Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אייפון, יש אופצייה אחרת ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהמ...

htc gratia (מקביל אירופאי לאריה) יוצא בנובמבר, אני מזממין אותו בטוח. האריה מקבל אחלה בקורות והגרטיה יגיע כבר עם הפרויו (המערכת המעודכנת של HTC) על פניו? אני כבר ממזמן לא מחפש "אייפון קילר", אלא פשוט משהו קטן, זול ואמין. האריה/גרטיה נופל בדיוק לרובריקה זאת עם גודל של 100X58X12 מ"מ ומשקל סביר בהחלט שלל 113 גרם. המסך קפסטיבי באיכות די טובה, צריכת הבטריה ממוצעת (ואני מאמין שניתן לשפר אותה עם קצת טוויקים) והמחיר אמור להיות אטקטיבי מאוד, כ2000 ש"ח חדש. כבר עכשיו GSMPRO מציעים אותו במחיר הזה למרות שמדובר באריה ולא בגרטיה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האייפון לא נגמר, הוא גם לא יגמר. המותג הזה כל כך חזק שאין סיכוי שהוא יפול כל כך מהר. החמש צריך להיות בזיון בשביל זה. אישית? אין לי בעיה עם אייפון (לפחות לא עם ה3GS) והארבע נראה מדהים לטעמי (כן זה גם פונקציה), פשוט העסקאות וההתחייבויות לא מתאימות לי. כרגע אני משלם סכומים עלובים יחסית בשביל הכמות דאטה והשיחות/סמסים שלי, ואין סיכוי שאני יקבל תכנית דומה עם אייפון. חוצמזה שאני לא אוהב להיות חלק מהעדר.

Stay tuned

פורסם

האריה/גרטיה נועד לשוק הזול מול ה3GS שמשווק בזול גם כן - כלומר כמכשיר בסיסי יותר מהליין הנוכחי.

הייתי מעדיף 3GS עליו - הוא סה"כ די מיושן מבחינת המפרט ולא ממש איכותי.

החזקת אחד כזה ביד? (בכלליות HTC לא בדיוק ידועים במכשירים הסופר איכותיים שלהם , אלא יותר בTIME TO MARKET של טכנולוגיות חדשות , לכן לקנות HTC שהוא לא בצד החדשני שלהם - נראה לי קצת מגוכך)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מה מיושן בו בדיוק?

הפרויו? הסנס UI? המלצלמה עם 5 מ"פ? הפורמט המצומצם? המסך? זה מה שמפריע לך? לא מיושן ולא נעליים. פשוט לא מיועד לפלח שוק עליון. כמה אנשים אתה מכיר שבאמת מנצלים את הסנאפדרגון/A4 (ככהה קוראים למעבד של אפל?) שמים כי אפשר, לא כי צריך.

כן, החזקתי, אריזת פלסטיק פוליקרבונט בהזרקה אחת, בדיוק כמו אצל אפל, רק שמרשים לי להחליף אותה בעצמי אם היא נשרטת, ואפילו מותר לי להחליף בטריה. הלג'נד בנוי מדהים ארגונומית, הסנס UI הוא אחד הממשקים הונחים יותר שפגשתי, ברמה של OS3/4 . גם הדזייר בנוי מצויין עם כי הוא מכוער להחריד. אני אשמח לראות סימוכין למה שאמרת על איכות הבנייה של HTC.

לא ממש ברור מה הפנאטיות עם האייפון. אין ספק שהוא אחלה טלפון, אבל אבל בין זה לבין ללהיות עיוור לאטרנטיבות? יש עולם ומלואו. אני רוצה שתסביר לי למה אני צריך (או כדאי לי, לפחות) לקנות 3GS מיושן ולא grtia.

Stay tuned

פורסם

אני לא נתתי סיבה למה לקנות אייפון מיושן ולא גרטיה - מבחינתי זה היינו אך.

אני רק ציינתי שהוא מועמד מולו מבחינת קו המוצרים של HTC - וכן הוא מיושן בכוונה כדי ליהיות מוצר כניסה זול.

החסרון העיקרי שלו זה המסך שלא עומד מול הדור הנוכחי.

לגבי האיכות בניה של HTC , מהכירות עם כמה מכשירים ובעלי מכשירים ואנשים שנמצאים בשוק הסלולארי (במקומות מתורבתים :) כן ? בארץ יש מעט מאוד מכשירים) - הHTC נחשבים למכשירים החדשניים אך היותר מבוגבגים ועם תקלות חומרה והרכבה לעומת הסמסונגים והמוטורולות שכוללים אנדרויד.

אני מצד שני לא מבין את הפאנטיות של לחשוב שטלפון אנדרויד מתאים לכל אחד (או שהוא באמת כ"כ פתוח ... הוא לא - נכון - המערכת הפעלה בבסיס היא פתוחה אבל הפלייבורים שבאים על פלאפונים כבר לא כ"כ).

סה"כ - אני לא פוסל שהפלאפון הבא שלי יהיה אנדרויד ושיחקתי עם מספיק כאלו וזו מערכת הפעלה מעולה.

למי שרוצה להתעסק ואוהב לשחק.

מה גם שלאדם שיש כבר הרבה אפליקציות באייפון - צריך כבר אינסנטיב גדול מאוד כדי לעבור לאנדרויד.

מה שאני לא מבין באמת זה מה ההתלהבות מלהחליף סוללה.

אני לא יודע מה איתך - פעם אחרונה שהייתי צריך להחליף סוללה בפלאפון היה לפני 10 שנים בטירונות כשלא היה לנו חשמל באוהל - פעם אח והבאתי איתי ספייר מהבית - זה טיעון שממש משעשע אותי :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כן הוא לא מושלם, אבל ללא ספק מתעלה על האייפון, לפחות על ה3GS, אני לא יודע מה התמחוא כרגע, אב זה לא משנה, כי ברמת הפורם פאקטור אני מעדיף את HTC. יותר מזה, להתחיל להתקין OS4 בשביל מולטי טסקינג (שגם לא התרשמתי ממנו, לא ממש יעיל), ולפרוץ אותו נראה לי ממש בלאגאן. אגב, ה3GS (לפי זאפ) עולה 3000~ בעוד שהגרטיה יהיה בין 2000-2500 בערך... 500 ש"ח ובטח שאלף זה לא אותה קטגוריית מחיר.

אגב, אני יודע שהיא לא פתוחה לחלוטין, אבל היא לא קרובה ל"אטימות" של OS4. ברגע שהוא בידי אני אנסה לארגן אזשהי השוואה אישית בין שניהם.

Stay tuned

פורסם

בוא נעצור את הוויכוח האין סופי כאן ונאחל בהצלחה לפותח השרשור.

לא צריך לשכנע את קטולים שפרוטסנטים הם המאמינים האמיתיים. איש איש באמונתו יחיה.

פורסם

לפי דעתי הטיעונים הכי חזקים נגד האייפון הם המחיר וההמוניות.

אם הייתי בוחר במכשיר הייתי משלם כמעט אותו דבר (אולי פחות 5 אירו בחודש) אז הסעיף הזה מתבטל. נשאר רק הקטע של העדר וזה בעקרון מה שמפריע לי באייפון (במיוחד שתמיד אמרתי שאין סיכוי שאקנה אחד והקנטתי את כל החברים שלי שקנו).

לולא האייפון הייתי מעדיף לקנות מכשיר פשוט בלי מסך מגע וכל השטויות האלה.

אגב, לבקש מהמפעילה שתעשה לי סים פרי או לעשות לבד (אם זה אפשרי) ?

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

תוציא את האייפון מהקופסא שם במרכז של המפעילה. תבדוק מה הגרסא שלו. אם היא 4.0.2 ומטה, תוכל לעשות בעצמך, אבל זה כמובן יחזיק עד שתשדרג גרסא ותצטרך לעשות את זה שוב, במידה שיש פריצה לאותה הגרסא.

אם הגרסא היא 4.1, אז תבקש מהם שיפתחו לך אותו בצורה חוקית, והאייפון יהיה סים פרי לנצח.

Stay Dirty

פורסם

יש אפליקציות של רדיו אינטרנט של כמעט כל תחנה בעולם, כולל כל התחנות בישראל. אל תדאג בקשר לזה.

לדעתי זה יותר טוב מרדיו FM, כי מכל מקום יש לך תמיד קליטה טובה, כל עוד הקליטה הסלולרית סבירה.

Stay Dirty

• תוכן חדש...