Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי פותחת יותר מהר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה כותרת, אה? :D

עוד כשנתיים אני מתכנן להחליף את האוטו, ורציתי לדעת מה לדעתכם עדיף -

מאייבך 57 (אני לא הולך על ה- 62 כי אני ממש לא אוהב מכוניות גדולות)

רולס רויס פאנטום,

או אולי בנטלי?

האמת, כיון שאנשים פה אוהבים מאד את פיז'ו ואת מנוע ה- 1,361 סמ"ק שלה, חשבתי להישאר נאמן למקור ולקנות משהו דומה...

קדילאק 16 עם מנוע 13,610 סמ"ק בערך... :shock2:

מה אתם אומרים? מי מהן תפתח יותר מהר?

מישהי מהן יכולה על באלנו STI מגלגול עד 90 קמ"ש? :D:D:D

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

אני חושב שב.מ.וו מתעקשים להראות ש"נחות זה יותר טוב".

כך במקרה של ה-760, שתהיה משמעותית חלשה יותר מ-S600, וכך גם במקרה של הפאנטום.

רק שמה שמפריע לי בפאנטום זה לא זה שהיא מאיצה ל-100 בחצי שנייה יותר (וסוגרת, שומו שמיים, 10 קמ"ש פחות!).

ראיתם את הספסל האחורי של הפאנטום?

תנו לי לחדד את זה בעבורכם:

ראיתם את הספסל האחורי של הפאנטום?

לא מדובר כאן באותן סופר-כורסאות של המאייבאך, אלא במין ספסל בלאי כזה שנראה משוייך יותר מדי לרולס של שנות השמונים.

במכוניות האלה, משנים שני דברים: הסמל והאזור האחורי. לרולס רויס יש אזור אחורי. הם קוראים לו "קורה C", או כמו שכינה אותו כאן מישהו, "קיר C".

צר לי, אבל רולס רויס (אמממ... ב.מ.וו...) הצליחו רק באחד משני התחומים, וזה לא שהם המציאו את הסמל, כך שבעצם...

בטאמן

(-;

אגב, למי שלא שם לב - הבנטלי לא קשורה בכלום: היא כבר לא תואמת רולס, אלא GT עם 500 כ"ס. רשימת קניות אחרת לגמרי...

ברינג און דה סבבה

פורסם
התבלבלת.

ההודעה הזאת צריכה להופיע בשרשור שלא נגמר בין התמונות של העיזים.

חחחחחחחחח אהבתי

בין התמונות של העיזים

אני שונא את הקיץ!

• תוכן חדש...