Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב וחג שמח!!

מה קורה כולם?

למי שלא יודע, הסיבה שבגינה נעלמתי מהמפגשים האחרונים וכמעט שלא הגבתי הייתה משום שבתקופה האחרונה פתחתי חנות מחשבים במבשרת ציון והייתי קצת עסוק:)

עכשיו הלחץ של הפתיחה קצת ירד והמערכת שוב חזרה לסדר העדיפויות.

אז איפה אני עומד?

חסר לי להרכיב את הJOYCON שכבר נמצא אצלי.

חסר לי OBD2, טרם הזמנתי והפורייקט שכיוונתי אליו מההתחלה יסתיים.

העניין הוא שאני שוקל שדרוג והתכנון הוא כזה:

1. MS8, דבר ראשון מזמין (ואולי לפני שודד מגיל או ישראל לשמיעה מוקדמת) ורואה איפה אני עומד והאם אני מרוצה.

2. hx300, חייב סאב חייב סאב!

3. קומפננט / קואקסיאלים - אני רוצה או להעביר את ההיי אנרג'י לדלתות מאחורה בצירוף לאיטום ואז להשתדרג מקדימה או להשאר אותו הדבר או לרכוש קואקסיאלים לאחורה.

בעניין הזה אני תוהה לגבי שני דברים - האם להשתדרג לקומפ' יותר איכותיים מקדימה ואיזה, והאם הקומפ' לא יבלעו כבר את הסאב (אפילו שהוא בחור לא שקט).

4. בעקבות הוספת ואף שדרוג הקומפ' אני אצטרך להחליף אחד מהסלסטרות למגבר 4 ערוצים או לחלופין להוסיף מונו לסאב.

שאלות:

1. מה דעתכם על השדרוג?

2. על איזה קומפ' תמליצו לקדימה?האם להעביר את ההיי אנרג'י אחורה?האם כדאי להוסיף הי אנרג'י מקדימה ועם הקסם של הMS8 ההכל יהיה טוב?

3. מה לעשות בתחום המגברים?יש לי גם מגבלת מקום. כרגע יש לי 2 סלסטרות fa2150x שאני מאוד מרוצה מהם אבל מרגיש שאני לא מנצל אותם עם הקומפ' הנוכחי.

האם כדאי להוסיף מגבר 4 לזוג הקומפוננטים ואם כן איזה?או שעדיף גם מבחינה כלכלית להוסיף מונו של כ 600RMS ?(אם כי הייתי מעדיף לקחת משהו עם 1000 שיוכל לעמוד באולטימו ודומיו למקרה שקומפוננטים יבלעו את הסאב)

חפרתי:p

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש בפורום לפחות לוויתן אחד למכירה ואני מכיר אחד שמוכר את שלו בקרוב (לא אני...) ככל הנראה.

עכשיו - יש פה את שלומי שמוכר את האודיסון VOCE שלושה חלקים שלו - ממליץ בחום רב אם אהבת את ההיי אנרג'י של הרץ.

VOCE על סט פסיבי + כמה שיפורים לקרוס מהסוג שאני מדגים בזמן האחרון (אם בכלל יהיה צורך בכך) ואתה מסודר.

מעבר לזה הייתי ממליץ לך לחכות קצת - בקרוב יהיה אפשר לקנות שוב HAT אימג'ן בארץ - להוסיף L3 ולקחת קרוס פסיבי של לגטיה או קלארוס ולהשלים את החסר.

--------

איך זה יוגבר על הלוויתן?

שני ערוצים ראשונים לסט פסיבי שלושה חלקים מקדימה.

שני ערוצים אמצעיים לסט פסיבי שני חלקים מאחורה.

שני ערוצים אחרונים בגישור לסאב

כל זה על MS8

סוגר לך את המרפסת והמגבר בגודל של מגבר 4 ערוצים מן השורה...

או שתשאיר מונו בלוק או את מגבר 4 הערוצים שלך ותקנה מונו או 4 ערוצים מסדרת הנאנו של מאסיב אודיו... גם סוגר לך את המרפסת אבל אני ממליץ בחום על הלוויתן ואם אתה יכול חדש - אז לוויתן MK2

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היי אדי, תודה על התגובה.

בנוגע לקומפ' אני לא רוצה לעבור לסט 3 חלקים משום שאני לא רוצה לעשות בניה בקורות או בדיפון. ורק אחרי שאזמין את הMS8 אוכל באמת לדעת אם זה קומפ' שמספק אותי או לא, בנתיים הוא קרוב מאוד לשם.

בנוגע ללוויתן, כמה הוא נותן בגישור?תוכל להביא לי קישור לדף שלו?

חשבתי אולי עדיף כבר לרכוש מגבר אחד של 5 ערוצים וזהו, הסתכלתי על ה lrx5.1K הוא נותן 2X60+2X170+1X750 ב4 אוהם, ואם ארצה/אצטרך סאב יותר חזק אפשר לרדת ל2 אוהם ולקבל 1150 לסאב והערוצים יורדים בכ10W

השאלה היא האם 50-60W זה מספיק לקומפ' אחורי או במידה וההרץ עוברים אחורה אם זה מספיק להם. ואני לא מדבר על אנדרריידט, רק מה שמוצהר.

גם מבחינת גודל הוא נראה לי מתאים וגם מבחינת מחיר.

זה שווה ערך בתוספת כסף אם אמכור את הסלסטרות ואוסיף בשבילו או אם ארכוש מונו לסאב.

אולי רק להחליף אחד מהסלסטרות למגבר 4 ערוצים יהיה יותר זול וגם לא בהרבה.

מה לגבי איכות?איפה הסלסטרות והאודיסון LRX עומדים זה ביחס לזה?אני לא רוצה לרדת באיכות או לעלות יותר מידי (=$$)

פורסם

מתן נכון?

אם אתה רוצה בקרוב יהיה מותקן אצלי MS8 עם סט VOCE שלוש חלקים אקטיבית (על הגברה מלאה של זאפקו) וסאב של הרץ HX300 על מונו של אודיסון LRX1.1

אני מאמין שזה יתן לך איזשהי נקודת מבט מה אתה יכול לקבל מהסט הנ"ל.

אלון

נ.ב

תרוקן את התיבת הודעות פרטיות

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

היי אלון מה נשמע?

ואוו אתה הופך את כל המערכת הא?

אני אשמח לשמוע כשזה יהיה מוכן, כן תודה.

ד"א אפשר לשים אצלי גם Lrx3.1k + lrx2.4 זה יוצא מעט (300 יורו:\) יותר יקר מה 5.1k אבל נותן לי חופש מוחלט בבחירת כל קומפ' לקדימה ואחורה וכל סאב בכל התנגדות ועוצמה:|

קיצר אני לא מכיר מספיק מגברים שיכולים לתת לי את מה שאני מבקש, 150~ קדימה, 100+ אחורה, 600+ ב4 אוהם לסאב ו/או 1000+ ב2 אוהם לסאב.

וכל זה במגבלת מקום, פחות מ2 מגברי סלסטרה fa2150x אחד ליד השני (הם באלכסון).

ככה אני מנצל את הצדדים של התא מטען לMS8 בצד אחד ולמחשב בצד האחר.

אה וכמובן בהנחה ואמכור את הסלסטרות בכ 3000 שקל, אזי עד כ 8000 ש"ח להגברה...(עדיף כמה שפחות)

אני חושב שאחרי שאדע מה קורה עם ההגברה זה יעצב את בחירה הקומפ' לקדימה וגם אם יהיה שדרוג או לא בכלל

פורסם

יש קומפ' בטווח תקציב ובקפיצה טבעית מההיי אנרג'י שצורך יותר מ 150-160 והוא לא 4 או 2 אוהם?

נראה לי שאני אלך על 3.1K + 2.4 ככה אני מקבל 2 ערוצים של 150/160 תלוי בהתנגדות ועוד 2 ערוצים של 130 ב4 ו 230 ב2, יכול להתמודד עם כל קומפ' לדעתי..

אני לא מתכוון לעבוד אקטיבי, זה יותר מידי התעסקות, אני קונה את הMS8 בשביל ראש שקט ומקסימום תוצאות.

מישהו יכול להגיד לי מחירים שלהם בארץ?אם ההפרש גדול מידי אשקול הזמנה מחול

מבחינת סאב אני אלך על HX300, אם הוא יבלע על ידי 2 הקומפ' אז אני יכול לקחת אולטימו או משהו דומה 1000+ ב2 אוהם

השאלה אם לקחת את ההיי אנרג'י אחורה ולקנות משהו טוב יותר או להביא עוד סט זהה אני יענה אחרי שאני אשמע אותם עם הMS8.

פורסם

מתן

אני יכול לחפש בPDF של הלוויתן כמה הוא נותן בגישור, בכל מקרה זה מגבר מפלצת - הוא אמור לתת 400 וואט במוצהר לגישור עד כמה שזכור לי אני מאמין שבפועל הוא יתן קרוב ל600...

אם כבר LRX 5.1 אז תיקח את דגם הMT שהוא פשוט מפלצת של מגבר בפני עצמו, זוג הערוצים הקדמיים בו עד כמה שידוע לי אמורים להיות קלאס A...

50 וואט לקומפוננט שני ערוצים פשוט לחלק האחורי של הרכב יהיה יותר ממספיק - זו דעתי בכל מקרה.

אבל מה אני יודע, כן... נכון!

אני פולני :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עם הMT אין לי מה לעשות כי הוא מספר אי זוגי של ערוצים בלי קשר לסאב..

400+ לא בטוח שיספק אותי:\ הרכב בולע סאבים.

מעריך מאוד את הדעה והעזרה:)

אני אפעל בשלבים, כרגע אפעל להביא את הMS8 וHX300. אחרי זה יהיה לי יותר קל לשפוט מה חסר אם בכלל ואם להשתדרג בקומפוננט או לא.

פורסם

מתן.

קודם כל אני מגלה פה יותר ויותר ירושלמים אולי יהיה אפשר לפתוח מפגש בירושלים בקרוב :)

אם תרצה אוכל להשמיע לך ברכב שלך את הסאב HX300D עם מונו של סאנדאון 1000D או LRX 4.1 יש לי את שניהם

פורסם

וובכן - ביררתי כמה יעלה לקנות את המיד-טוויטר של בוויט'

:-D

הזול... דרך המפיץ האיטלקי... אני מדבר על סדרת אקורייט - 750 יורו :shock:

היקר (קונפידנס ביאנקו פוג'י) 2150 יורו :shock::shock::shock: וזה רק הטוויטר...

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...