Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתן - תריץ באיביי חיפוש על linear actuator הגדלים והאורכים הולכים באינטשים...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ישראל ואדי, תודה.

קצת מידע קודם, הדלת+ המגברים שוקלת כ 15 ק"ג.

אני מניח שגודל המהלך של הבוכנה צריך להיות כ 60 ס"מ, שזה גובה הדלת.

כמה בוכנות צריך?מה עלותן? האם יש צורך בחיבור ישיר למצבר?

אין פתרון יותר פשוט/זול/קומפקטי?

חשבתי על מנוע סרבו פשוט עם כבל ברזל שירים ויוריד את המחיצה כמו גלגלת כזה...העניין פה הוא המשקל ויצירה של מנגנון נעילה ודחיפה לפתיחה.

פורסם

יש אקטואטורים שהמנוע שלהם הוא מנוע סרבו לכל דבר אבל אתה תזדקק כאן לבקר שידע להפוך את הנתונים למעצור מהלך.

יש אקטואטורים שאתה יכול לכוון להם באופן מכני את המעצור עד כמה שידוע לי

אני חושב שאתה צריך אקטואטור של 24 אינטש - עד כמה שזכור לי המהלך שלהם גורם להם להפתח לאורך מלא של 80 ס"מ (כולל התרמיל עצמו).

יש כל כך הרבה שיטות לגרום למשהו שזז לשני כוונים לעצור בכל כוון - זה כבר נתון לצורך שלכם בפתרון שאתם תבנו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בדיוק קראתי על האקטואטור הזה:

http://progressiveautomations.com/linear-actuators-pa-02-/linear-actuator-stroke-size-24-force-200-lbs-speed-0-94-/sec-/prod_71.html

המחיר לא זול בכלל, ויש צורך גם בתיבת בקרה כמו שציינת.

הבוכנה הזאת לדוגמא, מתמודדת עם עד 200LBS שהם כ90 קילו, הרבה יותר ממה שאני צריך.

אני חשבתי על כמה מנגנונים אפשריים:

1. מנוע סרבו רוטורי פשוט, מחבר אותו לגללת שעליה כבל ברזל דק, כשהמחיצה במצב פתוח הוא מגלגל את הכבל לסגירה וכשאני רוצה לפתוח כוח הכבידה עוזר למנוע. הקאץ' שצריך מנגנון שידחוף את המחיצה מעט ממצב מאונך. בשביל זה חשבתי על 2 פתרונות:

א. אלקטרומגנט קטן שבלחיצת כפתור יעזור זרם ויכוון על דחיה של המגנט קבוע במחיצה ויתן את הפוש.

ב. בוכנה קטנה, זולה וחלשה שרק תתן את הדחיפה (לא תעוגן למחיצה).

2. בוכנה אחת או שתיים חלשות שיחוברו למחיצה ולדפנות הבניה וישמשו לפתיחה וסגירה של המחיצה.

כמו שאמרת אדי, אפשר לכוון שיעצרו בשלב כלשהו אבל אני לא יודע עד כמה זה קריטי....

פורסם

הבוכנות האלה מאוד חזקות - צריך לשלוט עליהן ואפילו לבקר את המהירות שלהן בחלק מהמקרים בעזרת פוטנציומטר או נגד - תתכונן למעבדת ניסויים שלמה לפני שתוכל ליישם את הפתרון ברכב.

בוכנה קטנה של 4 אינטש או פשוט מנגנון של נעילה מרכזית של דלת גם יכולים להוות פתרון פשוט מבחינתך.

או לגרום לבוכנה שלך לדחוף מסילה גמישה שתוכל לנוע לרוחב ואז לעבור דרך עיקול שידחוף אותה לגובה... תחשוב יצירתי :wink:

Pioneer TS-X150

פורסם

תודה על הרעיונות אדי!

מצאתי כבר באיביי בוכנות של נעלת דלתות בפחות מ 10 דולר

והרעיון של פיסת מתכת או מסילה הוא רעיון טוב מאוד שמצריך הרבה חשיבה עם המוצר ביד.

מצאתי גם חברה ישראלית לבוכנות חשמליות בין היתר. בוכנה של 40 קילו עם פתיחה של בערך 23 ס"מ של 13 ס"מ ב330 שקל

אני אמשיך לחקור את הנושא.

ד"א, הזמנתי מצלמת רוורס מאייבי, 15 דולר כולל משלוח, אני יעדכן עם רשמים כשהיא תגיע.

פורסם

תבדוק באיזה פורמטים המצלמה הזו עובדת ובמה המסך מגע שלך תומך - או שאתה מחבר אותה דרך כרטיס במחשב שתומך בכל פורמט אפשרי...

Pioneer TS-X150

פורסם

אם כך רק נשאר לי לברכך בברכת האב, הוורד והפולני הקדוש :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

בובה של התקנה, בובה של אוטו.

זכית גם להיות באחד ממפגשי העל האש במוקטעה.

ישראל - כל הכבוד.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון טרי, שאר החלקים שהזמנתי הגיעו:)

מאיביי:

- מצלמת רוורס, 7 לדים, זוית 170-120 (לא ברור) - 54 ש"ח כולל משלוח הישר מסין.

- 3 גירלים 120מ"מ מכרום לפלטת המאוררים שלי - 45 ש"ח כולל משלוח (לשלושתם).

מMP3CAR:

- joycon המאפשר שליטה מההגה על המערכת, לא מגיע עם מתאם ממיני יואסבי לרגיל למרות מחירו הגבוהה, למזלי היה לי אחד

- BU353

- כבל לחיבור מהM4 למחשב

- כבל מאריך לחיבור מפסק און/אוף מהלוח אם

- מארז לM4 עם מאורר (לא בטוח אם אשתמש בו, אבל הוא עלה רק 5 דולר)

עלות כל החלקים האלה 522 ש"ח + 76 ש"ח מע"מ (לקח לי שעות לפלרטט עם פקידת המכס שהייתה לא מושכת בעליל).

טרם נרכש מתאם OBD2. אני מתלבט בין כמה מתאמים ומחפש כבל מאריך היות והשקע נמצא אצלי במקום לא נוח, אפשר לתת מכה למתאם בטעות. מצאתי כבל מאריך ב11 דולר אבל משלוח 24:\ והמתאמים באתר מאוד יקרים. יכול להיות שאני אלך על זה בכל זאת ואזמין מתאם כמו של אדי מדילאקסטרים שם המשלוח חינם וזה מתקזז.

כמו שתכף תראו, טרם הותקנו החלקים. השלב הבא הוא סידור קדמת הרכב והתקנת החלקים, תוך שמירה על ניקיון והטמעה ברכב (ישראל אני בא לביקור בקרוב;)

תמונות!!

IMG_5695.jpg

IMG_5696.jpg

IMG_5697.jpg

IMG_5698.jpg

IMG_5699.jpg

IMG_5700.jpg

IMG_5701.jpg

IMG_5702.jpg

• תוכן חדש...