Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,אני רוצה להביא סאבוופר לסיטרואן ברלינגו שלי,המחיר שאני יכול לשלם הוא 700 ש"ח עם חריגה של 50 שקל גג.

יש הצעות? עכשיו השאלה,הסאבוופר יתפוס הרבה מקום בתא מטען? כי לאבא שלי יש לפעמים ציוד מהעבודה שלו (מכוללים,מערכות הנשמה וכו'..)

ועוד שאלה קטנה,הבנתי שהסאבוופר חייב להיות אטום אחרת הוא יעשה רעשי לוואי,זאת אומרת ישמעו את הסאב עם מלא רעידות כי הוא לא יהיה אטום(תא מטען מאוד גדול בסיטרואן ברלינגו).

אשמח לשמוע דעות של אנשים,תודה רבה!

פורסם

איזה מגבר {דגם מדוייק } יגביר את הסאב.?

אטום.? אין בעיה עם תא מטען גדול או תא מטען שהוא בתוך האוטו אפילו עדיף.

סאב יכול לבוא בתיבה קטנה אטומה של 30 ליטר לגודל 12 ואפילו פחות אם מדובר בסאב 10.

פורסם
אתה לא תמצאה סאב טוב+טיבה+מגבר ב 700 ש"ח חדש.

אתה פתוח ל יד 2?

פתוח,אז אפשר להביא משהו נחמד ממה שאמרת ב1200-1300?

פורסם

כן ב1300 ש"ח אפשר למצוע מגבר וסאב טוב.

שאלה לגבי התקנה? כולל או לא?

איזה מוזיקה אתה שומע? מה כיוון שלך?

איזה רדיו דיסק יש לך?

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם
כן ב1300 ש"ח אפשר למצוע מגבר וסאב טוב.

שאלה לגבי התקנה? כולל או לא?

איזה מוזיקה אתה שומע? מה כיוון שלך?

איזה רדיו דיסק יש לך?

אלקטרו/טראקים/שחורה.

יש לי רדיו דיסק של KENWOOD

פורסם

ההרץ סאב טוב, כמו חדש רק ב- 500 שקל פחות ממה שהיה עולה חדש עם תיבה.

הוא גם נציל אז לא צריך לדאוג לעוצמה, הייתי משדך לו איזה מונו פשוט או 2 ערוצים שייתן לו בסביבות ה- 250-300RMS

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

קשה, כבר הפכתי להיות מזכיר במשרד של הסאב שלי מרוב פניות.

אבל עדיין לא נמכר :wink:

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

• תוכן חדש...