Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצבר שלי בן שנתיים והוא נגמר לאחר 15 דקות של השארת אורות קדמיים דלוקים ללא התנעה (הייתי צריך להתניע עם כבלים).

השאלה שלי היא האם זה תקין? (אני מאמין מאוד שלא אבל אשמח לתגובות)

כמה זמן לוקח לאלטרנטור להטעין מצבר תקין במלואו ואם זה תלוי בטורים של הרכב.. כלומר אם זה יטעין יותר מהר אם אני אסע איתו או אם אני אשאר במקום מותנע.

אם זה כן קשור לטורים האם כדאי להעלות טורים סתם בP או בN על ידי לחיצות על הגז? והאם זה יכול לגרום נזק כלשהו?

תודה מראש :)

פורסם

אני לא יודע בוודאות אם 15 דקות זה בסדר אבל זה תלוי במצב המצבר וגם במצבו באותו רגע (כלומר אם הנעת אותו ל 2 דקות ואז כיבית אז הוא לא במקסימום שלו ולכן יפרק אותו מהר)

התחום בו האנלטרנטור טוען בצורה אופטימלית הוא בין 2000-3000 סל"ד

אני לא יודע אם זה כ"כ משנה אם זה בנסיעה או בעמידה ב N אבל תמיד עדיף לנסוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...