Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אייפון, יש אופצייה אחרת ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנשים עדיין שומעים רדיו?

בטח שומעים. בחוץ ,בחדר כושר וגם בעבודה כשאני צריך להתרכז במשהו אני שם אוזניות על האוזניים.

מה יותר הגיוני ? לקלוט רדיו ע"י מקלט ייעודי או לקלוט רדיו ע"י מכשיר סלולרי שמתחבר לרשת הסלולרית, דרך חיבור אינטרנט, דפדפנים , לשלם על תעבורה, לקבל קטיעות בגלל BUFFER ולקבל איכות בדרך כלל פחות טובה ?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באנדרואיד (זה מה שאני מכיר) לא ראיתי שום אתר שלא עבד לי, ויש לפחות 2 דפדפנים לבחירה : כרום לייט או אופרה מיני.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

וגם פיירפוקס מובייל (fennec)

אני בכל אופן מרוצה מהדפדפן הרגיל של האנדרואיד

לגבי מכשיר מומלץ, אני עם גרסת "ספין-אוף" של המיילסטון (XT701)

המכשיר לכשעצמו בסדר גמור, הבעיה היא שאתה תלוי בתמיכה של החברה (מוטורולה במקרה הזה) בשדרוגים עתידיים שאתה לא בטוח שתקבל בכלל

ולכן ההמלצה שלי היא הנקסוס S, שמגיע כבר עם אנדרואיד 2.3 ואתה יכול להיות בטוח שייקבל ראשון כל שדרוג עתידי של מערכת ההפעלה

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

למה הם חייבים לעצבן!? למה ?!

לנקסוס גם אין רדיו וגם אין MC-Slot והוא צפוי להיות הרבה יותר יקר מהגלאקסי. אה, ויש גם שמועות שבאירופה הוא ישווק עם מסך LCD במקום ה Super AMOLED.

אני צופה(או בעיקר מקווה) כישלון חרוץ בדיוק כמו הנקסוס ONE, שילמדו שאם הלקוחות היו רוצים אייפון הם יקנו אייפון ולא משהו שמנסה להיות, במיוחד אם שניהם עולים אותו דבר.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

לאשתי בסוני גם אין רדיו. גם שיחות וידאו אין.

אבל קניתי לה אוזניות אלחותיות של סוני MW600 ופטרתי את בעיית הרדיו. הוא קולט בעצמו FM יפה מאוד.

שיחות וידאו עוד לא פתרנו.

פורסם

בשביל מה צריך שיחות וידאו? (ברצינות אני שואל - אף פעם לא ראיתי לזה שימוש).

אני לא יודע אם הבנתי אותך נכון, אבל אתה מתכוון שבסלולארי יש רדיו אבל הוא לא קולט FM בלי האוזניות?

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

בשביל לא לשבור ראש בסופר לגבי איזה סוג של תחבושות היגייניות צריך לקנות.

מדליקים שיחת וידאו, מראים את המדף וסוגרים עניין. זה חוסך לי הרבה כאב ראש. כפי שכתוב על מגן שושלת מלבורו "באתי-הראתי-קניתי".

לא. אף טלפון לא קולט בלי אוזניות. התכוונתי לדבר כזה שהוא גם דיבורית וגם מקלט FM עצמאי

146882-sony-mw600-3043.jpg

פורסם
למה הם חייבים לעצבן!? למה ?!

לנקסוס גם אין רדיו וגם אין MC-Slot והוא צפוי להיות הרבה יותר יקר מהגלאקסי. אה, ויש גם שמועות שבאירופה הוא ישווק עם מסך LCD במקום ה Super AMOLED.

אני צופה(או בעיקר מקווה) כישלון חרוץ בדיוק כמו הנקסוס ONE, שילמדו שאם הלקוחות היו רוצים אייפון הם יקנו אייפון ולא משהו שמנסה להיות, במיוחד אם שניהם עולים אותו דבר.

אבל יש לו פלאש (מצלמה) :idea::)

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
בשביל לא לשבור ראש בסופר לגבי איזה סוג של תחבושות היגייניות צריך לקנות.

מדליקים שיחת וידאו, מראים את המדף וסוגרים עניין. זה חוסך לי הרבה כאב ראש. כפי שכתוב על מגן שושלת מלבורו "באתי-הראתי-קניתי".

MMS!!

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

כמה מדפים צריך לצלם בשביל MMS. אחר כך להתקשר, לדבר, אחר כך לצלם מזוית אחרת, ושוב להתקשר. נראה לי שעוד תציע לי לצלם ולשלוח באימייל כפי שאייפוניסטים עניים בנפש היו עושים עד לא מזמן.

כשאני צריך לקנות משהו לבית, מתנה לחנוכת בית של חברים, בגדים לילדים וכדומה, ולא רוצה כאב ראש אחר כך, אני משתף את זוגתי בהחלטה בלייב. שלא תתחיל לבוא ביציאות "קנית בלי להתייעץ איתי".

פורסם

ממה שידוע לי באנדרואיד לפחות יש אפשרות לעשות שימוש במצלמה האחורית לצורכי שיחת וידאו ככה שגם מי שאין לו מצלמה קדמית עדיין יכול לבצע שיחה כדי להראות לאישתו את סוגי הטמפונים שיש במכולת.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

המכשיר לכשעצמו בסדר גמור, הבעיה היא שאתה תלוי בתמיכה של החברה (מוטורולה במקרה הזה) בשדרוגים עתידיים שאתה לא בטוח שתקבל בכלל

מכיר Cyanogenmod ו G.O.T ? מי צריך את מוטורולה בכלל ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
החלטתי לקחת את ה SE Aino אבל למזלי הרע הופסק השיווק שלו

בוא לארץ, כאן תמיד תוכל למצוא במרכזי שירות של חברות סלולאר מכשירים מיושנים שיווקם הופסק במדינות עולם ראשון, ותמיד ישמחו למכור לך אותם במחיר מופקע

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

It comes pre-installed with the best of Google apps

אמצעי מעקב חדישים ביותר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...