Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברי הפורום הנכבדים!

החלטתי שאני רוצה וצריך לחלוק עימכם את ההתקנה שלי. הסטאפ כ 75% מוכן, ישנם עדיין הרבה פינות לא סגורות שארצה את חוות דעתכםעליהם...וכן, גם לי בא להשוויץ בעבודה היפה שישראל עשה אצלי ברכב:D

הסטאפ:

CarPC המורכב מ Atom 330 ION, 4GB, 40GB ssd, M4

מסך ליליפוט 629GL עם קיט מיוחד למרצדס שנותן מראה מקורי.

Hertz HSK 165 בעבודה פאסיבית

סאב של פיוניר 1200 (בהשאלה מחבר, ישודרג ככול הנראה ל HX300D)

Celestra FA2150X *2

ההתקנה והבניה האיכותית, המדוייקת והיפה בוצעו על ידי לא אחר מאשר ישראל ג'וניור, זאת לאחר שראיתי עבודותיו וקיבלתי המלצות חמות.

חווית ההתקנה ארכה 4 ימים (היה יכול לקחת פחות, אך הגעתי בשעות מאוחרות) שבהם נאלצתי להגיע לת"א מירושלים, בימים הכי חמים של הקיץ האחרון!!

ישראל אירח בידיים רחבות והיה כיף להיות נוכח במקום שהוא מוקד עליה לרגל של חברי פורום רבים.

זה הזמן גם לציין ולשבח את עבודתו של ישראל!הוא פדנט, סבלני, בעל ידי זהב ומכונת עבודה חסרת תקדים!

ישראל תודה;)

תחילה החלטתי למקם את המחשב בקדמת הרכב, בתא הכפפות. רציתי לצמצם פגיעה בבאגז' ותא הכפפות של המרצדס מצא חן בעניי בעיקר בשל הנעילה והדסקרטיות.

העבודה החלה עם איטום הדלתות הקידמיות. האיטום בוצע ב 3 שכבות כולל דיפון.

לאחר מכן עברנו להרצת הכבלים, כאשר החלטתי לא לחסוך בנושא והרצנו שני כבלים של 4 גיייג' אחד לכל מגבר וכבל 8 גייג' למחשב כאשר כל כבל קיבל גם בית פיוז ופיוז ייעודי. גם בכבלים לטווירים ולמידים לא חסכתי ומיקמתי את הקרוסים מאוחרה במידה וארצה לעבוד אקטיבי בעתיד.

בכלל השתדלתי לשמור כמה שיותר אופציות פתוחות במהלך ההתקנה בכדי שלא אצטרך לפתוח את כל הרכב שוב בעתיד.

כבלים נוספים שהועברו:

4 RCA to PL, אף על פי שאני משתמש רק בשניים, רציתי גיבוי במידה וכבל יהרס וכן מקום להשתדרג בעתיד.

2 USB של 5 מטר למטרת ישומיים עתידים, אולי מיקום אנטנות.

2*0.75 כאשר כבל אחד משרת את מאוררי המגברים מהמחשב ואחד לשימושים עתידיים.

RCA פשוט ששימש לרדיו דיסק עד שהגיע המחשב ולאחר מכן הפך לכבל עבור מצלמת רוורס (למעשה הוא מספק את 2 כניסות הוידאו אין של הליליפוט ויכול לשמש גם כבל לפליסטיישן וכו).

הקומפוננט כאמור הוא הרץ HSK165, ממנו אני מרוצה מאוד ד"א (רק מהקרוסים שלו, פחות). הותקן על טבעות עץ וכמעט ולא דרש שינוי בדיפון, למעט גזירת חתיכת פלסטיק מציקה. הטוויטרים הותקנו במקום שהיו הטוויטרים המקוריים של הרכב ובעזרת קצת איטום יושבים היטב.

המגברים היו אמורים לשבת על פלטה פשוטה, אך היות והכסאות האחוריים לא נפתחים ובשל החשש מהתקפת צעקות אימהית ישראל בנה דלת הפוכה לטובת המגברים, עם משטח הגבהה למאוררים, את הבניה הוא ליבד בלבד שחור זהה לזה שברכב ולמי שלא חד עין ניתן שלא להבחין בקיום המגברים.

למדף המאוררים חוררנו 4 חורים לכניסת אוויר ובדלת המגברים 3 חורים קטנים יותר ליציאת האוויר.

המאוררים עם 120מ"מ של חברת TT, עם דחיפת אוויר של כ 70CFM (על 31DBA אבל לא מפריעים לסאונד) כאשר כולם מכניסים אוויר אשר יוצא בכוח מהחורים שבמעלה הבניה, בדלת (הרי אוויר חם עולה למעלה).

המאוררים עם לדים כחולים מה שמוסיף מעט...

גאג'דטים:

מצלמת אינטרנט למטרות שעשוע ושיחות וידאו

מקדלת אלחוטית של RII

נטסטיק

מקלט GPS (טרם נרכש)

OBD2 (טרם נרכש)

מכשיר לזיהוי לחץ אוויר בצמיגים (טרם נרכש)

תוכניות לעתיד:

- אף על פי שאני מרוצה מהכיוון האחרון של המערכת, אני מרגיש שאני עדיין רחוק ממיצוי ושוקל ברצינות לעבור לעבודה אקטיבית.

מנגד, אני מתלבט אם לשים קומפוננט נוסף מאחורה לסאונד הקפי יותר.

- רכישת שאר הגאג'דטים שציינתי למעלה וסאב חזק יותר.

- בניית מנגון פתיחה וסגירה לדלת המגברים - עזרתכם דרושה!

- סידור כבלים וכפתורים בדשבורד.

- בניית מארז חדש למחשב, מחומר יותר אסטטי.

064.jpg

IMG_2566.jpg

07092010226.jpg

IMG_2567.jpg

IMG_2573.jpg

IMG_2574.jpg

IMG_2568.jpg

IMG_2578.jpg

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתן,

תתחדש - התקנה שעד עכשיו נראית יפה מאוד כיאה לישראל שלנו.

הגשר של המאווררים מאוד יפה לעין - בהתקנה שלי הוצעה לי אופציה שכזו אבל נכון לעכשיו אני עוד לא לוקח אותה כי אני רוצה לראות אם יש לי בכלל בעייות של התחממות כלשהן לפני שאני מכניס מאווררים מרעישים.

תיזהר עם אנטנת הWIFI - יש מלא "מניאקים" שרק יראו מרצדס כזו ויחתכו לך את החוט הזה בגלל עיניים ירוקות - הייתי מציע לך להצניע ולהסליק את האנטנה הזו.

תמשיך לעדכן - יפה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוזירו, הDVB-T עובד, ודי טוב מבחינת איכות שידור, כן גם בנסיעה!

מה שכן הוא לא נותן סאונד בכלל במצב טלוויזיה, במפגש האחרון הוצע לי לשנות תוכנה.

הDVB-T הוא של QUE מKSP...

אדי ד"א, מאוד מומלץ לשים מאוררים, כל רכיב אלקטרוני יאריך ימים ככול שיהיה בטמפ' עבודה נמוכה יותר (בלי הגזמה כן).

פורסם
אמרת ג'וניור אמרת הכל. תתחדש

לא צריך להוסיף כלום הכל נאמר.

תתחדש אני הבאה בטור לCARPC :)

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

• תוכן חדש...