Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי אפשרות לפתוח סקר אבל לא ממש מצאתי.. זה לא קיים? נו מילא.

אני מקבל אוטוטו את הרכב החדש שלי ובא לי לשמור עליו כמה שרק אפשר, במסגרת ההיגיון.

תהיתי מה אנשים עושים, או לא עושים, כדי לשמור על צבע הרכב שלהם.

א. ציפוי מדבקה שקופה - הבנתי שמדובר בכמה אלפי שקלים, אך בהגנה "לנצח" (?) על כל מפגעי הצבע ואפילו שריטות.

ב. מריחת ווקס פעם ב-X זמן - האם זה באמת עוזר בכלל?

ג. כיסוי הרכב עם כיסוי מכוער ולבן שכזה - בעיקר מתיש ועלול ללכלך את האוטו אפילו יותר כאשר מורידים אותו (?)

ד. שום דבר מעבר לשטיפה רגילה פעם ב-X זמן

ה. האוטו נשאר תמיד מטונף :)

איפה אתם עומדים?

על מה אתם ממליצים על סמך הניסיון? יש עוד דרכים להגן את הצבע החדש?

תודה

פורסם

הרכב האחרון שלי היה אופל אסטרה 96 לבנה והייתי לוקח אותה לשטיפה ידנית כל הזמן ,לאחר שנה הרכב התחיל להיות עם מלא כתמים של חלודה בכל מיני מקומות אז אני מסיק שלשטוף כל הזמן (אפילו שמנגבים) זה לא כזה מומלץ..

כרגע אני בבעיה אחרת שקניתי אימפרזה כחולה וצבע מטאלי זה סיפור אחר לגמרי אני עדיין בודק אפשרויות..

פורסם

הגורם המשפיע ביותר על שמירת צבע הרכב בפרט והרכב בכלל זה חניון מקורה. המכוניות שלי חונות בחניון מקורה גם בית וגם בעבודה והן נשמרות כחדשות גם לאחר מספר שנים. בנוסף אני מבצע ווקס פעמיים בשנה.

אם הרכב חונה בחוץ, רצוי לכסות בכיסוי איכותי מבד נושם, ואז תדירות הוקס ו/או (איטום הצבע צריכה להיות גבוהה יותר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

כלל המפתח להכל: ווקס פעם בשלושה חודשים!

הווקס יוצר שכבת הגנה ובכך שומר על הצבע.

שנית, שטיפה פעם בשבוע - שבועיים (עדיף בדלי ולא במכונת שטיפה בלחץ)

שלישית, כאשר שמים לב ללשלשת ציפורים או כל לכלוך אחר שנדבק לצבע יש להסירו כמה שיותר מוקדם - הוא קטלני לצבע.

רביעית, אין לשטוף את הרכב עם שמפו שלא מיועד לרכב! סבון כדוגמת סבון כלים/סבון ידיים פשוט משמיד את הצבע כליל.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

במסגרת ההיגיון? כנראה שלא אצלי.

א. ציפוי מדבקה שקופה (דלתות וכנפיים).

ב. מריחת ווקס פעם ב-2-3 חודשים (את החלקים שלא מצופים במדבקה ואת חישוקי הגלגלים).

ג. כיסוי הרכב עם כיסוי מכוער ולבן שכזה בשישבת. בשאר השבוע הרכב בעבודה בחניה מקורה.

ד. שטיפה עצמית ידנית כל יום שישי אלא אם כן יורד גשם באותו יום.

פורסם

האם ווקס יכול להגן עליי משריטות קלות? למשל חתולים מטונפים שמטפסים לי על הרכב באמצע הלילה וכשאני מגיע בבוקר ורואה את סימני כפות הרגליים שלהם אני כמעט חוטף התקף לב...

פורסם
כלל המפתח להכל: ווקס פעם בשלושה חודשים!

הווקס יוצר שכבת הגנה ובכך שומר על הצבע.

שנית, שטיפה פעם בשבוע - שבועיים (עדיף בדלי ולא במכונת שטיפה בלחץ)

שלישית, כאשר שמים לב ללשלשת ציפורים או כל לכלוך אחר שנדבק לצבע יש להסירו כמה שיותר מוקדם - הוא קטלני לצבע.

רביעית, אין לשטוף את הרכב עם שמפו שלא מיועד לרכב! סבון כדוגמת סבון כלים/סבון ידיים פשוט משמיד את הצבע כליל.

אני שוטף את הרכב תמיד עם סבון כלים והצבע כמו חדש

פורסם

לשטוף את האוטו פעם בארבע ימים בבית כדי שלא יהיו לכלוכים שלא יצאו מהפח רצוי לשטוף ביד ולא במכונות של התחנות דלק כי המברשות עושות שריטות.

לעשות וואקס פעם בחודש רצוי טורטל.

לפנים האוטו ספריי סקאי על כל האוטו דשבורד כולל הדלתות עם יש רפודיי עור אז גם עליהם.

להחנות במקומות שלא ישרטו לך את האוטו.

סע בדרכים טובות ותתחדש על האוטו .

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם
אני שוטף את הרכב תמיד עם סבון כלים והצבע כמו חדש

הסבונים האלה בדרך כלל מכילים מלחים וחומרים אחרים שמזיקים לצבע של הרכב.

דבר נוסף הוא שאם ביצעת ווקס לרכב הסבונים האלה פשוט מורידים את שכבת הווקס, ככה שגם אם הנזק לא יהיה ישיר יש נזק עקיף.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

כמובן לשטוף בלי סבון זה מוריד את שכבת הוואקס.

אם תשטוף את האוטו לעיתים קרובות יותר לא תצטרך לשטוף עם סבון להוריד לכלוכים קשים.

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

• תוכן חדש...