Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ VW Caddy MK1 שלי

vip2000

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר באשדוד ששיפץ קאדי מדהימה לראות ולא להאמין את גודל ההשקעה.

בהצלחה בהמשך כל פיק אפ שמשופץ ןנוסע גורם לי אושר.

אם אתה מגיע לתוצאה כמו בתמונה עם ההנמכה שהעלת אני אחבוש כובע רק בשביל להטריד אותו כשאני אראה אותך.

פורסם

היה עוד בחור בפורום ששיפץ קאדי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=203746&highlight=%D7%A7%D7%90%D7%93%D7%99

ועוד,

שים לב שיש אחת לפרוק בכפר יאסיף

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=195864&highlight=%D7%A7%D7%90%D7%93%D7%99

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
היה עוד בחור בפורום ששיפץ קאדי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=203746&highlight=%D7%A7%D7%90%D7%93%D7%99

ועוד,

שים לב שיש אחת לפרוק בכפר יאסיף

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=195864&highlight=%D7%A7%D7%90%D7%93%D7%99

תודה רבה על העזרה שלך

את מתן עם הקאדי כבר הכרתי ויצא לי לשוחח איתו והבחור שיפץ את הקאדי שלו מן היסוד אבל לא לטעמי ולא לכיוון שלי כלל

מה שכן הקאדי מכפר יאסיף יש לה דלת !!! הלוואי והפרוקיה לא הייתה רחוקה כל כך מהבית שלי הייתי קופץ לשם לבדוק אם היא עדיין קיימת לצערי אני גר באזור המרכב תל אביב כך שהנסעיה לשם בעייתית בשבילי

אני מחר אבדוק את האופציה עם אלי מהמסגר כמו שאמרת לי אולי יהיה לי מזל

פורסם
נראה מצויין. הרכב נקנה ממושב בצפון הארץ?

הרכב נקנה מעכו בזמנו בעלים של מסעדה ליד תחנת דלק פז היום נראה לי קוראים למסעשה אושפזין משהו כזה לצערי בעלים אחרים ולא סימפטים במיוחד

מי היה מאמין שטנדר של מכבי אש יזכה לכזו עדנה.

מעניין מתי מישהו ירים את הכפפה וישפץ איזה 504 או סובארו טנדר...:wink:

הייתי מת לפגוש את אחראי על צי רכב של מכביאש שיחזיר לי את הדלת שלי שהוא לקח !!!

ויש לא מעט טנדרים 504 משופצות מן היסוד שלא נדבר על סוברו שיש להם פורום שלם עם חבר'ה שאוהבים את הרכב ומשפצים עד רמת הבורג

לדעתי אין רכב ישן בארץ שלא נותנו לו תשומת לב

חייב להיות תמיד מישהו מוזר (כמוני) שאוהב רכבים מוזרים ומיוחדים

כל אחד בוחר לעצמו את המסלול :)

פורסם

כל הכבוד, יפה מאד! 8)בזמנו יצא לי לראות אחד כזה אצל מישהו בצפון, שחוט אבל עם הרבה חלקים- ואני לא זוכר האם הייתה לו דלת האחורית או לא. מאז עברו כשנתיים, ואין לי מושג מה עלה בגורלו, ואני גם לא ממש זוכר את המיקום של המגרש לצערי. אבל אני מאמין שדווקא אפשר למצוא תורמים עדיין!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תמונות אחרי ההנמכה לפני הפחחות

170520101042.jpg

170520101044.jpg

קצת תמונות מהפחחות

270720101315.jpg

היו מקומות של חלודה ומכות פח

עדיין לא מוצר מוגמר אבל באותו יום יצאתי ככה הביתה

270720101320.jpg

פורסם
אין ספק שזה מיוחד לשפץ טנדר כזה, אני הייתי גם מקצר את הארגז.

יש לי אופנוע שטח שאני לוקח אותו ועוד אופנוע של חבר לטיולים כך שזה קצת בעיה בשבילי להיות עם ההארגז

אבל אני לא שולל את האופציה בינתיים הארגז בצד, והוא במצב מעולה אגב !

אם מישהו אם קאדי ירצה אותו אשמח למכור לו אותו

ואם לא אשאיר אותו לעצמי אולי "כשאזדקן" אני יחזיר אותו :)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...