Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בורקס תרד| תאונה ללא ביטוח תקף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא רוצה לתבוע שום ביטוח אני אמרתי כבר שהרכב נגנב ואני אשא בתוצאות וזהו.

ומה נהיה לי פה "למינים ולמלשינים אל תהי תקווה"

אני כבר אסתדר לבד לשם כך נועד הפורום לעזרה ואת זה לא קיבלתי מחלק מהגולשים.

תודה רבה לכולכם,לאלה שניסו לעזור תודה.

חזי

למי אמרת שהרכב נגנב? מקווה שלא לביטוח, אחרת כנראה שהסתבכת.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בפוליסת החובה שלי (דרך איילון) מצויין כי מורשה לנהוג רק מי שיש לו רשיון נהיגה 12 חודשים לפחות. גם זו סוג של הגבלה.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם

טוב,קודם כל תודה לכולם,דבר שני סתם נבהלתי הביטוח חובה כן תקף גם עליי.

אני קצת לחוץ מהמשטרה שלא יטענו לא יודע, רשלנות בנהיגה או שיגידו שלא שמתי לב לכביש הם עוד יכולים להפיל את זה עליי.

אני יודע ממה הצמיג התפוצץ,דבר ראשון אמא שלי לא החליפה הרבה זמן ואני הצקתי לה על זה אבל מה לעשות לא מקשיבה ושם בכביש יש כאלה חריצים שהבנתי שפינצ'רו לחבר שלי גם גלגל אז למי אפשר לפנות (אם יהרס לי הצמיג או הגאנט באוטו באמת אני אצטרך למכור חלקים מהגוף שלי)?

פורסם

קח בחשבון שאם ניגרם נזק לעמוד התאורה, והמשטרה תדווח לעירייה שאתה הנהג הפוגע בעמוד הנזק יכול להסתכם במאות אלפי שקלים! אם הביטוח צד ג' לא תקף עליך אתה בבעיה.

אני שמעתי על מישהו שנכנס עם רכבו ישירות לעמוד חשמל, הוא נהג ללא ביטוח, הרכב הושבת והעיריה תבעה את הנהג, כשרצו להחליף את עמוד החשמל התברר שהוא יצוק בתוך בטון בעומק מטר ומשהו, והנזק מסתכם באיזור המיליון שקל!

אם ניגרם נזק לעמוד תאורה אז חשוב פעמיים אם כדאי לך לדווח.

לא אתערב לך זו החלטה שלך בלבד.

פורסם
אם כך, מדוע כאשר התעניינתי ברכישת ביטוח העלות לכאשר מדובר בנהגים מעל גיל 50 היתה 1500 ש"ח וכאשר גם צעירים וחדשים המחיר האמיר ל-3500 ש"ח לשנה? אם לא היתה הגבלת גיל לא היתה סיבה או אפשרות לגבות תוספת מחיר כה גדולה.

ואכן, בתעודת הביטח יש סעיף שבו מצויין כי הנהג הצעיר ביותר הנוהג ברכב דרך קבע נולד לפני 1.1.1960, כלומר קיימת הגבלת גיל לנהג (לגבי נהג מזדמן ראה את התהיות בפוסט הקודם שלי).

.

ידידי,

אם תשקיע 3 דקות מזמנך לקרוא את הלינק שפירסמתי כל השאלות שלך ייענו.

בקצרה:

לגיל הנהגים הקבועים יש משמעות כספית מבחינת עלות פוליסת הביטוח חובה, משמע שאם יש נהג קבוע שהוא בן 18 הפוליסה תיהיה יקרה יותר מאשר אם גיל הנהג הקבוע הצעיר ביותר הוא 50.

אבל!

אין שום מניעה שאמא שלי תקבל פוליסה עם תעריך של נהג צעיר ביותר בן 60, ואני אגיע לביקור בארץ ואנהג ברכב שלה בהיותי בן 28- אני אהיה מכוסה בביטוח כי כנהג מזדמן כל אחד מכוסה ללא הגבלות.

הגבלת הגיל שקיימת אצלך רשומה כדי שיהיה ברור לפי מה נקבעה הפוליסה ומי הם הנהגים הקבועים שמכוסים בה.

מעבר לזה, בפעם המליון, מי אמר שהוא בכלל רוצה לתבוע את ביטוח החובה ????

גם אם המשטרה תיהיה איכשהו מעורבת בעניין (נניח ומד"א דיווחו להם), הם לא יכולים לעשות כלום,אפילו לא להאשים אותו בנהיגה לא זהירה\נהיגה בקלות דעת, שכן כדי להוכיח את זה צריך היה להיות במקום שוטר שיהיה עד לכך שפותח השרשור השתולל או משהו כזה או לחילופין היה צריך להגיע לזירת התאונה בוחן שיוכל לקבוע שהבחור עשה תאונה כי נהג במהירות מופרזת או כל סיבה אחרת.

גם אם יזמנו אותו עכשיו מהמשטרה לחקירה אודות התאונה הוא יכול פשוט לומר שהתפוצץ הצמיג (מה שבאמת קרה) וזה גרם לו לתאונה, סה טו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...