Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ VW Caddy MK1 שלי

vip2000

פוסטים מומלצים

פורסם
ת'אמת - מדליקה גם בצורה הזו , סטייל רטרוד !

השיפוץ עוד לא נגמר רק התחיל האמת:-D

אני נוסע על הרכב על בסיס יומיומי כך שאני עובד על האוטו לבד ולאט

אמרתי שלפחות להוציא את המקסימום מהלוק "המחוספס" שלה נכון להיום

ישנם עוד עידכונים אני יעלה תמונות בקרוב :wink:

פורסם

כל הכבוד על היוזמה והמקוריות, אחרי שקניתי אינקה הגעתי לאיזה פורום באנגליה http://www.vwcaddyforum.com/

הם מתעסקים רק בקאדי מכל השנים, ממליץ לדפדף קצת.

אם חלקי פנים של קאדי, חדשה יותר, מתאימים לך יש לי מכר שמוכר כזו בחלקים ובמחירים מצחיקים (לי כבר יש פנס, מכסה דלק, מכסה בית פיוזים ועוד מיני תופינים)

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

בוא'נה, אל תצבע- האוטו נראה פאקין מגניייייייבבבבבבב ככה!!!!!:shock::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: לגמרי "שם"!:shock::shock::shock: רק תעשה איפה שיש חלודה, אם יש, תיקונים- וזהו!!!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שמע חבר...גרמת לי לצוויטה בלב..2 דברים:

1.מדהימה! :shock:

2.חונה לי כזאת מתחת לעץ בשכונה,נטושה ומוזנחת כבר שנים,עשית לי חשק ללכת ולבדוק אם היא למכירה.

ח חי חיפ חיפו חיפושית

פורסם

מצטרף לקודמיי- תשאיר ככה. לא כל קלאסיקה צריך לשפץ לרמת התצוגה. אבל אם אתה חייב- שחור מט בלבד.

בתמונה האחרונה (פרופיל) זה נראה כמו איזה אל-קאמינו אירופאי...

פורסם
שמע חבר...גרמת לי לצוויטה בלב..2 דברים:

1.מדהימה! :shock:

2.חונה לי כזאת מתחת לעץ בשכונה,נטושה ומוזנחת כבר שנים,עשית לי חשק ללכת ולבדוק אם היא למכירה.

אני ישמח אם תוכל להגיד לי אם יש לה דלת מאחורה אם כן אשמח אם תקשר אותי לבעלים בדרך כל שהיא

אני ממש רוצה את הדלת האחורית המקורית שלה ואין להשיג בארץ כמעט

בוא'נה, אל תצבע- האוטו נראה פאקין מגניייייייבבבבבבב ככה!!!!!:twisted : לגמרי "שם"! רק תעשה איפה שיש חלודה, אם יש, תיקונים- וזהו!!!

אני יודע שיש קטע בזה (אחרת לא הייתי עושה אתה RAT STYLE) וזאת ההוכחה לזה התמונה מדברת:

5111909272_9c5b99b54e_b.jpg

אבל אני חושב שמיציתי ואני רוצה לצבוע לצבע אחיד :) ולעשות אותו יורו לוק נקי ונמוך

ולגביי האתר VWCADDY.COM אני מכור עליו במשך של כמעט שנתיים וחצי שאז שקניתי את הקאדי עברתי בכל תרד אפשרי של האתר חפרתי בכל הפרוייקטים שלהם פשוט מדהים כמה אנשים חולים על קאדי יש שם והרמה של שיפוץ מאוד גבוה שם

ולגבי החבר הזה עם אינקה אגב אולי אני יצטרך כמה פרטי דשבור כי אני מחליף בקרוב לדש של סיאט איביזה אותם שנים, איהיה איתך בקשר תודה

ותודה לכל המגיבים :)

פורסם

לא יודע למה אני אומר את זה (אני עדיין לא מאמין)

הייתי צובע אותה בירוק/צהוב זרחני (כמו המארקר) ראיתי קסדת אופנוע בצבע הזה

וברגע שראיתי את הרכב נדבק לי הצבע בה....משהו משוגע לגמרי....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן, אתה חייב להפסיק עם החומרים האלה! :twisted::lol::-):-o:-D:-P

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לא יודע למה אני אומר את זה (אני עדיין לא מאמין)

הייתי צובע אותה בירוק/צהוב זרחני (כמו המארקר) ראיתי קסדת אופנוע בצבע הזה

וברגע שראיתי את הרכב נדבק לי הצבע בה....משהו משוגע לגמרי....רן

משהו בסגון ? :wink:

26.jpg

אני לא אוהב להיות "בולט" על הכביש הספיק לי עם הגולף הקבריולט שלי שכל שבוע לפחות 2 שוטרי תנוע אומרים לי "שלום" בנימוס

כך שאני מעדיף יותר סגנון כזה:

3508732088_79e9d91f0f_o.jpg

28.jpg

אבל נראה לי שהגוון הצבע המקורי של האוטו וזה שבסוף אבחר בו יהיה יותר לכייון של זה:

0610130022.jpg

DSCF0066.jpg

DSCF0585.jpg

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...