Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבי ביקש ממני לקחת את הג'יפ (לנד קרוזר 05') לתדלוק באחת התחנות בעיר. הערה(1): היה ברכב רבע - שליש מיכל.

לקחתי את המפתחות, במקרה כמה חברים ישבו ליד ביתי, לקחתי אחד מהם כדי שלא ישעמם לי.

בשיא טפשותי, כפי שכבר בוודאי הבנתם - תדלקתי את הרכב ב-95 במקום בסולר.

נסעתי בחזרה הביתה, ושמתי לב לאט לאט שהרכב לא מתפקד היטב. זה התחיל כשניסיתי להאיץ, לחצתי "קיק" והאוטו לא סחב.

נסעתי עוד, הייתה מולי כיכר ונעצרתי ע"מ להעניק זכות קדימה. האוטו רעד! המשכתי ומיד עצרתי בצד וכיביתי מנוע. הערה (2): נסעתי כ-2 ק"מ עד כיבוי המנוע

ניסיתי להניע את הרכב שוב והוא גמגמם כמו רוצח שמנסה להנצל מתביעה בבית משפט. כיביתי את הרכב שוב ואבא בא לאסוף אותי.

מה הסיכוי שיש נזק למזרקות, למנוע וכו' וכו' וכו'? אני כ"כ מתבייש בעצמי שעשיתי שטות שכזאת. מה שכן - בחיים אני לא נוהג בו יותר!

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
עוד מישהו עם "תקרית" כמו שלך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=349535&highlight=%D7%A1%D7%95%D7%9C%D7%A8

יש פירוט גם איך פתרו את הבעיה.

לפי מה שאני רואה, מדובר ברכב קצת יותר ישן וגם בנסיעה ארוכה פי 3 משלי.

אפשר לנחש מה הסיכוי שנצלתי...?

פורסם

מעניין אותי מאוד, למה עד היום אף אחד לא חשב על פתרון פשוט, שימנע את הדבר הזה.

משהו כמו צורת פיית התדלוק שונה, אולי איזה שגם שנמצא במקום שונה וכו'.

פורסם
מעניין אותי מאוד, למה עד היום אף אחד לא חשב על פתרון פשוט, שימנע את הדבר הזה.

משהו כמו צורת פיית התדלוק שונה, אולי איזה שגם שנמצא במקום שונה וכו'.

"הפתרון" קיים. הבעיה שפיית מיכל הסולר רחבה כך שכל המשאבות יכולות להכנס לתוכה. במיכל בנזין, לעשות טעות דומה כמעט ובלתי אפשרית מכיוון שהפייה צרה ומשאבה עבה לא תכנס.

פורסם

תן לי להבין משהו, האוטו גמגם ולא הגיב טוב אז מה שעשית זה לחצת פול גז? :shock::screwy::puzzled:

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
"הפתרון" קיים. הבעיה שפיית מיכל הסולר רחבה כך שכל המשאבות יכולות להכנס לתוכה. במיכל בנזין, לעשות טעות דומה כמעט ובלתי אפשרית מכיוון שהפייה צרה ומשאבה עבה לא תכנס.

זה חצי פתרון, אפשר היה ללכת עוד צעד קדימה ועל ידי שינוי צורת הפייה למנוע גם את המקרה ההפוך.

פורסם
תן לי להבין משהו, האוטו גמגם ולא הגיב טוב אז מה שעשית זה לחצת פול גז? :shock::screwy::puzzled:

לא. לחצתי על הדוושה כדי לעקוף רכב שנסע לאט, ואז שמתי לב שמשהו לא בסדר (הרכב לא האיץ). לחצתי שוב ועדיין הייתה הבעיה, אז נדלקה לי נורה בראש. בכל אופן לא לחצתי עד הסוף, רק האצתי.

פורסם

אל תהיה כל כך קשה עם עצמך, טעויות קורות לכולם.

היו פה גם הודעות בפורום הזה על אנשים שמילאו מים במקום שמן ועוד כהנה וכהנה.

לא נראה לי שתשמע בשורות איוב כמו "הלך המנוע" אבל אני מתאר לעצמי שהפתרון הוא לגרור את הרכב למוסך ולעשות שטיפה של כל מערכת הדלק ולהזרים סולר.

תברר כמה זה עולה ואם תוכל אז תתקשר לכמה מוסכים ותספר להם וקבל הערכת מחיר כללית.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
אל תהיה כל כך קשה עם עצמך, טעויות קורות לכולם.

היו פה גם הודעות בפורום הזה על אנשים שמילאו מים במקום שמן ועוד כהנה וכהנה.

לא נראה לי שתשמע בשורות איוב כמו "הלך המנוע" אבל אני מתאר לעצמי שהפתרון הוא לגרור את הרכב למוסך ולעשות שטיפה של כל מערכת הדלק ולהזרים סולר.

תברר כמה זה עולה ואם תוכל אז תתקשר לכמה מוסכים ותספר להם וקבל הערכת מחיר כללית.

זה הדבר הראשון שאבא שלי עשה כשהוא החזיר אותי הביתה.

בקטע הזה לא צריך לדאוג מכיוון שכבר מחר הוא יזמין נגרר והרכב יגרר למוסך שבבעלות חבר של אבא והטיפול המתאים בו יתבצע.

אני נוקשה עם עצמי כי במידה ואכן ועשיתי נזק לרכב (טפו טפו טפו), העסק מאוד לא זול (מי אני שאגיד לכם את זה) ואני אצטרך למצוא 5 עבודות + "לתרום" את כל הכסף שחסכתי עם השנים (וזה לא משהו שההורים ביקשו, אני אעשה זאת מתוך רצון כי זו הפשלה שלי).

• תוכן חדש...