Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש בעיה...

אם הגברת השמנה תנסה להיכנס ללוטוס, זה לא יגמר בשירה, זה יגמר בצרחות. אין סיכוי שהיא נכנסת...

ועל מי אתה בדיוק נוהג?

מכונית = לשון נקבה...

לוטוס = לשון נקבה...

מי זה הוא ולמה אתה רוצה לנהוג עליו?:wink:

ממש לא משנה האוטו הוא גבר גבר...העיקר לנהוג! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 924
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בפרספקטיבה של זמן, אופנת הבאגי שהייתה נפוצה בסוף שנות השישים, לא עשתה טוב ללוטוס S4. בניסיון לקסום לצעירים שהלכו שבי אחרי מכוניות הבאגי, העיצוב החיצוני של המכונית החדשה (דאז) בסדרת ה-7 של לוטוס ניסה לקרוץ לכיוון, זאת למרות שהקשר בין לוטוס לבין רכבי חוף ושטח הוא יותר מאשר מקרי בהחלט.

ארבעים שנים אחרי, וה-"נזק" עדיין ממשיך. לא יכול ולא רוצה לזכור את מספר האנשים ששאלו איזה סוג של באגי המכונית הזו... חלק מהבעיה היא בחלק האחורי של המכונית, הרבועי למדי. בשלב מסוים בעת השיפוץ, ניר אף הציע שנשנה את עיצוב הכנפיים האחוריות בהשראת העיצוב של גרסת S3 המוקדמת יותר (או של הקטראהם המאוחרת יותר). לך תדע, אולי יום אחד...

עיקר הבעיה, הוא במתקן הגלגל החלופי התלוי מאחור, שמחריף את הדימיון לבאגי. אז ברוב קולות, הוחלט לוותר עליו. הגלגל החלופי יעבור לתא המטען ומאחור תתוכנן פלטה למספר ולאור המספר ותו-לא.

הנה:

1-3. המכונית כפי שהיא כעת, עם המתקן המכוער הזה של הגלגל החלופי.

4-5. בעת ההרכבה, עוד לפני הרכבת המתקן. המראה המתקבל "נקי" ויפה יותר.

6. אז המתקן המכוער הזה - עף!

7. וכבר יש שיפור...

8. עכשיו כל שנותר הוא רק לתכנן את הפלטה עבור המספר האחורי ואור המספר ולשלוח את הדוגמא לחיתוך לייזר.

עד שהפלטה תגיע, נמשיך במטלות הבאות.

תמונה 507.jpg

תמונה 395.jpg

תמונה 450.jpg

תמונה 323.jpg

תמונה 342.jpg

תמונה 1201.jpg

תמונה 1019.jpg

תמונה 1200.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

האם אתם הולכים שבי אחר הדיוטות חסרי הבנה וידע?

אני חושב שלרכב צורה מיוחדת (עד כמה שדעתי נחשבת :roll: ). אתה גם שמעת כבר את דעתי בעניין מקוריות.

ברכב קלאסי מהזן הנ"ל, אני אישית, הייתי מקפיד על קוצו של יוד ומתאהב לאיטי גם בזויות הפחות אהובות מלכתחילה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

לדעתי מה שגורם ללוטוס להיראות כמו באגי היא קשת ההתהפכות - שמחוברת לשתי קורות גג - שמחוברות למסגרת שמשה שלא הייתה מביישת רכב משוריין. שלא תבין אותי לא נכון, בטיחות זה עניין (מאוד!) חשוב, אבל בבחירה בין הגברת הבטיחות לבין שימור הקלאסיקה........אני התי הולך על השימור.

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם

1. האם אתם הולכים שבי אחר הדיוטות חסרי הבנה וידע?

2. אני חושב שלרכב צורה מיוחדת (עד כמה שדעתי נחשבת :roll: ).

3. אתה גם שמעת כבר את דעתי בעניין מקוריות.

4. ברכב קלאסי מהזן הנ"ל, אני אישית, הייתי מקפיד על קוצו של יוד ומתאהב לאיטי גם בזויות הפחות אהובות מלכתחילה.

1. ממש לא. אנחנו הולכים אחרי הלב והתחושה. שלנו. אם היינו עובדים לפי דרישת ההמון... (ראה סעיף 3)

2. מסכים לגמרי. חוץ מאשר המתקן של הגלגל החלופי, שרק מכער את הצורה המיוחדת. לא מעט מבעלי S4 בעולם עושים בדיוק את זה - נפטרים מהחטוטרת הזו מאחור.

3. אכן שוחחנו על נושא המקוריות, שמעתי ומעריך את דעתך, שדי נפוצה בקרב החובבים: מקוריות בכל מחיר. מצד שני בקיט-קאר כגון ה-7 הנ"ל, שקיימים עבורה לא מעט שידרוגים, לא רואה את הנושא הזה כתורה מסיני. נהפוך-הוא: זה כל הכיף.

4. דווקא ברכב קלאסי מהזן הנ"ל, שנבנה במקור ועדיין מקיים מחשבה על ביצועים והתנהגות, וכאחד היחידים מבני דורו שעדיין מסוגל לספק את הסחורה גם לפי מדדים מודרניים, ההקפדה על קוצו של יוד פחות חשובה בעיני. לכן המתקן הזה יורד מצד אחד ולכן קשת הבטיחות עובתה ביחס למקור. מצד שני, לא הייתי סוטה מהמקוריות במכוניות כמו יגואר, מרצדס, או... לוטוס אלן.

ועוד משהו: למרות שהשתעשענו עם הרעיון לשנות את הירכתיים של המכונית - אל דאגה, זה לא יקרה. כן, בהחלט למדנו לאהוב גם את הזוויות הפחות מוצלחות של המכונית הזו. והן לא ישתנו. מבטיח! :-D

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם
השקה :-( ???????

השקה! השקה! השקקהה! ההששקקהה!!!!!!!!!

אם אתם כך כותבים, שליוויתם את כל בניית המכונית, והשתתפתם באופן פעיל, מי יותר ומי עוד יותר :lol: , ואפילו לסיבוב זכיתם 8) כמו שנלחש ונכתב כאן, אז אנו מה נאמר?

יש פה איזה סמיילי שקובי נלחץ ממנו...? השקה דחוף :brickwall::onfire:

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם
השקה :-( ???????

השקה! השקה! השקקהה! ההששקקהה!!!!!!!!!

אם אתם כך כותבים, שליוויתם את כל בניית המכונית, והשתתפתם באופן פעיל, מי יותר ומי עוד יותר :lol: , ואפילו לסיבוב זכיתם 8) כמו שנלחש ונכתב כאן, אז אנו מה נאמר?

יש פה איזה סמיילי שקובי נלחץ ממנו...? השקה דחוף :brickwall::onfire:

כן, כן, כן... השקה. הייתי אומר שאתם צריכים להפנות את הבקשה לבעלים של האוטו, אבל יאמר לזכותו שהשיפוץ עוד לא הושלם סופית. אחד האחראים לכך ממריד כאן את הקהל, ממש כאן באחד הציטוטים. אני לא רוצה להסגיר מיהו, אבל תיכף תראו תמונה שלו...

אז מה נשאר?

1. סבכה קדמית (כבר מתחילים).

2. החלפת לד ביקורת לאור גבוה (בפעם הבאה שהאוטו יגיע למוסך).

3. בסיס למספר רישוי אחורי (בעבודה).

4. כיוון קרבורטורים (למרות שאין לזה קשר להשקה).

5. רפד! מושבים וכיסוי גג ותא מטען.

בסיום העבודה על סעיפים אלו, אפשר יהיה להכריז על מועד השקה.

כבר מתחילים!

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

עברו כמה שבועות מאז שהלוטוס עזבה את המוסך והיא מסתובבת לה כמעט כמו חדשה, כמעט מושלמת. למה כמעט? כי חסר לה הגריל, הסבכה הקדמית - שזה בעצם הסמל של המכונית, הדבר הראשון שאתה רואה.

אז עכשיו הגיע הזמן גם לזה, בדרך להשלמת הפרוייקט הגדול הזה.

בבקשה:

1. ניר בן ארי בפעולה. מודד ומתכנן את הסבכה החדשה.

2. אחרי המדידות, ניר מתחיל לכופף את הרשת בהתאם לדרוש.

3. הטרייד מארק של המכונית - הספרה 7, כמובן. גם היא בתמונה.

4. עכשיו מתאימים את הסמל בתוך הכונס.

5. והנה הסמל במקומו, אבל עדיין בלי הסבכה מאחור.

6. מאחר שהכל מתאים - אפשר לחבר ולהדביק בין הסבכה לסמל, זאת באמצעות דבק.

7. ואחרי זמן הייבוש, הנה השניים ביחד.

המשך יבוא! :-D

תמונה 1300.jpg

תמונה 1301.jpg

תמונה 1320.jpg

תמונה 1340.jpg

תמונה 1330.jpg

0תמונה 1350.jpg

תמונה 1360.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

האם הרשת הזו שייכת לתחום הבניין ?

זו הרשת שמטיחים עליה בטון נוזלי ע"מ לחזק קירות ?

אם כן, היא נוטה להחליד והיא גם חדה.

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

1. האם הרשת הזו שייכת לתחום הבניין?

2. זו הרשת שמטיחים עליה בטון נוזלי ע"מ לחזק קירות?

3. אם כן, היא נוטה להחליד והיא גם חדה.

אריאל.

1. לא.

2. נראה לך?

3. היא עשויה מאלומיניום...

חושבים שהיא באגי, לא באגר... :-D

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

קשה לי להחליט אם הורדת הגלגל תרמה לתחושה אחרת, לדעתי המשוחדת בעליל

גלגל עם חישור אחר מודרני ויפה היה משפר הייטב את המראה, אבל רצונו של בעל הרכב

כבודו, ויש הרבה כבוד-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אני מסתפק איזו שאלה יותר מעצבנת את קובי, השאלה שמעלי או כששואלים אותו איזה סוג של באגי זה.

ולא השאלה הזו וגם לא השאלה השניה. מה שמעצבן את קובי יותר מכל, זה שמישהו שואל עם הלוטוס היא בעצם באגי, ואני עונה ש... כן! לא סתם באגי, באגי לחוף הים... :wink:

חבר צוות פיברקלאב.

• תוכן חדש...