Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הייתי שמח לדעת איזה חברה לקנות, חשוב לי שיהיה אמין,מחיר נעים לכיס {2500 שקל +-~} מספיק לי 1.25 כוח סוס.

טורנאדו? {הרבה אמרו שהמזגן לא אמין}

תדיראן? {?}

אמקור?

סוני?

פיוניר?

תודה לעוזרים.

ואם אפשר איזה לינק לזאפ לאיזו חנות שמישהו קנה ויכול להמליץ, לא אכעס עליו.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

להורים יש אלקטרה בן 15. שעדיין עובד.

טורנדו בן כ 3-5 שהוא דיי גרוע.

אצלי בבית קניתי לאחרונה.

אלקטרה אינוורטר

ופודיטסו. (רולס רויס של המזגנים) איכותי ביותר. אבל יקר בטירוף.

בבחירת המזגנים.

היה חשוב לי 2אלמנטים.

אמינות לאורך שנים רבות. ( משיחות על מתקינים. פודיטסו. מחזיק 15 ומעלה שנים בשקט.)

ויעילות (חשמלית)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לדוד שלי יש עסק של מיזוג אויר כבר 20 שנה.לטענתו כל המזגנים הם אותו הדבר ומיוצרים רובם ככולם בסין ולכן צריך לקנות את המזגן הזול ביותר בעל האחריות הארוכה ביותר.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

היו בקיץ שרשורים על בחירת מזגן, עם דעות והמלצות. חפש קצת.

תן דעתך על איכות התקנה והמלצות על המתקין, כי יכולות להיות הרבה בעיות וחוסר שביעות רצון בגלל זה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
שלום לכולם,

הייתי שמח לדעת איזה חברה לקנות, חשוב לי שיהיה אמין,מחיר נעים לכיס {2500 שקל +-~} מספיק לי 1.25 כוח סוס.

לדוד שלי יש עסק של מיזוג אויר כבר 20 שנה.לטענתו כל המזגנים הם אותו הדבר ומיוצרים רובם ככולם בסין ולכן צריך לקנות את המזגן הזול ביותר בעל האחריות הארוכה ביותר.

אכן, המזגנים הקטנים מיוצרים רובם בסין ורובם מציעים את אותה רמת איכות.

המזגנים של פעם הם המזגנים של פעם, העובדה שהם מצליחים לעבוד 15-20 שנה ואף יותר ללא בעיות מיוחדות, לא אומר כלום על איכות היצור והיעילות של המזגנים החדשים יותר, לטוב או לרע זה לא משנה כרגע. במקרה כמו זה, אין להסתמך על המוניטין (מבחינת איכות) של יצרן מסויים ביחס לתהילת העבר שלו. אם נכנסים לעניין של שירות, המצב הרבה יותר טוב ממה שהיה בעבר אצל רוב החברות.

חפש את אחד הדגמים של טורנדו\אלקטרה\תדיראן במחיר שפוי עם אחריות מקסימלית - ובא לציון גואל.

שים לב שלכל אחת מן החברות ישנם דגמים של מזגנים, חלקם שקטים יותר וחלקם שקטים פחות (הדגמים הזולים של אלקטרה לא שקטים, תיקח בחשבון) ולעיתים גם מציעים פונקציות אחרות (רובן זניחות להחריד).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

קניתי בסוף תדיראן 17N,שקט מאוד,עובד סבבה וזול בחשמל

1.3 קוט"ש

תענוג.

עבד כל השבת והיה אחלה.

חיסרון: אין פונקציה לשעון-שיתחיל בשעה X ויסיים רק בY.

יש טיימר.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תוכן חדש...