Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

MLK 165 זה סט הכי בסיסי של סדרה MILLE, מורכב ממידבאס ML 165 וטוויטר ML 28. שתי סטים יותר גבוהים בסדרה הם MLK 2 ו-MLK 3 מורכבים מאותו מידבאס ML 1600 וטוויטר ML 280. ב-MLK 3 ישנו בנוסף מידרנג' ML 500R. מעניין על ידי מי "הMLK165 דווקא נחשבים טובים יותר מהML1600"?

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תריץ חיפוש והעניין שלך כבר ימצא את התשובות שלו - חתונה קטולית :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המידבאס של MLK 165 לדעתי המידבאס בין הטובים לתקציב שלו,אבל לא ברמה של ML1600,ושמעתי את שניהם

לגבי טוויטרים של הרץ,אז הייתי מציע את הטוויטר של הרץ היי אנרגי או ספייס

הטוויטרים של MLK לא אהבתי

ML280 הוא טוויטר נהדר,אבל מחיר של החדש בסביבות 500 יורו! 

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

אני יכול לאמר לך שהטוויטר של המילה הוא זיקית רצינית - חתיכת חומר גלם הטוויטר הזה.

בקלות הוא יכול להשמע צלול, קר

בקלות הוא יכול להשמע חם, נעים

זה טוויטר שנותן פשרה מטורפת (לא ממש פשרה למען האמת) בין החם לקר והוא טוב בשניהם.

שמעתי אותו בשלוש מערכות שונות שמיעה ממושכת - בכל אחת מהן הוא נשמע לא פחות ממדהים ובכל אחת מהן הקצה העליון של הספקטרום היה עולם אחר לגמרי - באותו הטוויטר.

עוד טוויטרים נהדרים ששמעתי היו טוויטרים מהסדרה הכי גבוהה של ETON (ברכבים של יאריק) - אבל כשאני חושב על זה, על איזה תקציב אנחנו מדברים???

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רשום : 1-1.5K לסט

פעם קראתי איזו ביקורת על הטוויטר ML280,אז שם נתנו לו תיאור כי "טוויטר שמח :-P ",וכל פעם ששמעתי אותם,

זה היה התיאור הכי מדויק לאופי שלהם

ECLIPSE 7200 MK II

פורסם

אהבת אילייט? קנה אילייט.

במיוחד שיש ביד שנייה בפורום למכירה ושאתה יכול להתגמש על מחיר, אם אהבת את הצליל של מורל אין לך מה בשדות זרים.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

תודה על ההיענות הרבה,

וופרים של אילייט יורכבו ברכב, אבל לא לפני שאני אשמע את ההרץ MLK165.

אני די נעול על ההחלטה אני לא מאמין שזה ישנה הרבה.

הצעד הבא הוא טיפה מורכב.

זה או שאני בוחר בטוויטר של אילייט MT23.

או שאני הולך על כל הקופה ומתקין בקורות מקום לטובת האומגה (שקודם אני מעוניין לשמוע).

כרגע מברר מחירים ובמידה והמחירים לא יהיו שפויים אני ארד מהעניין ואלך על הMT23 של אילייט ביחד עם הוופרים ואחבר אותם אקטיבית ללא הקרוסים.

מגבר יגיע בהמשך.

איטום כבר יש רק צריך להרכיב אותו ברכב.

אשמח גם לקבל המלצות לכבלים (הבנתי שמאנסטר היום זה ייצור סיני זול ?).

בתודה,

רועי.

פורסם

הוופר של אלייט דורש תיבות,וזה דורש עוד הוצאות רבות,(אפשר גם בלי תיבות,אבל לא תנצל את הפוטנציאל של הוופר)

בנוסף,זה וופר,שעובד מצוין בסט 3 חלקים,ובסט 2 חלקים ממש לא אהבתי אותו,חסר לו תחום מיד לדעתי.

ממליץ גם לשמוע מידבאסים של ריינבו: וונאדיום ופרופי,ובנוסף גם פוקל K2P

איזה מגבר בדרך?

ECLIPSE 7200 MK II

פורסם
תריץ חיפוש והעניין שלך כבר ימצא את התשובות שלו - חתונה קטולית :-P

כבר הרצתי ואפילו פתחתי שרשור, אבל ב- Audio Car Stereo Forum ופורומים איטלקיים אחרים. אני מניח, שיש להם קצת יותר ניסיון עם מוצרים של Elettromedia ו-Hertz בפרט. ועל סמך המלצות שקיבלתי, בחרתי ב-ML1600, למרות שהיה הפרש רציני במחיר בינו ל-ML165.

הוופר של אלייט דורש תיבות,וזה דורש עוד הוצאות רבות,(אפשר גם בלי תיבות,אבל לא תנצל את הפוטנציאל של הוופר)

+1

פורסם

בהחלט רצוי שתשמע קודם.

MT23 הינה בחירה נהדרת רק תדאג להתקין אותם און אקסיס.

הסופרימו והאומגה מאפשרים לך מענה אוף אקסיס הרבה יותר טוב והם באופן כללי טוויטר שתוכננו לסט שני חלקים - אבל התקנה נכונה של MT23 היא קטלנית לא פחות וגם הצליל שלהם עוד יותר מתוק לאוזן. (כמובן, לדעתי)

מה שאני מציע לך זה לא להוציא יותר מידי כסף על החיווט - תחפש קצת בנושא "וודו" בפורום.

Pioneer TS-X150

פורסם

אז אני מניח אם ככה שהתפשרות לגבי התקנה תהיה חייבת להגיע.

נפח לרמקול בדלתות לא בא בחשבון מכיוון שאני לא רוצה לגעת או לשנות יותר מדי את הרכב.

לגבי הטוויטר,

אם אני הולך על הMT23 זה יהיה מהסיבה שאני לא מתכוון לעשות בניות מפיבר בקורות משמע בתוך הדש בורד של הרכב משמע אוף אקסיס מוחלט ואולי מקסימום פלסטיק ייעודי לטוויטר וישב על הדש בורד לכיוון הנוסעים.

לגבי האופציה השניה, אומגה, אני כרגע מברר מחירים לגבי בניות בקורות במידה והמחירים יהיו שפויים רק אז אלך על זה.

יום ראשון אהיה אצל ישראל לבדוק את זה יותר לעומק.

במקרה הזה אני אלך על כל הקופה אם זה יהיה שווה את זה.

אולי לדעתם אני צריך לשמוע וופר אחר ?

וופר שנשמע טוב בכל נפח ולא בנפחים מסויימים.

למשל הMille 1600 או הML165

ואיך הם בשילוב עם הטוויטרים הנ"ל ?

בתודה,

רועי.

פורסם

הוופר של הMLK נחשב לאחד הטובים בתקציב שלו ובצדק לטעמי, הוא פאנצ'י מאוד, ועולה יפה מאוד גם בתדרי המיד והמיד היי.

אחד הייתרונות הגדולים שלו שהוא מתאים לעבוד בנפח של דלת, ולא מצריך תייבות כמו וופרים של אלייט ו ML1600

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

להבדיל מאלייט, גם ML1600 בנוי לנגן בנפח של הדלת. בקשר לבניות לטוויטרים, תקרא את השרשור שלי על פודים מאלומיניום. זה הרבה יותר זול מפיבר ויותר פרקטי. לא שמעתי ML1600 עם MT23, אבל בשילוב עם סופרמו פיקולו זה נשמה לגמרי לא רע.

פורסם

רק דבר אחד - אם זה סט שני חלקים ואתה הולך על הMT23 - אל תתקין אותו אוף אקסיס, תדאג לתת לו זווית כלפיך וזה טוויטר שבאמת לא קשה לאפשר לו את התנאים האלה אפילו בלי בניות.

Pioneer TS-X150

פורסם

mikyl

רעיון ענק, אני הולך על זה :-P

אתם יכולים לחלוק איתי את האתר הרשמי של אומגה אודיו ?

משום מה הוא לא מופיע בגוגל, ניסיתי הרבה מונחים לחיפוש.

אדי, קיבלתי לגבי הMT23 ובמידה ואני משלב את הפודים מאלומיניום אני לא אתלבט יותר מדי ואהיה אצלך כדי לשמוע את האומגה.

לגבי הוופרים של MLK מאוד קורצים לי עכשיו, הדבר היחידי שנשאר זה רק לשמוע אותם.

לאיזה דגם הסט הזה מקביל מול הסטים של מורל ?

ומשהו שלא ברור לי, המילאה 1600, הוא בנוי לעבוד בנפח של דלת ?

בתודה,

רועי.

• תוכן חדש...