Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Chevy Corsica 3.1

?Why_So_Serious
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלוםם , הגיע זמני לרשיון סוף סוף.. ויש עבודה והכל עכשיו אני רוצה מכונית משלי, אני רוצה מכונית בסביבות ב5-6.5 K לא מצפה לאוטו שישרת אותי עוד הרבה זמן אבל עדיין

ראיתי את השברולט הזאת ביד 2 והיא נראת דיי מרשימה, מנוע חזק צריכה סבירה... אני הסתכלתי על שנתון 93 אבל יש גם 96 הוא נראה ממש דומה ובאותו מחיר... מה אתם אומרים? היא שווה? תחזיק לי? היא 3.1 ליטר 150 כוחות סוס.. חזקה מאוד לאוטו ישן במחיר כזה.., ועוד שאלה לקינוח, ראיתי שה pontiac tempset והיא זה בדיוק אותו אוטו רק שהדסיקו לו שם אחר, ובכל זאת הפונטיאק יותר זול... אז זה ישנה אם אני אקח את הפונטיאק?

תודה רבה וסליחה ששפחתי פה את הלב יותר מידי

פורסם

שלא תעיז לגעת ברכב הזה.!! הקורסיקה גם המנוע הקטן וגם ה3.1 יגמרו לך את הכיס רכב עם מלא בעיות בחשמל פלסטיקה מתפרקת טיפולים מאוד יקרים עקב חוסר גישה במנוע טוחן דלק 1\6 1\7 חוץ מזה שהוא רכב נוח ומפנק אין בו שום דבר שווה לקנות בו . ועם אתה מתעקש על אמריקאית אז עדיף פונטיאק גרנד פרי 3.1 רכב יותר מוצלח מהקורסיקה המאכזבת

Renault Clio RSI 1.8

פורסם

את האמת בכלל לא נראה לי כזה בריא להחזיק רכב עם מנוע גדול כזה משנתון כזה ישן... בטח הירידה בהספק המנוע עם השנים ושחיקה כללית של שאר הרכב כבר הופכים להיות לא שווים ביחס ליתרונות שאתה מקבל מאמריקאית גדולה. את האמת אם הייתי מחפש רכב בסכום כזה אני אישית הייתי מחפש רק ידנית בנפח מנוע לא גבוה מידי, אוטומטית ישנה זה מתכון בטוח לצריכת דלק גבוהה משמעותית ביחס לצריכה במקור ואולי גם בעיות עם הגיר.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אני לא נעול על שום אמריקאית האמת, אבל היא נראתה לי תמורה טובה מאוד למחיר וראיתי אחת שעשתה רק 100 אלף קמ.

הגרנד פרי? יש לה גם בעיות חשמל ואיבזור מתפרק?

על איזה מכונית אתם ממליצים, ראיתי גם הונדה סיוויק בשנתון דומה שאני חושב שתוכל לתת תמורה טובה

פורסם

אם כבר אמריקאית הייתי מחפש אולי קרייזלר ניאון במצב טוב משנים 95-6, זה מנוע 2000 ויש אחת לחבר שלי והיא במצב ממש טוב למרות 200K+ אבל בשנתונים האלו תנסה פחות לחפש דגם מסויים ויותר רכב במצב סביר... אם אתה יכול להשיג קורולה או סיויק במחיר סביר אפילו שנת 93-4 לדעתי עדיף משאר הרכבים.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...