Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ממבינים בוויסקי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משקאות אלכוהוליים שאין בהם חלב (בייליס ואייריש קרימים למיניהם, אמארולה, פינה קולדות ודוליס/מיסטר Y) בעלי אחוז אלכוהול גבוה (יותר מ20 + - ) לא יתקלקלו, גם לא במשך 100 שנה.

לגבי הטעם של הוויסקי: אולי הטעם יהיה יהיה שונה מזה של בקבוק חדש, כי, כמו שנאמר, בתקופה של 30 שנה סביר שישתנו תהליכי ייצור וחומרי גלם. אבל הוא לא יהיה "איכותי" יותר או "חלק" יותר או כל דבר אחר.

למה? כי משקאות אלכוהוליים (מלבד קומץ יינות מאוד מובחר ויקר שאם במקרה יצא לכם לקנות, אתם יודעים את כל זה כבר) לא "ממשיכים להתיישן" בבקבוק.

למה? כי מה שגורם שוויסקי "להתיישן", או במילים אחרות, לספוח את הטעמים של החבית בה אוחסן הוויסקי והאוויר באיזור שבו יוצר (חזק מאוד בסינגל מאלטים מאיזורי האיים הסקוטיים, ולאפרוייג בראשם) הם החבית, האוויר (שנכנס ויוצא מהחבית דרך חורים מיקרוסקופיים באותה חבית) ושאריות שמרים שעוד נשארו בוויסקי. ולפני שהוויסקי מגיע לתוך הבקבוק (האטום, מזכוכית, שאין לו טעם של חבית ושאוויר לא נכנס ויוצא ממנו) הוא עובר פיסטור שהורג את כל מה שנשאר מהשמרים.

לבחור שרצה לשתות וויסקי עם קולה: לא מציע, ואפילו מקבל את זה כעלבון ישיר נגדי, למהול בקולה וויסקי שעולה יותר מ40 שקל למנה (או 150-200 לבקבוק)

דוגמאות (מהמפורסם למוזר): J&B, בלנטיינ'ס, ג'וני ווקר אדום, ג'יימסון, בושמילס, קלונטארף, ג'ים בים, דיור'ס, פיימוס גראוס ועוד ועוד, כלל אצבע הוא: אם זה מספיק טוב לצ'ייסרים, זה מספיק טוב לקולה. אם זה יקר מידיי לצ'ייסרים, זה יקר מידיי לקולה.

שתייה נעימה לכולם.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
ושאריות שמרים שעוד נשארו בוויסקי. ולפני שהוויסקי מגיע לתוך הבקבוק (האטום, מזכוכית, שאין לו טעם של חבית ושאוויר לא נכנס ויוצא ממנו) הוא עובר פיסטור שהורג את כל מה שנשאר מהשמרים.

לא יודע מאיפה שלפת את הפסקה הזאת. אין שמרים חיים באיזה שהוא נוזל מזוקק בעולם,

ושום ויסקי לא עובר פסטור!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה לכל המגיבים ולכל מי שעזר.

הבקבוק נקנה ב 1975 ליתר דיוק.

מעניין באמת מה יהיה הטעם שלו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
מטרייה על המרטיני... שעשעת אותי קשות.:-D

.

אני לא משועשע כלל לעומת זאת.:? זה לא היה נחמד.

לגבי הטעם של הוויסקי: אולי הטעם יהיה יהיה שונה מזה של בקבוק חדש, כי, כמו שנאמר, בתקופה של 30 שנה סביר שישתנו תהליכי ייצור וחומרי גלם. אבל הוא לא יהיה "איכותי" יותר או "חלק" יותר או כל דבר אחר.

אני חולק על דעתך.

במילותיו של הקדוש מקס פיין:

"ירד בגרון כמו דבש".

זה הטעם של הישן, עם ניחוח של מתקתק, חלק לחלוטין וממש נעים לשתות.

לעומתו, הטרי, היה "מחוספס" והרבה יותר מר.כמו מה שאני מאמין שקלינט איסטווד היה שותה בסרטים שלו. ללא שום זכר לטעם שכל כך אהבתי. ואלמלא היה לי בקבוק ישן לטעום כל כך מהר אחרי החדש, לא הייתי פותח את מקורי לסוגייה, אבל זו עבורי הייתה הוכחה חותכת- הטעם והאיכות שונים לגמרי בין הישן לחדש. לא אהבתי את החדש בכלל, האמת. יותר דומה ל-J&B, כשחושבים על זה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...