Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שילמתי כבר רוב רובו השל הכסף, ועדיין עוד לא עבר השלב התשלומים של המכס, הרכב היה במילא במלאי בארץ, כרגע אני רוצה לחזור מהעיסקה, והחברה מנסה לסרב, רציתי לדעת מה החוק בזה?

פורסם

בהזמנה כתוב: "תנאי הזמנה שמעבר לדף מהוים חלק בלתי נפרד מהזמנה זו, וחתימתי להלן מהוה אישור כי קראתי את התנאים האמורים וכי הם ברורים לי. הזמנה זו אינה ניתנת לביטול אלא ע"פ תנאי הזמנה שמעבר לדף"

ומעבר לדף הוא דף חלק ולא כתוב שם כלום.

×
×
  • תוכן חדש...