Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

1. היכן ממלאים שמן בפיאסטה 88?

2. איזה שמן מתאים?

3. איך ממלאים מים ישירות לרדיאטור (אין לו מכסה כמו ברכבים אחרים)?

אשמח מאוד לתשובה מהירה, זה די דחוף.

resized_DSCF5992.jpg

resized_DSCF5993.jpg

resized_DSCF5994.jpg

פורסם

שלום רב !

אין מה למהר, שום דבר לא בוער, מהירות מהשטן !

מי קירור בלבד, ולא מי ברז, ממלאים ישירות למיגל העבוי, המיכל פלסטיק השקוף, הנמצא בחלק השמאלךי העליון של תא המנוע, בעל מכסה הברגה בצבע שחור.

יש למלות מיםן עד לקו המסומן, ולא יותר מכך, מי קירור מתוצרת פרסטון, במיחכל בצבע צהוב.

שמן מנוע ממלאים בפפקק השחור הנשלף ממיכל מכסה השסתומים, המכסה בצבע שחור , העליון.

שמן המנוע המומלץ, הוןא שמן מנרלי בצמיגות 20/50, מתוצרת ליקווי מולי, או מתוצרת דלק.

יש לבדוק שמן במנוע קר בלבד, ויש להקפיד על מלוי שמן, עד מתחת לקו המקסימום, ולא אפילו סנטימטר מעליו.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לגבי המים, אם אני מבין נכון אז במידה ובמיכל עיבוי מילאתי עד לקו הסימון העליון אז בוודאות לא חסר לי מים ברדיאטור? אני שואל כי בקיה פרג'יו שלי זה לא כך, שם המיכל עיבוי יכול להיות מלא והרדיאטור ריק.

תודה רבה על התגובה המהירה.

פורסם
ויש להקפיד על מלוי שמן, עד מתחת לקו המקסימום, ולא אפילו סנטימטר מעליו

סנטימטר?! :shock:

מילימטר ככל הנראה :wink:

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

מצרפת לך את הצילום שלך עם חיצים להסבר של צביקה:

א. מילוי שמן.

ב. מילוי נוזל שמשות.

ג.מילוי נוזל קרור.

ד. (צביקה תן אותי אם אני טועה) בסימון ד נמצא המדיד של השמן מתחת.

ל'

פיאסטה.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מצרפת לך את הצילום שלך עם חיצים להסבר של צביקה:

א. מילוי שמן.

ב. מילוי נוזל שמשות.

ג.מילוי נוזל קרור.

ד. (צביקה תן אותי אם אני טועה) בסימון ד נמצא המדיד של השמן מתחת.

ל'

ליטל שלום רב !

לצערי את טועה, אם כי לא מטעה, משום שכוונתך טובה, ואני מעריך זאת, ומעריך ומכבד אותך בכל מקרה !

המדיד נמצא סמוך למיכל העבוי, אך מתחתיו, קרוב למפלג, הנמצא מתחת לבית מסנן האוויר, שיושב על הקרבורטור.

בברכה

צביקה

פורסם
לגבי המים, אם אני מבין נכון אז במידה ובמיכל עיבוי מילאתי עד לקו הסימון העליון אז בוודאות לא חסר לי מים ברדיאטור? אני שואל כי בקיה פרג'יו שלי זה לא כך, שם המיכל עיבוי יכול להיות מלא והרדיאטור ריק.

תודה רבה על התגובה המהירה.

אכן אתה צודק במידה ומיכל העבוי, מלא עד לקו הסימון,הרדיאטור מלא, אלא אם צינור הגומי העבה היורד מתחתית מיכל העבוי סתום(נדיר).

בברכה

צביקה

פורסם
שלום רב !

אין מה למהר, שום דבר לא בוער, מהירות מהשטן !

מי קירור בלבד, ולא מי ברז, ממלאים ישירות למיכל העבוי, המיכל פלסטיק השקוף, הנמצא בחלק השמאלי העליון של תא המנוע, בעל מכסה הברגה בצבע שחור.

יש למלות מים עד לקו המסומן, ולא יותר מכך, מי קירור מתוצרת פרסטון, במיכל בצבע צהוב.

שמן מנוע ממלאים בפקק השחור הנשלף ממיכל מכסה השסתומים, המכסה בצבע שחור , העליון.

שמן המנוע המומלץ, הוןא שמן מנרלי בצמיגות 20/50, מתוצרת ליקווי מולי, או מתוצרת דלק.

יש לבדוק שמן במנוע קר בלבד, ויש להקפיד על מלוי שמן, עד מתחת לקו המקסימום, ולא אפילו סנטימטר מעליו.

בברכה

צביקה

*** ההודעה נערכה מחדש, עקב הערתו המוצדקת של עמית (קומפי):

יש להקפיד למלא שמן, עד לפחות, לסנטימטר מתחת לקו המקסימום, ואפילו לא מילימטר מעליו !

בברכה

צביקה

פורסם

עודף שמן במנוע, גורם ללחצים בעוקת השמן , ולאטפשרות של פריצת מחזירי שמן קדמי ואחורי במנוע, ומעבר עודף השמן, בגלל הלחצים הגבוהים, דרך נשם המנוע, לבית מסנן האוויר.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...