Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אייפון, יש אופצייה אחרת ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ועוד בטלפון.

אבל האמת שיכול להיות שבגרמניה יש תחנות רדיו עם מוזיקה נורמלית בסגנונות שונים, ולא כמו בארץ שכל תחנה עושה copy-paste על הפלייליסט של האחרים (כך שבכל התחנות יש את אותה מוזיקה).

טוב, אם כבר מדברים על מחסור בדבר קטן, שהופך מכשיר מסויים ללא רלוונטי עבורך, אז מה שהרתיע אותי מגלאקסי S, זה זה שאין פלאש במצלמה.

תמיד אמרתי שבכל מכשיר קוריאני יש משהו מעצבן, מה כבר היה אכפת להם לדחוף שני לדים בעלות סנטים בודדים פר מכשיר?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני חייב לומר לכולכם תודה,

הת'רד הזה בא לי ממש בזמן,

רציתי להחליף את הN85 שלי שהירגיש לי לא מעודכן ומעצבן ,

לרגע חשבתי לקנות מכשיר של HTC , פשוט כי אני שונא אייפון - לא אוהב את ההייפ המטורף סביבו (אייפוד יש לי - nano - והוא נהדר),

שיחקתי עם יותר מאחד והאקסית שלי עובדת בחנות של אפל (ולא בגלל זה אני שונא את המכשיר:lol:) , אני לא אשלם כל כך הרבה עבור מסך טוב עם מגע וים אפליקציות שאני לא אשתמש בהן .. אבל עם זמן סוללה שערורייתי ואפס אפשרויות הרחבה.

קראתי עוד ועוד כאן בת'רד והבנתי שסמארטפון במלוא מובן המילה לא מתאים לי,

היום לקחתי לי E72 חדש של נוקיה על מנת להינות ממקלדת מלאה ומכשיר טוב (אני שולח מעל 1500 הודעות SMS בחודש),

עזרתם לי לחסוך קרוב ל2000 שקלים - תודה ! :wink:

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

ועוד בטלפון.

אבל האמת שיכול להיות שבגרמניה יש תחנות רדיו עם מוזיקה נורמלית בסגנונות שונים, ולא כמו בארץ שכל תחנה עושה copy-paste על הפלייליסט של האחרים (כך שבכל התחנות יש את אותה מוזיקה).

אכן. אני משתעמם מהר מאד מהPLAYLIST שלי וברדיו תמיד יש משהו מעניין. חוץ מזה ככה אני נחשף לשירים חדשים ובדרך משפר את הגרמנית.

טוב, אם כבר מדברים על מחסור בדבר קטן, שהופך מכשיר מסויים ללא רלוונטי עבורך, אז מה שהרתיע אותי מגלאקסי S, זה זה שאין פלאש במצלמה.

תמיד אמרתי שבכל מכשיר קוריאני יש משהו מעצבן, מה כבר היה אכפת להם לדחוף שני לדים בעלות סנטים בודדים פר מכשיר?

אם היה פלאש בגלאקסי מזמן הייתי כבר קונה אותו.

Super_T תתחדש!

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
בדקת את המרקם של זאג לפני שהזמנת?

השבוע "הרכבתי" מגן מסך שלהם ללקוח על האייפון 4 שלו.. מטורף, לא שריט בעליל.

קטעי הוידאו ביו-טיוב לא משקרים.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

זאג נראה ממש לא נעים למגע וגם רוב המשתמשים אם לא כולם טוענים שהוא אכן לא נעים.

היתרון היחידי של המוצר הזה הוא נגד שריטות על גבי המסך (ממילא מאחורה שמים סיליקון נגד נפילות). אם כבר רצית להשקיע במגן מסך יקר, הית צריך להזמין של חברת ראפסל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תגידו, באייפון ובגלקסי אני יכול לגלוש באינטרנט ולקבל את אותה החוויה כמו במחשב (קטן)?

כלומר קניות באיביי, כניסה לאתר של האוניברסיטה הפתוחה, מסחר במניות דרך אתר הבנק ועוד...

זה הדבר היחיד שמציק לי באריקסון W995 שלי, הוא מעולה אבל הגלישה מסורבלת וחלק מהאתרים חסומים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

דן, לפחות ב-HTC DESIRE שלי אני גולש לכל אתר שחפצה בו נפשי. לחלק מהאתרים יש גיסרת מובייל אבל גם לאלה שאין, אין שום בעייה לגלוש כמו במחשב קטן. לאתרים מסויימים ישנן אפלקציות ספציפיות (איביי, פייפאל ועוד לא מעט) המלצה אישית - desire HD.

Veni Vidi Vici

פורסם

חשוב לי מאוד האתר של האוניברסיטה (וצפיה בשיעורי אופק בעיקר), אשמח אם מישהו יוכל לדייק בנושא.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...