Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 10 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עידכון חם מהתנור!

ביליתי את רביעי חמישי במוקטעה (הפעם לא בשיא הקיץ אבל זה בהחלט היה מורגש), ישראל הצליח לפנות לי זמן ועבד קשות (מאוד) על הרכב שלי.

המטרה הייתה להעביר את המחשב אחורה מהתא כפפות ולסדר התקנה של הMS-8 כל זאת בכוונה להשאיר גם מקום למגבר נוסף להגברת הטוויטרים ואולי עוד סט מאחורה (למי שלא הבין התוצאה שהMS-8 נתן על הטוויטרים עם המגבר הפנימי הייתה סבירה אבל לא מספיקה).

ההחלטה להביא מגבר נוסף נובעת גם משיקולים כלכליים, למכור את ה FA2150 ולרכוש FA475 משמעותה פחות ערוצי הגברה והוצאה לא כלכלית.

באמצע ההתקנה החלטתי שכבר הגיע הזמן למגבר והתחדשתי בFA475 (ואם מה שסרול אומר נכון אז אני הראשון עם 3 מגברי FA ברכב?:))

מה אני אגיד?

קודם, שוב תודה לג'וניור שעמל קשות על הרכב ולא התפשר על חשבון איכות בנייה. כמות החיווט והעבודה היו גדולים!

תודה גם לדיויד ואחרים שבאו לבקר ותרמו עצה/עזרה.

SROOL על שסיפק עוד מגבר איכותי של סלסטרה, וכמו תמיד תמיכה ועצה.

תוצאה:

לאחר כיוון הMS-8 התוצאה עכשיו היא הרבה יותר מאוזנת! הטוויטרים חזקים יותר ונקיים יותר מה שהביא איזון לבמה מול הסאב.

הסאונד לדעתי, מדהים.

יש מקום לסט אחורי, אני חושב שזה גם יוסיף לגדולה של הMS-8 כרגע זה לא בתקציב וזה לא דחוף או חסר.

המחשב קריר יותר וההתקנה הרבה יותר אסטטית.

מה עוד?

התקנת מפסק על הרימוט לאפשר הפעלה לאחר כיבוי ולא לאפשר הדלקה כשלא צריך.

יש עוד להתקין את השליטה מההגה

OBDII

ראוטר שישדר ויחייג למודם הסולולארי ובכך גם יפנה לי כניסת USB.

החלפת סט והעברת הקיים אחורה / הוספת סט אחורי.

אני אתן לתמונות לדבר:

IMG_0254.JPG

IMG_0255.JPG

IMG_0256.JPG

IMG_0259.JPG

IMG_0260.JPG

IMG_0261.JPG

IMG_0262.JPG

IMG_0263.JPG

פורסם

אז לא נעשה שימוש בסוף בAG200 שהבאתי לך?

תתחדש מתן!! לראות תהליך העבודה ועוד איך שישראל עובד על האוטו בקדחנות בחושך היה פשוט כיף!

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

תתחבר לפייסבוק נפטפט שם. כיף לראות את האוטו שלך, כבר בהתחלה אמרתי לך שזה הולך לצאת מדהים

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אהה כמה שחיכיתי לראות התמונות, בהחלט היה שם הרבה עבודה. אני שמח שהרעיון שלי (:-P ) עבד!

נראה יפה ומסודר. תתחדש מתן!

מחכה לשמוע את הסטאפ החדש.

חג שמח ושבוע טוב,

דיוויד

פורסם

תתחדש על הרכיבים והמיקומים החדשים, אני שמח לשמוע שאתה מרוצה.

אין ספק שהעבודה המפרכת והארוכה כגלות- השתלמה בסופו של דבר.

התוצאה יפה מאוד והמיקומים פרקטיים עד מאוד בחיסכון במקום- הן בתא המטען והן בסביבת הנהג.

ג'וניור שוב הוכיח את היכולת שלו לתת את התמורה הטובה ביותר לכסף, מי שלא ראה אותו במהלך היומיים האלו לא יוכל להבין כמה זמן והשקעה נדרש לטובת השינויים הללו. קבל ח"ח!

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מתן תתחדש!

אני עוד זוכר אותך היטב מהמפגש שישבתי ברכב שלך - אתה בן אדם רציני ולעניין.

עד כמה שאני זוכר הסט שלך היה הרץ היי אנרג'י שני חלקים על קרוס פסיבי.

עם ההגברה שיש לך כרגע וגם הפרוססור (עד כמה שאני מאוד מאוד סולד ממנו וככל שהזמן עובר כך גם הסלידה גדלה חייב לציין) אם הסט שאתה משתמש בו כרגע הוא עדיין אותו הסט - אכן, הגיע הזמן להחליף סט קדמי.

ההיי אנרג'י הוא בהחלט נחמד ונשמע היטב ונעים לאוזן כאשר עובדים איתו נכון, אבל הטוויטרים שלו לוקים ברמת הפירוט -> בייחוד כשיש לך כזו שרשרת של ציוד שבהחלט יכול לאפשר לך הרבה מעבר לדגרדציה שהאות שלך עוברת כאשר היא יוצאת מהרמקולים האלה.

עזוב סט אחורי כרגע (אלא אם כן אתה רוצה להעביר את הנוכחי אחורה להשלמת נפח אחורי) ותתרכז בלהשיג תקציב גדול ככל הניתן בכדי לעשות שדרוג באמת משמעותי בסט הקדמי שלך.

אני דווקא לא אמליץ כרגע על סט שלושה חלקים.

אם אהבת את ההיי אנרג'י - ההמלצה שלי היתה לנסות להביא אודיסון ווצ'ה ואם אתה כן תהיה מסוגל - את הטוויטרים תשדרג לוויולינו שלהם.

המלצה נוספת תהיה - מידבאס של אודיסון ווצ'ה

טוויטר - סיז P27 או אפילו R27 אם התקציב מאפשר.

אני מאוד אוהב את העיצוב של סלסטרה - אלגנטי בטירוף, מדבר לדעתי לכל אחד שהוא כבר בוגר בתחום.

ואני גם מאוד אוהב את השימוש שלהם בקרוס אובר מצויין (סלופ 18 שיטת בסל) וממש לא הייתי מתפלא אם שימוש נכון בקרוס שלהם ביחד עם TC מהCARPC שלך ואתה תצליח להביס את הMS8.

אבל זה רק אני וכמובן אתה יודע כבר, אני פולני. 8)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש הודעה שאתה לא מציין את היותך פולני?

מתן כבר שמע את הווצ׳ה, אם אתה רוצה אגב (אם הרכב יושבת) אתה מוזמן לקחת אותו לתקופה.

את בריבונים לא תקבל :-P

פורסם

"רוב הזמן את אשתי... " ואני פולני...

:-):-):-)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי אני אשמח שנפגש במפגש בקרוב ותשב לאירוח ברכב:) (אני אפילו אוציא מזטים אם צריך;) )

כמו שרשמתי, ההגברה בפיק, המחשב בפיק, הMS-8 נוכח, בשביל להפיק יותר אצטרך סט יותר רציני ואם וכאשר אעביר את ההיי אנרגי אחורה.

ישנו סיכוי קל שאני גם אחליט להשאיר את הבמה הקדמית כמו שהיא ורק להוסיף משהו אחורה - אם כי אני לא רואה את זה קורה.

רמקולים אחורה אני חושב שרק יוסיפו והשלב הבא יכלול משהו מאוחרה.

אלון אין עליך,תודה.

• תוכן חדש...