Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי רנו מגאן 2 אוטומט עם 65000 ק"מ

לאחרונה התחילה לי איזשהי בעיה בגיר שלא היתה...בבלימה ממש לפני העצירה כאשר הגיר מעביר לראשון ההילוך נכנס במכה

זה לא קורה תמיד אם הבלימה היא מהירה אין מכה אם הבלימה היא איטית יש מכה ובכללי הגיר קצת בועט בעיקר בעליות

היתי במוסך מורשה הם טענו שלא מצאו כלום אפילו לא חיברו את הרכב למחשב !!!

בנוסך כאשר הרכב נמצא בהילוך שיוט 4 משהו שורק (לא הרמקולים) בדקתי...רעש של משאבה חשמלית או משהו בסגנון

פורסם

החלפת שסתום ויסות לחץ יעזור לתפקוד של הגיר לגבי הרעש, צריך לשמוע אבל יש פתרון לנושא אם זה משהו שמגיע מכוון הכבל של הידית הילוכים (נסה לשחק בידית בזמן שהרעש קיים ואם זה משנה את הטון הבעיה משם).

פורסם

תודה על התגובה!!!

זה עבודה מסובכת שדורשת הורדת גיר ??? מה בערך העלות של השסתום +עבודה ??? זה שסתום evm אם אני לא טועה

האם ניתן לבצע את העבודה בגירומטיק בחיפה או שחייבים מוסך מורשה ? ואיך הם בכלל?

פורסם

מה בערך העלות של השסתום + עבודה ? והאם גירומטיק בחיפה הוא מקום אמין מקצועי ולא קורעה ???

או שיש המלצות למקום אחר ?

פורסם

dan-idin הרעש באמת מגיע מהידית הילוכים כשאני משחק עם הידית הטון של הרעש משתנה או נעלם בכלל איך מעלימים אותו ????

אני מחר הולך לגירומטיק בקשר לשסתום אז אני יגיד לו לבדוק את זה

פורסם
תודה על התגובה!!!

זה עבודה מסובכת שדורשת הורדת גיר ??? מה בערך העלות של השסתום +עבודה ??? זה שסתום evm אם אני לא טועה

האם ניתן לבצע את העבודה בגירומטיק בחיפה או שחייבים מוסך מורשה ? ואיך הם בכלל?

לפני שאתה רץ לשלם למוסכים פה בארץ תבדוק אם ניתן להשיג את הוסת הנ"ל מחו"ל. אני שילמתי לפני חודש וחצי 1700 ש"ח על וסת לחץ + עבודה, המוסך אמר 1000 ש"ח הוסת + 700 עבודה (ומבירורים עם אנשים שמבינים הבנתי שזה מחיר לא רע בכלל...) , בסוף התברר לי שיכולתי להשיג את הוסת מ ebay ב 220 ש"ח בלבד... נכון שזה רכב אמריקאי וחלקים בוודאי יותר נפוצים ב ebay אני מניח מאשר המגאן אבל בכל זאת שווה לבדוק אולי מישהו מאירופה מוכר. לשלם כאן למוסך אתה תמיד יכול. כמובן לפני כן אתה חייב לחבר את הרכב לסורק שיבדקו את הגיר, אם יגידו לך שזה הוסת אז כדאי לחפש בחו"ל.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

ווסת חדש עולה 400 שקל, לא נראה לי שיש טעם להתעסק עם משהו מחו"ל (ההרכבה עולה כסף, לפעמים צריך עדכון תוכנה ויתר הבדיקות עושים כאן בארץ ולא ב EBAY).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

פנה לאביר הגיר בע"מ

04-9898523

050-9959635

נמצא בקיבוץ רמת השופט

בחור מומחה לגירים של רנו ואמין מאוד

אני ביקרתי אצלו ונהנתי לשלם כל שקל

גירומטיק טוב אבל מחירים מטורפים

יובל

פורסם
ווסת חדש עולה 400 שקל, לא נראה לי שיש טעם להתעסק עם משהו מחו"ל (ההרכבה עולה כסף, לפעמים צריך עדכון תוכנה ויתר הבדיקות עושים כאן בארץ ולא ב EBAY).

איציק

בשביל 400 ש"ח באמת לא כדאי לחפש בחו"ל, פשוט לקחתי את הדוגמא שלי...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

ברור לי שאני לא הולך להזמין שסתום מחול כי בכל מקרא משהו יצטרך להרכיב אותו ושסתום מחול יהיה ללא אחריות אז הבדל של 200-300 שח זה לא משיהרוג אותי.

היתי בבוקר בגירומטיק היה שם בחור נחמד עשה סיבוב על הרכב(ללא חיבור למחשב) אמר שלכל הצרפתיות יש נקישה בין ראשון לשני אם הנקישה סבירה אז עדיף לא לגעת אם הנקישה תחמיר אז לחזור אליו

בקשר לציפצוף שהיה לי הוא אמר שזה הדיפרנציאל ובשלב הזה לא כדאי לפתוח את הגיר

מה אתם אומרים ???

פורסם

קשה לדעת מבלי לנהוג ברכב וזה תלוי בעוצמה ובהרגשה של כל אחד. אני לא הייתי מסוגל לחיות עם הבעיטות שהיו אצלי בגיר, זה ממש הפריע לי. לפי מה שאמרו לי במוסך הבעיטות בהחלפות לאט לאט כן גורמות נזק ולא כדאי להמשיך לנסוע ככה אבל אולי זה תלוי ברכב כך שאין לי מושג לומר אם זה נכון לכולם.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

פורסם

מסכים איתך זה משגע הבעיטות האלו !!! אני לא חושב שיש הבדל בין סוגי הרכב שהבעיטות האלו לא גורמות נזק כלשהו לאורך זמן

לפי דעתי זה כן גורם נזק .

• תוכן חדש...