Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למבורגיני התחילה מייצור טרקטורים.

ואם כבר, אז אלפא רומאו בכלל ייצרה אוטובוסים ומשאיות בשנות ה-50 שכעוד הייתה חברה עצמאית ולא צל של פיאט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
יש גם בארץ

נכון.

יצא לי לשבת על כסא הנהג של למבורגיני לבן. סיבוב לא קיבלתי :mm_sad:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לי יצא לעבוד על אחד כזה (דגם יחיד בארץ, 110.6) לפני 4 שנים 12 שעות ביום במשך 7 ימים

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

ופרארי מלגזות.

לפחות הן אדומות :lol:

ולי דווקא יצא לקחת סיבוב על אחת מהן (בתור נוסע). משום מה לא הרגיש כמו פרארי 8)

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

למבורגיני מייצרת גם מערכות הסקה מבוססות גז או סולר,

אפילו ניתן להשיג בארץ.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אלפא לא התחילו מאוטובוסים.

פורשה לא התחילו מטראקטורים.

םרארי לא התחילו ממלגזות.

לאמבורגיני לעומת זאת כמו שכבר נאמר התחילו מטראקטורים.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

לא מגיע ל-100, אולי לחצי מזה,

אבל מה שבטוח, יש לו יותר מומנט מהסופר-על הכי חזקה שייצרה למבורגיני.:-D

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...