Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למי שעדיין לא רואה התמונה הגדולה,

אז ככה,מנסים בעולם הגדול במדינות מוכות אלכהול (כאלה שבכל מרכז הערים שלהן מתרחשות קטטות אלימות,כל סוף שבוע ללא יוצא מן הכלל כתוצאה משתייה אחראית,כמו כן נזקים של שתייה לא אחראית אצל בני נוער,ואלכהוליזם) להוציא את האלכהול אל מחוץ לחוק,כך שבאנגליה כבר שנים לא ניתן לרכוש אלכהול לאחר עשר בלילה,הפאבים נסגרים ב12,באירלנד יש מיסוי מטורף על אלכהול כך שבקבוק בירה עולה 7 יורו! ושאר אירופה יש איסורים על שתייה ברחוב.

אם רק היה אפשר,היו כבר מזמן מוצאים אלכהול וסיגריות אל מחוץ לחוק באופן חד צדדי ומשמעי,

אך מאחר ואלו נצרכים על ידי החברה המודרנית בכמיות גדולות מאוד,תהיה התנגדות גדולה לאיסור אלכהול וסיגריות גם מצד היצרניות כמובן וגם מצד הצרכנים.

כל מה שהמדינות יכולות לעשות זה לגרום לעישון ושתייה להיות בילתי כדאיים,בעליל,

בין אם זה איסור על שתייה במקומות ציבוריים,בין אם זה מיסוי מטורף על אלכהול,הגבלת זמני מכירה,ואיסור נהיגה.

איפה ישראל בכל זה?

בטח שמתם לב שבמדינת ישראל יש עליה חדה במקרה האלימות בגין שימוש לא אחראי באלכהול(יש יגידו שאלו תמיד היו ערסים וישארו ואין קשר לנוזל הזורם בדמם),אני אישית חושב שזה אחלה טריגר למי שדמו חם מלחתחילה.

מדינת ישראל,עם צרותייה הרבות,אינה רוצה להיות אנגליה,או גרמניה,אשר משקיעות משאבים רבים בשיטור ופיקוח בגלל שתייה לא אחראית.

לכן היא נוקתת צעדים מקדימים,שחס וחלילה לא נהיה מדינת צורכת אלכהול

Porsche 944 turbo

פורסם

למה זה חל רק על גילאים מסוימים? כי אין חברי כנסת מתחת לגיל 24! עוד ח"ק אי-רלוונטי שמחפש פרסום, כמו שכבר כתבו "פופוליזם בשקל". ושאר ח"כים "האמיצים" שלא העזו להתנגד לחוק, ש"לוחם בתאונות דרכים".

סה"כ מצטרפים למתוקנות שבמדינות
במדינות "מתוקנות" ישנם הרגלי שתייה והשפעתם על תאונות דרכים שונים לחלוטין. ממליץ לבדוק את הסטטיסטיקה לפני שמדליקים אורות בחורף ישראלי.
פורסם

מאז שחבר יקר קיבל שנתיים שלילה אחרי שנמצא בדמו אלכוהול מעל הכמות המותרת, ויתרתי לחלוטין על שתייה לפני נהיגה.

אני שמח מאוד על ההזדמנות שנפלה בחיקי להיות בעל רישיון נהיגה ואין בכוונתי לוותר עליו, לעולם.

מה המסקנה?

ההרתעה עובדת.

פורסם
קשה לי להסכים לקביעתך ארץ אוכלת יושביה.

אם מנהלי הפורום היו מסכימים הייתי משיב לך .

מנהלי הפורום מכבדים ומאפשרים כל תגובה כל עוד היא עומדת בכללי הפורום.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אני מאוד בעד החוק ולמרות שעברתי את גיל 24 לפני כמעט 20 שנים עדיין אני לא שותה בכלל אם אני נוהג (בכלל זה אומר אפילו לא לגימה מבקבוק בירה).

אלכוהול מאט את התגובות שלנו כבר מהטיפה הראשונה רק שקבעו רף מסויים שמעליו זה כבר מסוכן מידי. בדיוק כמו שאדם בן 90 הוא נהג יותר מסוכן מבחור בן 30 כששניהם נמצאים באותה הסיטואציה כך גם אדם עם קצת אלכוהול מולא אותו אדם שלא שתה כלל. תוסיף לזה את חוסר הניסיון והפזיזות שבהכללה קיימת יותר אצל צעירים וקיבלת את הסיבה למה החוק הזה טוב.

לגבי הינשוף אתה תמיד יכול לבקש בדיקת דם.

זה שאלכוהול מגדיל את הסיכון בנהיגה ידוע כבר מאז שהומצאה הנהיגה.

עד היום המדינה היתה מוכנה לקבל את רמת הסיכון של 0.05% בתור סיכון סביר. עכשיו כבר לא (לגבי נהגים צעירים ומקצועיים).

מה שמפריע לי הוא שעכשיו אנשים עלולים למצוא את עצמם עוברים על החוק אפילו אם שתו 4 לגימות יין אדום בערב פסח למשל.

זה לא סביר.

אני גם מקווה שהרמה שנקבעה היא כזו שאין בעיה לאכול בקר ביין אדום בלי לעבור על החוק.

ולגבי בדיקת דם - שי, לצערי אתה טועה. אם אתה מתבקש לנשוף ב"ינשוף" אתה חייב לבצע זאת ואין לך זכות לבחור את סוג הבדיקה.

אם הינשוף ימדוד אותך כ"שיכור" אתה יכול לנסות לתפוס מונית לבית החולים הקרוב ולעשות, על חשבונך, בדיקת דם פרטית, אבל בכלל לא בטוח שיהיה לזה משקל ראייתי בדיון בבית המשפט.

השוטר לא יעשה לך בדיקת דם רק כי אתה מבקש.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
למי שעדיין לא רואה התמונה הגדולה,

....

בטח שמתם לב שבמדינת ישראל יש עליה חדה במקרה האלימות בגין שימוש לא אחראי באלכהול(יש יגידו שאלו תמיד היו ערסים וישארו ואין קשר לנוזל הזורם בדמם),אני אישית חושב שזה אחלה טריגר למי שדמו חם מלחתחילה.

מדינת ישראל,עם צרותייה הרבות,אינה רוצה להיות אנגליה,או גרמניה,אשר משקיעות משאבים רבים בשיטור ופיקוח בגלל שתייה לא אחראית.

לכן היא נוקתת צעדים מקדימים,שחס וחלילה לא נהיה מדינת צורכת אלכהול

לצערי אני יכול לבשר לך שאנחנו כבר שם, ממזמן. ובשתיה של ילדים עד גיל 16 או 18 אנחנו בצמרת העולמית (מקום 2 מעט אחרי אוקריאנה) , מה שמבטיח שתוך מספר שנים לא רב , נהיה גם בצמרת בבוגרים.

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

מגוחך לגמרי החוק הזה.

ועוד משהו. אם אני שותה שליש בירה (כמו שאני תמיד עושה ביציאות אם אני יודע שאני נוהג) ונוהג- זה חוקי או לא?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

למרות שהצעירים בחבורה יתרגזו - דעתי שיש מקום ויש סיבות טובות לחוק הזה.

הסיכון הוא גם לנוהג, למי שאיתו ברכב ולמי שנוסע ברכב בסביבתו.

אומנם יש כאלו שבגיל 21 כבר מטיסים מטוס או מפקדים על צוות קומנדו, אבל חלק די גדול בגילים האלו נוטה לפזיזות, בין אם מחוסר הבנה של הסיכונים או מראוותנות מטופשת.

למי שמקטר כמה רע בישראל שלנו (זו הבעיה שלכם חוקי שתיה? אוי, כמה שאתם תמימים):

יש ארצות בהן הרף נמוך עוד יותר. הקנסות באירופה הם במאות יורו ושלילה עד לחצי שנה.

הנה הרבה מידע על מגבלות החוק, קנסות ועוד. לקרוא לפני ששותים כי זה באנגלית..

http://en.wikipedia.org/wiki/Blood_alcohol_content

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

חוקים נועדו בשביל שישברו אותם..

אף שוטר לא יקח לי את הרישיון אם שתיתי בירה ונסעתי, זה באמת מגוחך. בתור אחד שגם 4 בירות לא מזיזות לו זה פשוט אבסורד שאני לא אוכל לשתות בירה ולנהוג.

בן אדם אחרי צבא, אחרי שירות קרבי שעדיין נחשב נהג צעיר לא יוכל לשתות בירה? למה מה בן אדם 50 יהיה יותר "פיכח"? יש לי 'סיבולת' שתייה יותר מלרוב האנשים המבוגרים. (זה לא משהו להתגאות בו, פשוט ככה אני, באמת שביציאות עם החבר'ה אחרי בירה או שתיים אני נוהג אפילו הרבה יותר טוב, אבל למרות שאני יכול יותר אני פשוט לא שותה כי זה החוק אבל באמת שזה כבר אידיוטי)

החוק הזה לא יצמצם את תאונות הדרכים, זה רק עוד דרך של המדינה להכניס כסף ולגזול רישיונות על ימין ועל שמאל.

פורסם
למרות שהצעירים בחבורה יתרגזו - דעתי שיש מקום ויש סיבות טובות לחוק הזה.

הסיכון הוא גם לנוהג, למי שאיתו ברכב ולמי שנוסע ברכב בסביבתו.

אומנם יש כאלו שבגיל 21 כבר מטיסים מטוס או מפקדים על צוות קומנדו, אבל חלק די גדול בגילים האלו נוטה לפזיזות, בין אם מחוסר הבנה של הסיכונים או מראוותנות מטופשת.

למי שמקטר כמה רע בישראל שלנו (זו הבעיה שלכם חוקי שתיה? אוי, כמה שאתם תמימים):

יש ארצות בהן הרף נמוך עוד יותר. הקנסות באירופה הם במאות יורו ושלילה עד לחצי שנה.

הנה הרבה מידע על מגבלות החוק, קנסות ועוד. לקרוא לפני ששותים כי זה באנגלית..

http://en.wikipedia.org/wiki/Blood_alcohol_content

אז למה למנוע ממני לשתות בירה שבמילא לא עושה כלום? שיתפסו את אלה שבאמת שיכורים ובכלל לא חסר כאלה.. למה אני צריך להיות לחוץ בבדיקת ינשוף אם שתיתי במסגרת החוק? פשוט אפלייה.. מצטער להגיד.

אנשים בגיל 21-24 לרוב כבר משוחררים מהצבא, לאיזה פזיזות הם נוטים? (מדבר על יוצאי יחידה קרבית)

פורסם

תחושה שלי, רק תחושה לא בקיא בסטטיסטיקה, היא שפשוט יש ירידה גדולה של נהגים שיכורים בכבישים. המדינה "מפסידה" הרבה כסף, אם זה מקנסות או ממסים שגובים מעורכי דין וממגרשי ההחרמה. לכן החליטו להחמיר טיפה את החוקים כדאי "לעודד" עליה נוספת של מספר נהגים שיכורים (לפי הגדרת החוק החדש) ובכך להגדיל את ההכנסות חזרה "לנורמה".

עד 2005 אף אחד לא דרש מנהגים לעבור בדיקת שיכרות, לכן כל אחד עשה את מה שעולה על רוחו בקשר לשתיה ונהיגה. מאז שהתחילו לאכוף את נושא האלכוהול לקח תקופה מסוימת עד שהנהגים "התרגלו" לחוק החדש (ויש כאלה בדרך הקשה) ופשוט שינו את הרגלי השתיה שלהם, וכנראה שחמש שנים אחרי האוצר "קוצר את הפירות" ולא אוהב את זה כמובן. להקטין את תקופת השלילה אף אחד לא רוצה כי זה יהיה מנוגד לאג'נדה, וזה מה שמרתיע נהגים מלשתות, לכן החליטו "להתאים" את הבדיקה לצורכי האוצר.

פורסם

החוק החדש בא להחמיר עם שתי קבוצות

הנהג המקצועי והנהג הצעיר.

לגבי נהג מקצועי אין כל הבדלה בגילאים, ולגבי נהגים רגילים יש הבדלה בין נהג צעיר עד גיל 24 ומעבר לכך.

ההבחנה בגילאים האלו מצוייה דרך אגב גם בחברות הביטוח .

וההחמרה באה להדגיש את רצון המחוקק , כי אם שותים לא נוהגים, או אם נוהגים לא שותים.

מקסימום צריך להחליף את המחוקק.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...