Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אייפון, יש אופצייה אחרת ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר יותר משנתיים עם הW910 שלי. לצערי, זמנו של המכשיר תם ואני נאלץ להפרד ממנו (אף אחד לא מסכים לתקן לי אותו :( ).

בעיקרון נכנסתי לאתר של הספקית ויש מלא מכשירים, אבל אני ממש לא מעודכן בדברים האלה ואין לי מושג באיזה להשתדרג.

אני לא משתמש כבד והדרישות שלי מסתכמות ב:

איכות שמיעה טובה (בשיחות ובמוזיקה).

רדיו.

WIFI (משתמש כבד בסקייפ).

GPS.

מצלמה טובה עם פלאש.

וזהו בתכלס.

האייפון 4 16GB יוצא 650 יורו שנפרסים על שנתיים ודמי מסלול של 20 אירו (יענו 45 יורו בחודש כולל שיחות וגלישה ללא הגבלה).

מצד אחד האייפון נראה לי הכי מתאים לי במעמדי עכשיו (סטודנט שמשתעמם מאד בהרצאות), מצד שני אני לא יודע אם יהיה לי כוח להתעסק עם האייפון בקטע של פריצה ואפלקציות ולא בא לי להיות כמו המתלהבים של האייפון.

אני הייתי מעדיף למצוא מכשיר יותר קטן, אפילו ללא מסך מגע ועדיפות כמובן לסוני אריקסון, יש הצעות\המלצות ?

=NewCustomerWebshopASC&ocids[1]=NewCustomerWebshopASC&ocids[2]=NewCustomerWebshopASC&opts[0]=HARDWARE_ONLY&opts[1]=MOBILE&opts[2]=DATA"]מצורף הקטלוג של המפעילה

תודה :-)

VW Golf GTI 2006 Manual

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק אייפון.

אנחנו פה בפורום נדאג לך בקטע של הפריצה והאפליקציות, אל תדאג בקשר לזה.

תקנה אייפון !

ואני לא יודע על מה את מדבר בקשר ל "מתלהבי אייפון".

Stay Dirty

פורסם

אם לא בא לך טלפון שצריך לפרוץ, שחייבים להשתמש באיטיונז לכל דבר, שחסומים בו אפשרויות כמו לשלוח קבצים בבלוטוט, אז קנה מכשיר עם אנדרואיד ולא אייפון של מתלהבים :-D למשל HTC DESIRE, זה גם עולה פחות.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אייפון לא פרוץ עשוי לשרת אותך נאמנה.

רק ב-3 חודשים האחרונים נמכרו 15 מיליון אייפונים האם בגלל שזה מכשיר חרא ?

לא קיים בשוק שום מתחרה ראוי לאייפון מבחינת ביצועים/אמינות טוטאלית !

איזה כייף לי :)

פורסם

HTC עדכני או סמסונג גלקסי 9000S , בקיצור - מכשיר חזק שעובד על אנדרויד.

מצויין בשביל ההדיוט ומעולה למי שרוצה להתעמק.

והמחיר - קטן יותר מאייפון...

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

ואני לא יודע על מה את מדבר בקשר ל "מתלהבי אייפון".

על זה:

רק אייפון.

תקנה אייפון !

סתם בצחוק :-) תודה על התגובות. אין לי כוח למסכי מגע, במיוחד לא זה של HTC (מנסיון עם HTC Diamond של חבר).

אגב - בw910 מקש החזור+ימינה+האמצעי הפסיקו לעבוד היום (בגלל זה החלטתי סוף סוף להחליף - חוץ מזה האוזניה הפנימית לא עובדת משהו כמו חודשיים אז אני יכול לדבר רק על הרמקול או באזניות, הקליטה כל הזמן הולכת, הסליידר לא תמיד נפתח והפאנל שבור) אבל אני חייב להוציא משם את מספרי הטלפון שלא על הסים, איך לעזאזל אני עושה את זה בלי המקש האמצעי :? ?

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
אני חייב להוציא משם את מספרי הטלפון שלא על הסים, איך לעזאזל אני עושה את זה בלי המקש האמצעי :? ?

חבר אותו למחשב

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
חבר אותו למחשב

היי,

הגיע הזמן שתחליף את החתימה שלך מכיוון שכבר לא נשאר את מי לדפוק.

אולי גם את הסימלון.

איזה כייף לי :)

פורסם
חבר אותו למחשב

אכן עלה בדעתי אחרי שהעלתי את הנושא. אני אחפש את הכבל.

מחר אלך לאחד הסניפים ואברר עוד פרטים, אני די נוטה לאייפון רק עניין המחיר די מרתיע אותי. (חשבון הטלפון שלי יעלה מ 15 אירו בחודש ל45).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

יש אופציות אחרות.

HTC Desire HD, Samsung Galaxy S הן שתיים אטרקטיביות למדי אם לא מעניינת אותך מקלדת.

הייתי מציע לבדוק את ההיצע האנדרואידי במקביל לאייפון.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אייפון הוא מכשיר מצויין, אבל די מגביל מבחינת יכולות וצריך לעשות כל מיני ריקודי WOODOO כדי שהוא יעשה משהוא, לכן הפלטפורמה המומלצת כיום היא אנדרויד. אם אתה חובב SE (שהוא סוס מת גם כן) תקנה X10. אבל רדיו שלו יושב בחוץ. בתוך דיבורית אלחוטית MW600.

כיוון אחר הוא דיזייר HD של HTC שנחשב בזכות לאייפון קילר או גלקסי S של סמסונג.

בגזרת טלפונים קטנים ופשוטים יותר יש את SE X10 MINI, אבל מצלמה שלו נופלת מאלה של אחרים.

פורסם

טוב אחרי יום שלם של התרוצצות החלטתי לקחת את ה SE Aino אבל למזלי הרע הופסק השיווק שלו. אז התעצבנתי והלכתי על האייפון (הגלקסי וה HD לא אהבתי).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אין במלאי, זמן הגעה משוער: ביון שבוע לשבועיים.

אגב, אין לי מושג מה נסגר עם האנשים, יש סניף כל 2 מטרים וכולם מפוצצים ל-ג-מ-ר-י וכולם שואלים על האייפון וחותמים על חוזים כאילו הם מחולקים חינם!

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...