Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למצלמה נסתרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בזמן האחרון כשאני מגיע לאוטו, אני רואה יריקה על האוטו. לא רק שזה מרגיז, האוטו גם עבר שטיפה - אז כל העבודה שלי הלכה לפח.

אני מחפש מצלמה או דרך כלשהי, לעלות על הפושע, לתפוס אותו ולזמבר אותו.

אבקש המלצות למצלמות נסתרות שניתן להציב באוטו (ללא המצת, כי אצלי המצת לא עובד כשאני מוציא מפתח מהסוויץ')

החניה שלי תת קרקעית (-1)

הרכב - טויוטה קורולה 07.

*בחיפוש מצאתי נושא שנפתח לפני כמה ימים, אך הפתרונות לא עוזרים לי. המחשב הנייד שלי לא ישרוד יותר משעתיים בלי מטען..

Peugeot 206XS

פורסם

מה תעשה לפושע? תתן לו מכות?

בשביל יריקה להשקיע כמה מאות שקלים על מצלמה? ת

חנה במקום אחר תקופה, ואז תחזור למקום שלך (אם אתה גר בבניין).

חפש בגוגל מצלמות מעקב שעובדות אונליין ומשדרות ישירות למחשב שלך,

ראיתי כאלה אצל כמה אנשים בבניינים וכאלה.

רותם.

פורסם

קודם נאיים עליו, אם לא יעזור ניתן גם מכות אם צריך. למה מי הוא בכלל שירק לי על האוטו?

המקום החנייה שלי הוא חנייה תת קרקעית, למה אני צריך לסבול בגלל מישהו שמשמעמם לו ומת מקנאה שהאוטו מבריק?

אם תוכל לתת לי קישור למצלמה כזאת ב-ZAP, זה יהיה מעולה. אני צריך משהו כמו עכבר אל-חוטי (בסגנון הנ"ל, רק מצלמה)

Peugeot 206XS

פורסם

בשרשור שציינת נתנו כמעט את כל הפתרונות הסבירים. לא נראה לי שתמצא משהו מהפכני שלא מופיע שם.

המצלמות שתמצא ב-ZAP כולן צריכות חשמל. אם יש לך מושג בחשמל תוכל למצוא מקור מתח בתא הנוסעים שפועל גם כשהשוויט'ש כבוי, אבל שים לב שלילה שלם עם מצלמה כזאת עלול לרוקן את המצבר (תלוי כמובן בצריכה של המצלמה הספציפית ובמצב המצבר).

אם החניה תת-קרקעית סביר להניח שתוכל מצוא שם בקלות יחסית מקור מתח 220V וייתכן שזאת האופציה הקלה יותר. הבעיה היא שמצלמות אל-חוטיות או מקליטות לא יהיו זולות במיוחד ותצטרך גם לקנות אחת וגם להשאיר אותה במקום שחשוף לגניבות. השאלה היא אם אתה רוצה להשקיע בזה ואם קיים מקום מתאים להחביא.

אולי תוכל לשכנע את וועד הבית להשקיע בזה. כמה מאות שקלים על מספר דיירים יכול להראות להם סביר.

אני ממליץ גם לך לקיים מארב. זה הפשוט והזול ביותר - קצת מבאס אבל סביר להניח שזה יפתור את כל הבעיה.

פורסם

הוא לא חייב להחביא. אם המצלמה תשב במקום גלוי (לדוגמא מעל הדשבורד איפה שרואים אותה) אולי הבחור יחשוב פעמיים לפני שהוא ירק על רכבם של אחרים והתופעה תיפסק.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

נראה לי שיהיה יותר פשוט לחבר פרוז'קטור חזק לגלאי תנועה, שיונח בקרבת הרכב. האפקט של להבהיל את היורק יעבוד בעלות נמוכה בהרבה ממצלמה ושות'.

פורסם
הוא לא חייב להחביא. אם המצלמה תשב במקום גלוי (לדוגמא מעל הדשבורד איפה שרואים אותה) אולי הבחור יחשוב פעמיים לפני שהוא ירק על רכבם של אחרים והתופעה תיפסק.

יש מצלמות דמה למטרה הזאת. עולה 20 שקל.

פורסם

אם הדבר קורה בימים קבועים או תדירות גבוהה תבצע מארב ותחסוך את הכסף

ערך מוסף הילד שיורק יבהל ויבין שאם פסיכופת שמבצע מארבים לא כדאי לו להתעסק.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

איך תבהיל את הילד? הוא ישר ירוץ לאמא שתתן תלונה במשטרה שהרבצת לו או אולי יביא אחים גדולים שלו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תבדוק את המצלמה הזאת

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.39285

31$ כולל משלוח, ומגיעה עם חיישן תנועה.

דרך אגב, האם יש מקום מחוץ לרכב בו תוכל להציב את המצלמה כך שתהיה מכוונת לרכב ?

אפשר להסליק אותה בקופסת דמה של חשמל או משהו בסגנון.

פורסם

יש חנות באבן גבירול בת"א שנקראת הבולשת, יש להם מבחר והם גם מיעצים. אני מאוד מבין אותך, קל להגיד נו מה בשביל יריקה, אבל היום זה יריקה ומחר חבלה, זה לדעתי עבודה של מבוגר פסיכופט ולא ילד קטן.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
אם הדבר קורה בימים קבועים או תדירות גבוהה תבצע מארב ותחסוך את הכסף

ערך מוסף הילד שיורק יבהל ויבין שאם פסיכופת שמבצע מארבים לא כדאי לו להתעסק.

זה התחיל ביום שבת, כשיצאתי לעבודה וראיתי סמוטה ממש על מכסה המנוע - בדיוק באמצע.

והמשיך ביום שני בבוקר, ואז זה כבר עיצבן אותי והחלטתי לרכוש מצלמה.

אם אני אבצע מארב, איפה אני אשב ואחכה לו? זאת חניה תת קרקעית, קצת בעייתי. חוץ מזה, מה אני אשב כל הלילה בשביל למצוא את החסר חיים הזה ואם באותו הלילה הוא לא יגיע? אז גם דפקתי לי את שעות השינה וגם לא תפסתי אותו.

תבדוק את המצלמה הזאת

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.39285

31$ כולל משלוח, ומגיעה עם חיישן תנועה.

דרך אגב, האם יש מקום מחוץ לרכב בו תוכל להציב את המצלמה כך שתהיה מכוונת לרכב ?

אפשר להסליק אותה בקופסת דמה של חשמל או משהו בסגנון.

יש מקום מחוץ לרכב וזאת המנורה בתיקרה (?), עוזר?

אבל מה זה משנה אם זה בתוך הרכב או מחוצו?

יש חנות באבן גבירול בת"א שנקראת הבולשת, יש להם מבחר והם גם מיעצים. אני מאוד מבין אותך, קל להגיד נו מה בשביל יריקה, אבל היום זה יריקה ומחר חבלה, זה לדעתי עבודה של מבוגר פסיכופט ולא ילד קטן.

אני כמעט בטוח שזה מישהו מבוגר, ב-90%. זה אחד המבוגרים, מקנאת יתר.

למה הרכב שלי עומד בסוף החניה התת קרקעית ושום ילד לא ילך עד לשם בשביל לירוק על האוטו (מה גם שהילדים שיש לנו בשכונה הם ילדים קטנים או ילדים בצבא שאני מכיר והם לא יעשו את זה).

Peugeot 206XS

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כמובן שאתה יכול להתקין מצלמות אבטחה אבל, פתרון זה עולה כסף ולכן, הנה פתרון חינמי ופשוט להכנה:

אתה יכול להכין שלט "זהירות במקום זה מוצבות מצלמות אבטחה...", אני בטוחה שזה ירתיע את הירקן.

בהצלחה

• תוכן חדש...