Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בורקס תרד| תאונה ללא ביטוח תקף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עשיתי ביום שישי תאונה בראשון לציון עם רכב של אמי מסוג יונדאי אטוס אל תשאלו אותי איך יצאתי חי השם שמר עליי נסעתי על 50 55 משהו כזה ופתאום התפוצץ לי גלגל עפתי ישר למדרכה לתוך עמוד תאורה פינו אותי משם באמבולנס והבעיה היא שאין לי ביטוח על האוטו

ואני מעדיף לשלם ולשמור על הרישיון מאשר לערב משטרה ישללו את הרישיון וגם לא לקבל את כספי הביטוח עצם אי התאמתו לנוהג ברכב אני רוצה לדעת אם האמבולנס או המיון צריכים להודיע למשטרה על תאונה כזאת?

אנחנו גררנו את הרכב לפני שבכלל הם הספיקו להגיע ולא התייחסו לזה בכלל לפי מה שהבנתי מחבר שהיה שם

תודה רבה על העזרה

חזי

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יודע שעומדים לקטול אותי על זה שאני עוזר לך ואני בעצמי לא אהבתי את זה שנסעת בלי רשיון.

אבל , תוכל להגיד שאמא שלך נהגה ברכב ולא נפצעה ובזמן התאונה היא הזמינה אמבולנס בשבילך.

אבל אני מדגיש שנית אני חושב שעשית טעות רצינית מאוד שנסעת בלי ביטוח התאונה הזאת יכלה להסתיים בנזק הרבה יותר רציני מסתם אשפוז במיון לכמה שעות.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

אני לא מצדיק את עצמי בשום אופן ואני מאוד מצטער על כך אבל אני סך הכל נסעתי באמת לקנות סיגריות במרחק של בקושי קילומטר מהבית סתם עצלנות להוציא את הרכב שלי מהחניה כי צריך להזיז עוד 2 רכבים אז לקחתי אותה וזה מה שקרה

ויש לי רישיון אין לי ביטוח

פורסם

השאלה היא מה אמרת לאמבולנס גרם לפציעה שלך והאם ברישום במיון אמרת שהפציעה היא כתוצאה מתאונת דרכים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באמבולנס הם ראו כמובן שזה קרה מתאונה (כי אני לא יודע מי הזמין אותם הם באו פתאום).

ובמיון אמרתי שנפלתי מרכיבה על אופניים.

תודה,

חזי

פורסם

מוזרה לי הגישה של פותח התרד ועוד יותר חלק מתגובות המשתתפים.

הבחור הזה מבקש לדפוק את כולכם ואתם נהנים לעזור לו.

לרמות את חברת הביטוח פירושו לגרום לה הוצאה כספית מיותרת. הוצאה כספית מיותרת פירושו שבסופו של דבר כולנו נשלם יותר בפרמיית ביטוח.

זה מחיר העצלות - שא בתוצאות.

אני לפחות אדאג שהשירשור הזה יגיע לחברות הביטוח. אני מקווה שמפירטי המידע שמסרת כאן, הם יוכלו להצליב נתונים אם תהיה תביעה.

http://www.pool-act.org.il/?CategoryID=0&ArticleID=94

פורסם

אני לא רוצה לתבוע שום ביטוח אני אמרתי כבר שהרכב נגנב ואני אשא בתוצאות וזהו.

ומה נהיה לי פה "למינים ולמלשינים אל תהי תקווה"

אני כבר אסתדר לבד לשם כך נועד הפורום לעזרה ואת זה לא קיבלתי מחלק מהגולשים.

תודה רבה לכולכם,לאלה שניסו לעזור תודה.

חזי

פורסם

חזי, כשאני אראה שדופקים לך את הרכב ובורחים בלי להשאיר פרטים, אני לא אלשין עלייהם כי ככה אתה מבקש שינהגו כלפי רכושך. אז לגבי רכושך שלך מותר לך לוותר.

ולגבי הברכה ה-19, אני מציע לך לבדוק את משמעות הברכה ולדעת למי היא מכוונת ולמה, אחרת אתה יוצא לא חכם במיוחד.

יש ביטוח רכוש, ויש ביטוח גוף שהוא ביטוח חובה. על הפינוי באמבולנס אתה צריך לשלם. על הבדיקות במיון אתה גם צריך לשלם. כדי לקבל פטור מתשלום למיון, צריך להביא אישור משטרה.

פורסם
הבחור הזה מבקש לדפוק את כולכם ואתם נהנים לעזור לו.

לרמות את חברת הביטוח פירושו לגרום לה הוצאה כספית מיותרת. הוצאה כספית מיותרת פירושו שבסופו של דבר כולנו נשלם יותר בפרמיית ביטוח.

זה מחיר העצלות - שא בתוצאות.

אני לפחות אדאג שהשירשור הזה יגיע לחברות הביטוח. אני מקווה שמפירטי המידע שמסרת כאן, הם יוכלו להצליב נתונים אם תהיה תביעה.

http://www.pool-act.org.il/?CategoryID=0&ArticleID=94

חזי, כשאני אראה שדופקים לך את הרכב ובורחים בלי להשאיר פרטים, אני לא אלשין עלייהם כי ככה אתה מבקש שינהגו כלפי רכושך. אז לגבי רכושך שלך מותר לך לוותר.

ולגבי הברכה ה-19, אני מציע לך לבדוק את משמעות הברכה ולדעת למי היא מכוונת ולמה, אחרת אתה יוצא לא חכם במיוחד.

.

הבחור עבר תאונת דרכים כאשר (למיטב הבנתי) נהג עם רשיון בתוקף ברכב של אימו שבו יש ביטוח מקיף לנהג אחד.

כרגע הוא חושב שהוא מסובך במשהו וחושש שהמשטרה תדע שהוא נהג ברכב למרות שעד כמה שאני זוכר את ענייני הביטוח- הוא לא מסובך בכלום, אין שום מניעה שבית החולים\משטרה ידעו שהוא זה שנהג ברכב, אפילו שיש בו ביטוח לנהג אחד בלבד.

זה רק אומר שאת נזקי הרכב הוא יצטרך לשלם מכיסו כי הפוליסה המקיפה לא חלה עליו, אבל הרי מראש הוא ציין שאין לו כוונה ללכת לתבוע את הביטוח, אלא ללכת ולשלם את הנזקים מכיסו.

הוא לא כתב שהוא רוצה לתבוע את הביטוח.

הוא גם לא ביקש בשום מקום שתלשין על מי שידפוק לו בעתיד (אולי) את הרכב.

הדבר היחיד שמבינים זה שאין לו ממש נסיון עם הנושא של תאונה\חברת ביטוח\פוליסת ביטוח\משטרה\מיון, הוא קצת מבולבל ורוצה הכוונה.

זה נחמד שיש לך כינוי מאוד סיפרותי, אתה גם כותב יפה (באמת) ומכיר את משמעות הברכה ה-19, גם הבנת הנקרא זה דבר חשוב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן - שאלת תם לי אליך: האם ידוע לך מה מצבו מבחינת ביטוח החובה, שכן יתכן שאינו עומד בקריטריונים לכיסוי ביטוח זה. הוא לא ציין את גילו, הותק שלו בנהיגה ואם יש מגבלות כלשהן בפוליסת ביטוח החובה של הרכב.

לכן, בכל זאת, נשאלות כמה שאלות:

1. האם אין כאן מצב של נהיגה ללא ביטוח חובה, מעשה המהווה עבירה? עניין זה עשוי להתגלות כאשר יקבל את החשבונות ממד"א ומבית החולים.

2. האם התאונה דווחה למשטרה על ידי גורם אחר כלשהו, ואפשר שהמשטרה תחקור את הארוע, ותגיע למסקנות לגבי אשמה בתאונה, עם השלכות לגבי אפשרות של האשמתו בגרימתה.

3. אם הוא מנסה "להפיל" את התאונה על אמו - האם אינו עלול להסתבך בעניין של תרמית ביטוח? תביא בחשבון שהבחור כנראה אינו מודע להוצאות הצפויות לו, ועלול לשנות את דעתו לאחר שיתברר לו היקף הנזק.

כיון שיש פרטים רבים החסרים בסיפור מדובר בתהיות, בודאי ללא תשובות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני נהג צעיר אין לי ביטוח על הרכב משום שהוא תקף אך רק על נהג מעל 24.

היחיד שהבין אותי כאן הוא עדן,אני לא התכוונתי מלכתחילה לתבוע את חברת הביטוח,אני יודע שזאת אשמתי בלבד וכמו שאמרתי למעלה אני הולך לשלם את עלות הרכב מכספי האישי,העניין היחיד הוא שלא רציתי לאבד את רשיוני בגלל טעות קטנה שגרמה לצרה.

הרישיון מאוד חשוב לי אני עוסק ברכבים (מכונאי לא יותר מידי) ומתעסק איתם מידי יום ואם אאבד את הרישיון באמת שזה יהיה לי ממש קשה לוותר על ההנאה אני חושב הכי גדולה בחיי (באמת אני מתכוון לכך) אני לא מנסה לדפוק אף אחד,מקווה שאתם מבינים את מצוקתי.

ושכחתי להוסיף שגם כן את הוצאות המיון והאמבולנס אני מוציא מכספי.

תודה רבה לכולם,

חזי

• תוכן חדש...