Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקופ : צוות טופ גיר מצלם בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 353
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כן יצחק עלינו, לא יצחק עלינו העיקר שכמו שמיי ווסט אמרה:

"Say anything you want about me as long as you spell my name right"

תקף שבעתיים ברפרטים או מאמרים שמתפרסמים בתחום האקדמי, דרך אגב :-P

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

וואלה, נשמע מאוד הגיוני.

עם תאריך ונושא כזה, הרייטינג מן הסתם יהיה בשמים.

זאת אומרת, במיקום הרגיל.

אני מניח.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה על התמונות.

אגב, המחסן נראה מעניין, עם ג'ולייטה שחורה וטיגרה אדומה ברקע. יש שם עוד הפתעות?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

הג'ולייטה והטיגרה (!??) אלה הם הרכבים האחרונים שיוצא לי להתעניין.

אני נמנע מלהעלות תמונות נוספות המנמל עקב ניסיון העבר, אבל אגיד לך שיש המון רכבים מעניינים ברמות מטורפות, סתם לדוגמא (רכבים שישנם עכשיו), נלך מהקל לכבד:

שלוש M3 דנדשות - אחת אפילו בגרסת הקונברטל ידנית,

R8 בגרסת ה-V10,

S65 AMG, 6.5 V12 Bi-Turbo

ואחרונה חביבה, תחזיקו חזק - SLS 6.3 AMG !!

ככה שאצלינו תמיד יש הפתעות :wink:

פורסם
הג'ולייטה והטיגרה (!??) אלה הם הרכבים האחרונים שיוצא לי להתעניין.

ככה שאצלינו תמיד יש הפתעות :wink:

אכן שמח אצלכם :lol:.

מבלי להתייחס לטיבן(קל וחומר בעניין הטיגרה), השתיים האלו מכוניות יפות. הטיגרה נראית רעננה ועדכנית גם היום, 16 שנה לאחר הצגתה.

אם יש דבר שאי אפשר לקחת מאופל, הרי זו הסטוריה מכובדת של מכוניות קופה נאות(GT, קדט B ו-C, מנטה, רקורד C, מונזה וקליברה).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
ואחרונה חביבה, תחזיקו חזק - SLS 6.3 AMG !!

יש לי תמונה בתוך אחת כזאת, בהחלט יצירת אומנות.

לאלו שמאותגרים אנכית אני יכול להגיד שמרצדס הפעם פקששו:

במצב הכי קרוב של המושב להגה, זה עדיין לא קרוב מספיק לתנוחת נהיגה ראויה. :-o

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
לאלו שמאותגרים אנכית אני יכול להגיד שמרצדס הפעם פקששו:

במצב הכי קרוב של המושב להגה, זה עדיין לא קרוב מספיק לתנוחת נהיגה ראויה. :eek:

מהבחינה הזו היא בהחלט יורשת ל- 300SL ההיא של שנות החמישים. ניסיתי פעם להשתחל לאחת כזו, השילוב של מושב נמוך מאוד, סף כניסה גבוה (חלק משלדת הצינורות של המכונית, ראו תמונה מטה) והגה אדיר קוטר - כל אלו יחד הביאו אותי לחשוב שאחת מן האפשרויות הבאות נכונה; או שהיעוד הוא לחסרי אשכים או בשנים ההן היו לבני האדם יותר חוליות בגב או שמדובר בכלל בדאחקה פנימית של המהנדסים במרצדס.

moz-screenshot.png

300SL_cutaway.jpg

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

כן, ידעתי על כפתור השחרור רק בדיעבד. באותו רגע הייתי צריך לנצל שניות ספורות של חסד ו"חוסר תשומת לב" של השומר כדי להגשים חלום ילדות...

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תוכן חדש...