Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ VW Caddy MK1 שלי

vip2000

פוסטים מומלצים

פורסם
בכל מקרה ניראה מדהים וכל הכבוד על ההשקעה

אתה עושה פחחות לבד אוו אצל בעל מקצוע?

אני עושיתי לבד אצל בעל מקצוע

זאת אומרת נפלתי על בעל מקצוע שעזר לי לעשות את העבודה בעצמי היה אומר לי מה לעשות ואיך ואני עבדתי וגם למדתי על הדרך ...עוד תחום לכיס :wink:

פורסם

עבודה יפה בהחלט, יהיה מעניין לראות את הרכב בסיום השיפוץ וההשקעה.

הפורום הזה עשה לי רצון לרכוש איזה רכב מודל 83-84, להשמיש אותו בסכום כסף שיאפשר לו לעבור טסטים ואחריי הצבא להפוך אותו למשהו מדהים, ברמת שחזור של המקור.

כמה כסף לדעתכם צריך בשביל דבר כזה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אתה חושב?

מה היית מציע לי? לרכוש עכשיו ולטפל בה בצורה בסיסית ולהשקיע בה היטב אחריי השירות הצבאי, או לחכות אחריי השירות הצבאי, לאגור סכום כסף מכובד לאיזו מכונית אספנות אמיתית ומיוחדת, למצוא מקום חניה עבורה וכו'?

מה היית עושה במקומי?

חשוב לציין שיש מי שינהג ברכב גם בזמן שאשרת בצבא...

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

תתחיל מקטן משהו גרמני רצוי קופה ולא 4/5 דלתות

תמיד אפשר למצוא משהו מציאה מתחת ל5 אלף שקל

אבל ההשקעה יכולה לעבור את ה20 אלף שקל ואז זה כבר לא משתלם וכואב בכיס כי את התמורה אתה לא תקבל בחזרה במקרה הטוב חצי וגם לא

קח את זה בחשבון

ואתה לא חייב ישן אתה יכול לשחק עם רכב שנתון יותר גבוה ואז לשמור אותו כמה שנים זה עולה מעט יותר בגלל הטסטים אז לא בשמיים

פורסם
תתחיל מקטן משהו גרמני רצוי קופה ולא 4/5 דלתות

תמיד אפשר למצוא משהו מציאה מתחת ל5 אלף שקל

אבל ההשקעה יכולה לעבור את ה20 אלף שקל ואז זה כבר לא משתלם וכואב בכיס כי את התמורה אתה לא תקבל בחזרה במקרה הטוב חצי וגם לא

קח את זה בחשבון

ואתה לא חייב ישן אתה יכול לשחק עם רכב שנתון יותר גבוה ואז לשמור אותו כמה שנים זה עולה מעט יותר בגלל הטסטים אז לא בשמיים

אה. 20 אלף שקל אין לי עכשיו... ועוד הביטוח ישחט אותי... אפילו אם אקנה את הרכב באפריל שיהיה לי שנה וותק על הכביש ותהיה הנחה.

נחכה אחריי השירות הצבאי כבר... נראה לי שאבוא להתייעץ כאן! :)

פורסם

יגעת ומצאת, תאמין. זה מזכיר לי שהיה חסר לי דלת אחורית כזו לסמוראי. בסוף מצאתי אחת זרוקה במפעל שמייצר ומרכיב ארגזים סגורים. הצבע שבחרת מקסים ומתאים לאופי של הקאדי, בהצלחה בהמשך השיפוץ .

פורסם

איזה יופי! בשעה טובה!

אני יודע כמה זמן חיפשת כזאת...

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם

כמה תמונות של האוטו לפי שלייף סבון וצלם מקצועי

210120111765.jpg

210120111771-1.jpg

הקאדי לא שתופה ויש סימני עקבות חתול על המכסה מנוע :)

210120111767.jpg

210120111772.jpg

210120111763-1.jpg

וכמובן עם הדלת תמונה פזיזה :)

210120111777-1.jpg

פורסם

מתי תצבע הדלת? :o

פורסם
ומה עם הבקליות?

בקליות חדשות מאוד יקרות בחול לכן נכון לעכשיו אני אשאר אם אלה אולי בעתיד נזמין

לגביי הדלת סבלנות רק קיבלתי אותה .....חיכיתי לה כל כך הרבה זמן שאפילו הייתי משוכנע שלעולם לא תיהיה לי אחת כזאת מקורית עם הכיתוב המובלט

אני בקרוב יעשה לה טיפול מקיף כולל הכול וצבע כמובן היא תיהיה יפיופה שנראה לי בסוף אני יתלה אותה בחדר :-)

פורסם

איזה יופי, בן אדם! :twisted:8)8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...