלו. משחק קנוי יאשפר קוד פעילות ברשת שזה העיקר שם. אבל יגזל המון שעות... תזהיר את ההורים. גיטרה לגיטר הירו יכולה להיות כייף, אם יש לו את המשחק.

הקינקט, לדעתי, עוד לא בשל ולא נתמך מספיק.

בתחום ה"מוטורי" אולי אפשר לבדוק קורקינט עם מנוע בנזין. יהיה אטרקטיבי אם ההורים יסכימו והוא יהיה אחראי.

בין לבין - אם יש לך, או למישהו/מישהי קרובים - אפשר לעצב לו חולצה עם תמונה וכתובת שתכינו בתחום שאהוב עליו - יש מקומות שידפיסו תמונה כזו על הבגד והנה משהו יחודי.

בתחום האקסטרים - בדוק אם יש בגילו אפשרות לצניחה חופשית (עם מדריך צמוד). איני יודע מה המחיר של זה אבל שווה בדיקה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

מזה קורס נהיגה לקארטינג? לא עדיף לתת לו כמה סיבובים פשוט וזהו?:roll:

קורס נהיגת קארטינג זה יום מרוכז של בערך 4 שעות, שבו מלמדים אותך קצת על הנהיגה הנכונה בקארט, יחד עם אינפורמציה טכנית על המבנה שלו וקצת על חוקי מירוצים וכו', ובסופו אתה מקבל רשיון מירוץ לקארט שתי פעימות, ואפשרות לנהוג על קארט שאינו מוגבל מהירות.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

לתת למי שאין לו כלל ניסיון בנהיגת קארטינג לנהוג ישר על קארט 2 פעימות זה מעשה לא חכם שגובל אפילו בחוסר אחריות.

הרישיון מקנה נהיגה על קארט 4 פעימות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
ברצינות ? פוסי קט עם כמה לאפ דאנס יעשו את העבודה...

לא מאמין שההורים יאהבו את הרעיון...

פורסם
יש לו כמעט כל דבר שרק אפשר בגילו.

מהסיבה הזאת, הייתי ממליץ לפתוח לו חשבון בנק ולהתחיל להפקיד שם סכום מסויים כל חודש (100 שקל נגיד).

שילמד כבר מעכשיו מה זה לנהל תקציב, בסיכון נמוך ועם רשת בטחון. בעוד שנתיים-שלוש, כשיתחיל לעבוד, כבר

תהיה לו הכנה מסויימת והוא ידע להתייחס לכסף שלו בכבוד.

פורסם
לא מאמין שההורים יאהבו את הרעיון...

לא מאמין שההורים צריכים לדעת... :wink:

שילמד כבר מעכשיו מה זה לנהל תקציב, בסיכון נמוך ועם רשת בטחון. בעוד שנתיים-שלוש, כשיתחיל לעבוד, כבר

תהיה לו הכנה מסויימת והוא ידע להתייחס לכסף שלו בכבוד.

בואנ'ה (בוא הנה בסלנג), אתה זקן..... :wink:

הילד חוגג בר מצווה, אני בטוח שהוא יישמח לקבל מתנה יותר "מהנה" מקורס ניהול תקציב משפחתי.

טוב שלא רצית לשלוח אותו לסדנת "איך לגדל ילדים נכון".

:lol:

הכל בהומור ידידי, אבל ראבק, תשתחרר !

:wink:

לפותח השרשור,

אני גם בדעה של לקנות מתנה יותר מהנה\חווייתית, ההצעה של מכונית על שלט אכן טובה אבל לא בתקציב שלך ואכן תעלה עוד (הרבה) כסף לאחר הרכישה (פלאגים שהולכים,חלקים שנשברים וזה עוד לפני דלק מאוד מאוד יקר).

אם הילד התנסה בעבר בקארטינג הקורס יוכל להיות מאוד מהנה וחווייתי עבורו.

מה לגבי לגייס עוד קצת כסף ולשלוח אותו לצניחה חופשית ?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נבדקה אפשרות של צניחה חופשית,והבנתי שזה מגיל 16.:|

כמו שאמרתי,יש לו כמעט הכול,או יותר נכון כול מה שהוא מבקש,ככה שאין בשביל מה לפתוח לו חיסכון.

ההורים כרגיל מתכננים כבר את הטיול לחו"ל...ככה שאני כנראה לבד במתנה.8)

• תוכן חדש...