Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברת סנטרל קאר הציעה בחיפושים של יד-2 רכבים בלי מקדמה עם תשלום חודשי זול 900-2000 ש"ח תלוי ברכב.

עכשיו הם נעלמו מיד-2 טפסה את מקומם פריים מוטור.

התקשרתי לפריים מוטור לקחו מספר טלפון ולא חזרו אליי... נשמעים ממש בלגאן!

האם יש קשר? והאם אלה חברות שאפשר לעשות עסקת ליסינג פרטי איתם?

פורסם

פריים מוטור זאת סוכנות בעלת סניף אחד בראשון לציון ברחוב המכבים

היא מציעה אופציית מימון וליסינג פרטי לרכבים כמו בשיטה האמריקאית

אם יש קשר/אין קשר, מה זה בדיוק משנה לך?

אתה הולך לעשות איתם עסקה? אז תבדוק טוב טוב את תנאי החוזה ושלא מחר מחרתיים יסגרו את הבאסטה כמו דורנט בעבר.

Confidence In Motion

פורסם

עשיתי כמה בדיקות, השאלה היא בגלל שקודם סנטרל קאר הופיעה בכל החיפושים, עכשיו פריים מוטור מופיעה שם.

כלומר, אני מפחד מחברות לא אמינות במיוחד.

וכנראה אף אחד מכיר אותם בפורום.

פורסם

אם זה נראה מסריח, מריח מסריח וכל החושים אומרים לך שזה לא מריח טוב...כנראה שזאת באמת נבלה.

אל תתפתה לחסוך כמה שקלים -אין ארוחות חינם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לאו דווקא נשמע/מריח מסריח

צריך לבדוק את כל הפרמטרים לגופם ולפי זה לראות אם זאת השקעה כדאית

לפי מה שהבנתי משיחת טלפון איתם בעבר זו שיטה מימונית מסויימת אך אני משער שבעקבות כך שהם חברה חדשה הם בטח נותנים את המימון אך ורק עם ריבית

שוב שווה בדיקה הנושא ואני אפילו אגש לבדוק אותם בעתיד עצמאית לגבי רכישה שלי...

Confidence In Motion

פורסם

אני אישית מעדיף חברות ליסינג מוכרות ורק בגלל שיש לך סוג של בטחון (לא תמיד ) שמחר הם לא יעלמו מהמפה

יש המון חברות שצריך להיזהר במשנה זהירות מהם

הם מכירים את רוב המוסכים ושתלך לבדיקה יש סיכוי גדול שלא יגלו הכל על האוטו

פורסם

אני לפני קניה דרכם של פיג'ו 3008.

הם נותנים מימון מלא בריבית פריים פלוס חצי. יש לי מה לחשוש? איפה הם יכולים לדפוק אותי בעסקה כזו?

פורסם

אני מקווה,שבטעות זו לא אותה גברת בשינוי אדרת.

בגדול,אם מדובר על סנטרל קאר,הנה משהו מחיפוש בפורום:

אני ממליץ לקרוא את כל השרשור מעד הסוף לפני קבלת החלטות לגביהם:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=339535&highlight=%D7%A1%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%9C+%D7%A7%D7%90%D7%A8

ועל זה נאמר: שומר נפשו וכספו -לא ישים על קרן הצבי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הדפיקה היא כשהרכב רשום על שם החברה המממנת.

אם יבוא יום והם יסגרו את שעריהם, יכול להיות מצב שכל הרכבים שרשומים על שמם ימכרו והתמורה תלך לנושים.

עסקאות מימון עדיף לעשות ישירות מול יבואן רכב, היום אין יבואן שלא נותן הנחה כזו או אחרת + אפשרות מימון.

לא ברור לי מה הצורך הזה במתווך שגוזר עוד קופון בדרך?

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
הדפיקה היא כשהרכב רשום על שם החברה המממנת.

אם יבוא יום והם יסגרו את שעריהם, יכול להיות מצב שכל הרכבים שרשומים על שמם ימכרו והתמורה תלך לנושים.

עסקאות מימון עדיף לעשות ישירות מול יבואן רכב, היום אין יבואן שלא נותן הנחה כזו או אחרת + אפשרות מימון.

לא ברור לי מה הצורך הזה במתווך שגוזר עוד קופון בדרך?

במקרה של דורנט למשל עיקלו לכל לקוחותיהם את הרכבים?

פורסם

גם במקרה שהחברה פושטת רגל ויעקלו את הרכב, אני אפסיק לשלם ובגלל שלא שמתי שום מקדמה למעשה לא אפסיד כלום.

הבנתי נכון או שפספסתי משהו?

פורסם

לא תוכל להפסיק את התשלומים (חברת הליסינג מספקת לך רכב ,את המימון אתה אמנם מקבל דרכה אבל התשלום הוא לחברת המימון.במה אשמה חברת המימון,אם חברת ליסינג X פשטה רגל ?

הסיפור עם דורנט היה מסובך מאוד,במיוחד עם רכבים,שהיו משועבדים לה ולא לחברת המימון (לקוחות,שקנו מהם היו עיוורים ולא השקיעו בפרטים הקטנים ולכן הרכבים שלהם הוצאו למכירה במכרז והם נשארו עם ה-XXX ביד).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...