Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעה מאוד מפתה על הרכב שנראה, נשמע ומריח טוב מאוד אבל אני עדיין עם ספקות כי יש שמשמיצים את ה- 307 ויש שמשבחים אותה. מה נסגר עם הרכב הזה? מה לדעתכם כדי לעשות?

תודה, כל מידע יכול לעזור.

פורסם

ערב טוב.

אני אתחיל בכך שיהיה מאוד נחמד לדעת עם מי אני מדבר.

בכל אופן, אני אגיב לך בקצרה כי אני ממש ממהר...

להוריי יש פיג'ו 307 שנת 2008 בבעלותם (ד"א אם מישהו זוכר לפני שלוש שנים הייתה הגרלה בידיעות אחרונות על שלוש פיג'ו - זכינו בהגרלה הראשונה)

מבחינת נוחות, האוטו מצוין כי אין כמו צרפתיות מבחינת הנוחות ועיצוב הפנים בעיניי.

ביצועי מנוע מעולים ואחיזה מצוינת על הכביש. מה שאכזב אותי זה תיבת ההילוכים. היא עושה בעיות, היא עדינה קצת יותר מדי הייתי אומר ולפני כחודש וחצי בערך נשברה תושבת הגיר (אני עד היום לא יודע כיצד) וההחלפה עלתה 400 ש"ח.

צריכת הדלק גבוהה מאוד בתוך העיר. הרכב לא חסכוני כלל. לדוגמה, לא מזמן הייתי צריך לנסוע מנצרת עילית לבת-ים, היה לי רבע מכל, תדלקתי ב250 ש"ח (כמעט מכל מלא) וכשחזרתי חזרה לנצרת עילית נשארתי עם פחות מרבע מכל.

זאת דעתי על הרכב בגדול. אני בספק אם הייתי רוכש רכב כזה בכספי, אבל זכינו בו. אנחנו לא נגיד "לא" ;-)

כל טוב !

הצרפתיה שלי,

פיג'ו 307 1.6 ליטר 2008.

פורסם

סוף סוף אני שומע על מישהו שאשכרה זכה באחת מההגרלות האלה. מברוק.

לגבי חיפוש, הרצתי חיפושים מכל הכיוונים פשוט שרוב הרכבים המדוברים שם הם לא 2008 והמון פוסטים הם ישנים. רציתי לבדוק אם יש שינוי בין מודלים ישנים יותר לזה.

אני מתלבט בין ה 307 לבין פוקוס מאותה שנה, אותו קילומטר ואותה יד אבל יקרה יותר בכמה אלפים.

אם ההפרש ילך למוסכים אז לא עשיתי כלום וסתם העשרתי את הלבן בשיער.

פורסם

ברשותנו 307 מודל 2002 , הרכב עבר 90000 ק"מ ונמצא אצלנו מהיום הראשון.

בסך הכל רכב אמין , לא היו לנו שום תקלות מיוחדות.

רכב מאוד מאובזר ונוח. אנחנו מרוצים מהרכב.

מנע וגיר לא חזקים ,הרכב לא ספורטיבי או מהיר אך סביר ומספיק בהחלט לרכב משפחתי .

פורסם
ברשותנו 307 מודל 2002 , הרכב עבר 90000 ק"מ ונמצא אצלנו מהיום הראשון.

בסך הכל רכב אמין , לא היו לנו שום תקלות מיוחדות.

רכב מאוד מאובזר ונוח. אנחנו מרוצים מהרכב.

מנע וגיר לא חזקים ,הרכב לא ספורטיבי או מהיר אך סביר ומספיק בהחלט לרכב משפחתי .

גם לי יש 307 מודל 2002,אחלה רכב בהחלט ממליץ.

פורסם

תרשותי פיזו 307 שרכשתי מלובינסקי אחרי עבר של ליסינג בבעלותי שנתיים

לא עשתה בעיות למעט פלסטיק של התא למשקפיים שהחלפתי אותו ב 150 ש"ח וקצת נורות....

סה"כ אמין, נוח, מאובזר...

אני מרוצה בינתיים.....

בהצלחה

:shock:

• תוכן חדש...