Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ואיך חונה המשטרה? ככה:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה תת ניצב אתה?

תת ניצב לא מסוגל לארגן ניידת לחתונה?

שלום,

חבר שלי מתחתן בקרוב, כחודשיים מעכשיו, אנחנו כרגע בונים קליפ שנעשה לו לכבוד החתונה...

הבחור חובב מושבע (כמוני...) של מכוניות ואנחנו רוצים לשלב בקטע סצינה של משטרה, עדיין לא ידועים פרטים נרחבים יותר.

מכיוון שלהשכיר ניידת זו אינה אופציה ריאלית, בדקנו אלטרנטיבות באינטרנט והגעתי לשתי המכשירים האלה-

או שיותר גרוע, תת ניצב שפה בפורום מוכר נשיפונים!

2. 0.02% אלכוהול - לא כשיר לנהיגה, לחכות קצת ואז לנסוע.

או תת ניצב בן 20 ממודיעין?:lol:

שלום חברים,

אני בן 20, אבי העביר אליי את מכוניתו, (לאחר שהוא קנה מאזדה 6), המכונית הינה שברולט מאליבו 1999 , 2.4 ל'.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה, לקחת את זה קיצוני מידי:-P

וחוץ מזה אם הוא היה תנ''צ אז בטח יש לו מישהו בכותב בשבילו הודעות מוכנות ולמטה צריכה להיות חתימה של משטרת ישראל.

זה חלק מהתנאים של תנ''צים:-)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אף אחד לא מבין פה בדיחות?!

איזה חוש הומור עילג.

איזה תנ"צ (תת-ניצב- בכיר מאוד במשטרה) ואיזה נעליים, אני נגד התופעה ששוטרים עוברים על החוק, הכל היה בלעג, לא חשבתי שתיקחו זאת ברמה רצינית.

כולה עתודאי ממרכז הארץ עם פונטו..

פורסם

וגם אם הוא יקבל דו'ח זה לא כזה יזיז לא, כי הוא פשוט מקפל אותו, וזורק לפח הקרוב. ההעתק יגיע למשרד הבטחון והם ישלמו את זה...

• תוכן חדש...