Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Q5 vs tiguan

barz25
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ושבוע טוב לכולם,

בקרוב אבא שלי חוגג יום הולדת עם מספר עגול וברצוננו להפתיע אותו באחד מהרכבים המזוכרים לעיל.

קודם כל זה חייב להיות ג'פ(ג'יפון) עם תמורה לסכום שאנחנו משקיעים,כאמור זה סכום לא קטן.

הצרכים שאנחנו צריכים ברכב:

צריכת דלק יחסית (יש לנו טוסון בבית ואנחנו יודעים מה זה מזללת דלק)

אחזקה(אני מאמין שזה אותו דבר)

נוחות נסיעה

אבזור

ובגדול מה עדיף

הסכום שאנו משקיעים זה 250K,ולכן קיימת האפשרות גם לכלול את הFORD EDGE,לכן אבקש להתייחס גם לרכב הזה.

תודה רבה והמשך יום טוב

פורסם

Q5 יקר יותר ולכן תצטרכו להסתפק במשומש או להעלות את התקציב. הוא בפירוש איכותי מהטיגואן וגם מגיע עם מנוע חזק יותר. אם החסכון קריטי - יש גם בדיזל (לפחות את הטיגואן).

פורד אדג' גדול, חזק, בזבזני מאוד בדלק, מאובזר מאוד אבל מרגיש פשוט יחסית מבחינת רמת האיכות. המחיר שלו נמוך משמעותית (קצת מעל 200 אלף אם אני זוכר נכון).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...