Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האתר של אומגה אודיו אמור להיות http://www.omega-audio.co.il

תשים לב שסדרות הCR כבר לא מיוצרות יותר בשם הזה והן נקראות או MDT או ODT עד כמה שזכור לי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי אתר החברה הטוויטרים ODT101 בקוטר של 94 מ"מ

http://www.omega-audio.co.il/product/66766,3314,25228.aspx.

אם ככה איך אני יכול להשתמש בפודים מאלומיניום:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Aluminium-Tweeter-Speaker-Holder-Stand-Pod-57mm-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem335deec0b2QQitemZ220619260082QQptZCarQ5fAudioQ5fVideoהרוחב המירבי של הפודים הוא 57 מ"מ.

mikyl,

לפי המודעה שלך עם התמונות הצלחת להכניס סופרימו אל תוך הפוד אלומיניום, נכנסתי לאתר של מורל לבדוק לגבי הקוטר של הסופרימו.

הנה הקישור לסופרימו + סופרימו פיקולו.

http://www.morelhifi.com/products/mob_components_tweeters_supremo.html

הקוטר של הסופרימו עומד על 100 מ"מ.

איך זה התאים לך ?

אדי, ידוע לך מה הקוטר של הטוויטרים ?

(אולי הקוטר שונה מהODT בשם החדש).

בתודה,

רועי.

פורסם

מה שיש לי, זה סופרימו פיקולו. 100 מ"מ ו67 מ"מ זה קוטר חיצוני (faceplate) של סופרימו וסופרימו פיקולו בהתאם. קוטר פנימי שלהם הוא 76 מ"מ ו55 מ"מ. מה שאתה רואה ב-EBAY זה קוטר פנימי. לכן 57 מ"מ מתאים לפיקולו. יש להם עוד 2 מידות יותר קטנות.

בקשר ל-ML1600, הוא כן בנוי לנפח של דלת. ותאמין לי, חרשתי טוב טוב את הפורומים שונים לפני שבחרתי.

פורסם

טוב, אז ביום ראשון לאחר בירור מחירים לבניות בקורות אני אדע אם אני בוחר בMT23 עם פוד מאלומיניום או באומגה עם בניות בקורות.

ההעדפה היא לבחור באומגה (אם כי יש להם צליל כמו שאדי ציין, מקביל לסופרימו).

וופר של הייבריד אודיו דגם קלארוס, לאיזה קומפננט מוכר הוא דומה או מזכיר ? איזה גוון צליל יש לו ? האם הוא מתאים לעבוד בנפח של הדלת ?

חברים תודה על העזרה עד כה, מלא הערכה, מת כבר להגיע למפגש לפגוש את האנשים שנמצאים פה.

רועי.

פורסם

אם ככה ירדתי ממנו ונשארו לי שני אופציות:

מורל אילייט - שהבנתי שאני לא אנצל אותו וחבל עקב הנפח הגדול של הדלת.

הרץ מילאה MLK או ML1600 - עדיין לא שמעתי, מחכה בקוצר רוח למפגש.

לגבי טוויטר תהיה לי תשובה יום ראשון.

בינתיים מחכים :-)

רועי.

פורסם
הקלארוס זה סט שיודע להפציץ מבחינת באסים לא חסר לו צליל חם אבל זה בא בחשבון

150rms לכן חובה לתת לו הרבה כוח.

למה לרשום דברים לא מדוייקים ונכונים , אם אתה לא יודע אל תגיב סתם.

הקלארוס מתסדר מצויין גם עם 75W - 100W הוא מידבאס נציל מאוד וחזק מאוד , נכון שאם תיתן לו יותר כוח הוא יתן לך תוצאה טובה יותר אבל זה תקף לכל מידבאס אחר.

אם כבר מדברים על מידבאסים שדורשים הרבה כוח אז האילייט של מורל דורש מגבר חזק באמת בשביל לגרום לו לנגן כמו שהוא יודע.

ההתלבטות שלך צריכה להיות בין הקלארוס להרץ מילה.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

sagiarye,

אני מחפש את הSQ הכי טהור שאני יכול למצוא, אני יודע שעבור מה שאני משלם אני לא אקבל את הדרייברים המובילים אבל לפחות בהתאם.

האם הקלארוס יענה על הדרישות שלי ?

כמו כן האם הוא מתאים לנגן בחלל של הדלת ?

רועי.

פורסם

כל הרכיבים של HAT תוכננו לעבוד בנפח בלתי מוגבל , הסר דאגה מליבך.

עם ניסיון של קצת יותר משנה עם המידבאס של הקלארוס אני יוכל לומר לך בוודאות שהוא אחד המידבאסים הכי טובים בקטגוריה שלו , יתרון נוסף שיש לו שהוא בנוי לנגן עד 5K שזה גבוה יחסית למידבאס , לכן עם טוויטר טוב כמו MT23 זה שילוב מצויין.

בעבר היה לי את השילוב הזה ונהניתי מכל רגע , בגלל הטווח תדרים הרחב של האלמנטים תהיה לך גמישות רבה בכיוונים ותוכל להגיע לתוצאות יפות.

מצד שני גם ההרץ מילה הוא מידבאס משובח , לא היה לי ניסיון איתו ולכן לא אוכל לחוות עליו דעה , רק משמיעה של כמה דקות שלו באחד המפגשים התרשמתי ממנו לטובה.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

הקלארוס יענה בהחלט על הדרישות שלך הוא מידבאס מעולה

וביחד עם MT23 הוא גם עובד מצויין,הייתי ממליץ לך ללכת על השילוב הנ"ל

ראיתי שאתה שוקל בניות בקורה לאלמנט יחיד יעלה לך לפחות 1000 שח הייתי ממליץ לך לרדת מזה

וללכת על התקנה סטנדרטית.

מידבאס של קלארוס חדש עולה 1500 שח משומש לא קיים כרגע ביד שניה אם אני לא טועה

יש גם מידבאס של מורל הייבירד ביד שניה במחיר מעולה של 550 שח.

פורסם

טוב אז מה שנשאר זה פשוט לשמוע :-)

וופרים:

הרץ מילה ML1600

הרץ מילה ML165

טוויטרים:

אומגה - במידה והתקנה לקורות תהיה במחיר סביר והוגן

MT23 - האופציה השניה והפחות עדיפה.

חברים, אני חושב שהפקתי את כל המידע שיכולתי להפיק וגם קצת מעבר מהתרד הזה, תודה רבה על הייעוץ עד כה,

אני מבטיח שאעדכן בכל שלב ושלב, זה משהו שאני חייב לכם.

(כמה מפה יקבלו עדכונים חמים בלייב דרך הטלפון).

בתודה,

רועי.

פורסם

זוג מידבאסים חדשים של קלארוס עולים 1400 ש"ח + זוג טוויטרים MT23 מיד שנייה במחיר של 250 - 300 ש"ח.

מניסיון עם המידים של המורל הייבריד לטעמי הם נחותים משמעותית מהקלארוס.

• תוכן חדש...