Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה גיל:) אתה מוזמן לעשות סיבוב לאבו גוש בשבת, נשב על נרגילה...

אני מקווה שאני אצליח לחבר את הדבר הזה. אם זכור לי נכון כשניתקתי את הרדיודיסק השליטה מההגה התחברה לרדיו דיסק כמו בננת PL3.5, אם הבנתי נכון אני צריך לחתוך (או לחלופין לחבר מתאם נקבה לג'ויקון) ושחור לשחור ולבן ללבן...

או שאני טועה והשליטה מההגה הייתה חלק מהצמה?אם כן מה היה הכבל הזה שניתקתי?

עריכה: כנראה שזה מהצמה, נחקור על זה כנגיע להתקנה:)

פורסם

אופס!

כבל מנותק ואתה לא בטוח מה הוא... מקווה שלא תישאר עם בורג ביד :-D

מציע לך קודם כל להתקין על מחשב ביתי את הRR ואחרי זה לעשות על המחשב הזה התקנה של הגו'יקון - קוראים לזה מודל טכני, סביבת טסטינג, מעבדה...

אחרי שתהיה בטוח בדיוק איך ומה - תעתיק לרכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כרגע הכל תקין ברוך השם:) כל כבל שנותק שייך לרדיו דיסק הישן והוא לא רלוונטי...

השאלה היא איך לחבר את הJOYCON לצמה/לכבל המתאים אצלי ברכב, חשבתי על זה כבר עבודה עם מולטימתח עד למציאת החוט הרלוונטי. לכן, אני לא יכול לבדוק בבית...

פורסם

סלאמתק, זה מה שחשבתי... תודה ישראל. אני אחשוף אותה ואבדוק את זה ( זה יהיה אצלך כשאני אבוא לסדר כמה דברים כי צריך גם ככה לפרק מסך).

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

דיווח חם מהמוקטעה, מתקרב עוד צעד לסיום!

הייתי אתמול אצל ישראל ג'וניור האגדי והתקדמנו עוד צעד קדימה.

תחילה בדקנו אופציה להטעמת שקעי USB ברכב ומפסק למחשב, לצערנו המיקום שחשבתי עליו לא אפשרי.

לאחר מכן עברנו לצביעת המארז כדי שיהיה נעים לעין ויראה פחות "פצצתי", כמו כן, סוף כל סוף סידרתי את הM4 ככה שידלק ויתכבה בסוויץ, חיברתי מפסק 3 מצבים וכעת אני נהנה מכל הפונקציות של הספק.

משם המשכנו להתקנת מצלמת רוורס.

סיימנו בהתקנת גרילים למאווררים בבניה מאחורה וקיבוע הGPS בדש בפינה.

(כשאני אומר התקננו, אני כמובן מתכוון שישראל התקין ואני עמדתי להתסכל:p )

בנוגע לג'וי קון, אני מתנסה בזה בימים אלו, גיל אני יעלה דיווח איך זה מתקדם.

מה נשאר?

- הפעלת הג'ויקון

- רכישת והתקנת OBD2

- מציאת בלוסוליל פרוצה

- הגדרת הIGO PC שיעבוד על מסך מלא

- רכישת HX300

- המלאכה שלעולם לא נגמרת, כיוון המערכת

כמה שאלות, אולי מישהו יוכל לעזור:

1. יש למישהו בלוסוליל להעביר לי?

2. איך אני מגדיר שהIGO יפתח על מסך מלא?

תמונות:

IMG_5720.jpg

IMG_5721.jpg

IMG_5723.jpg

IMG_5724.jpg

IMG_5725.jpg

IMG_5726.jpg

IMG_5727.jpg

IMG_5728.jpg

פורסם

לא תודות לך כמובן גיל!!מעניין שאיך שאתה צריך לבוא למפגש ולהביא איתך מפסק 3 מצבים אתה פתאום חולה?!!

חח סתם, תרגיש טוב, ותודה!

ו..אהה...לא שמתי לב שזה בפריים...

זה בכלל בשביל לעזור לי להוציא גלגל ספייר, יש לי בעיות גב...:p

פורסם

תעשה ביטוח LADY בAIG :-P:-P:-P

יבואו להחליף לך את הגלגל :-D

וגם תקבל חבילת תחבושות היגייניות במתנה על הדרך :?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סחתיין על העבודה, נראה סוף הדרך.

אני עדיין עם הסטופר פתוח לראות מתי תתייאש ותעבור ל HU כמו בנאדם :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ישראל, אתה מוזמן לשבת עם הסטופר היום ברכב ולראות שעכשיו, אחרי שסידרתי את הM4 שיעבוד כמו שצריך לוקח למחשב 35 שניות מכיבוי מלא, ממצב שינה - פחות, הרבה פחות (SSD)

:p אין תלונות!!

CarPC זה העתיד!

(אני יכול להפסיק לשכנע את עצמי עכשיו?)

אדי, אני אשקול בחיוב את הביטוח, תחבושות הגייניות חינם זה בהחלט מפתה.

נ.ב

אני שוקל להכניס את הסידי לקייס מיוחד ולהעביר אותו מתחת למושב, מה אומר ג'וניור?

פורסם

מתן

את התחבושות ההיגייניות תפזר מסביב למידבאסים - זה יספוג את הרטיבות במקרה שיותר מידי מים יחדרו לדלת אם יהיה צונאמי :-P

זה יהפוך את המים לג'ל :-D

בעעך :?

:-P:-P:-P איכסה פיכסה :-P:-P:-P

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...