Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

polo 1.4 Vs. polo 1.6 בשנים 2007 או 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה לכולם?

רציתי לשאול מה ההבדלים במנועים של רכב מסוג פולקסווגן פולו במנועים בנפח 1400 ו-1600?

מבחינת כוח - האם יש הבדל רציני?

מבחינת דלק- האם ה 1600 זולל הרבה יותר? אני יודע שה 1400 לא הכי חסכוני שיש משהו כמו 1:12 במשולב אולי 1:14 בנסיעה ממש רגועה (תקנו אותי אם אני טועה)

ומבחינת רעש, אמינות וכו'

כמובן אם יש דברים נוספים שפיספסתי ותוכלו לתת להם התייחסות אני אשמח!

אני מדבר על רכבים מדגמים 2007 או 2008.

תודה רבה מראש!

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

הקפצה (עבר לדף 2)

אשמח לתגובות כי מחר אני הולך לראות כמה רכבים חלק מהם 1400 וחלק מהם 1600

ואם אחד מהן יהיה אקזמפלר טוב אני מתכוון לקנות אז התשובות שלכם לוקחות נתח חשוב מההחלטה שלי

תודה

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

כמה הפרש בדלק יכול להיות בין מנוע 1400 ל 1600?

כמה עשרות שקלים בודדות. עד כדי כך קריטי?

לא בגלל זה תפסול רכב עם מנוע 1600. אם יש לך כמה על הכוונת ואתה נעול על 1400 תתחיל איתן, אם לא מצאת אחת שעומדת בסטנדרטים שלך תמשיך עם ה 1600, לגבי מכניקה, תרים טלפון למוסך רון , כמה דקות תתיעץ איתו הוא ישמח לעזור לך.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...