Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך לבחור ברכב ליסינג ויש לי התלבטות גם לגבי המחיר וגם לגבי הרכב.

כרגע האופציות הם:

1.מאזדה 5

2.C4 פיקאסו

אשמח אם תוכלו לייעץ לגבי העלות הסבירה של רכבים מסוג זה, ורעיונות לדגמים נוספים יתקבלו בברכה.

אנו משפחה בת ארבעה נפשות + כלב גדול.

תודה מראש

עדי

פורסם

הדרגות/קבוצות כבר בוטלו בתחילת השנה. מה התקציב שהועמד לך?

אני חושב שמכונית סטיישן תתאים היטב לצרכים שלכם.

רכב כמו פורד מונדיאו סטיישן, טויוטה אוונסיס סטיישן וגם סובארו B4 סטיישן. בנוסף אם התקציב יאפשר, מומלץ לבדוק את סקודה סופרב סטיישן ששיווקה החל לאחרונה. מדובר ברכב מרווח מאוד עם שילוב מנוע וגיר מתקדם שתורם לביצועים, לצריכת הדלק ולזיהום האויר. האיבזור עשיר גם בדגם הבסיסי ובמפואר מדובר במכונית סאלון של ממש.

בנוגע למאזדה ולסיטרואן, הסיטרואן מרווח וחדשני יותר, במיוחד בעיצוב החיצוני והפנימי וגם מבחינת תכנון יעיל של תאי אכסון. גם רמת האיבזור בו היא עדיפה. עם זאת, חלק מהדגמים מצויידים בגיר רובוטי מעט מציק שדורש נסיעת מבחן מקיפה טרם הרכישה וגם תקופת הסתגלות בתחילת השימוש בו. לעומתו, שילוב המנוע והגיר במאזדה מאוד חלק ונעים.

במחיר דומה למאזדה ולסיטרואן נמכר גם המיצובישי גרנדיס הותיק. למרות גילו עדיין מדובר ברכב מרווח ומאוד נעים לנסיעה ובעל עיצוב חביב בפנים ובחוץ.

שוב אם במידה והתקציב יאפשר, הפורד S-MAX יהיה עדיף על שאר המיניוואנים אך המחיר כמובן הוא בהתאם.

בהצלחה.

פורסם

תודה על הסיקור בהחלט נתת לי כמה נקודות למחשבה.

הדבר היחיד שחסר לי, זה עלות הרכב לחודש - ליסינג תפעולי(ז"א כמה נהוג לקחת על רכב ברמה זו).

תודה,

עדי

פורסם

יצא לי לנסוע הרבה על C4 פיקאסו עם גיר רובוטי. האמת היא שהגיר דורש הסתגלות מסויימת, אבל בהחלט נוח לשימוש.

רק דבר אחד שהוא מתמודד איתו רע - עלייה למדרכות. אה, עוד משהוא, אח שלי דפק את הגיר כשיצא מאספלט לדרך לא סלולה ביער (גם לו היה ליסינג.:lol: )

פורסם

דפק - מלשון הגיר קיבל מכה או שהוא נבהל מהחצץ?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש לי שאלה לפותח השרשור:

מדוע צריך לקחת רכב מקבוצה 3 או 4 ל ארבעה אנשים וכלב ולשלם הרבה יותר?

רכבי סטיישן מקבוצה 2 (פורד פוקוס, יונדאי I30 CW) מתאימים בצורה טובה לצרכייכם.

אופציה נוספת, לדעתי עוד יותר נוחה לכם, רנו קנגו החדשה, מנוע בנזין 1600 סמ"ק גיר אוטומטי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
דפק - מלשון הגיר קיבל מכה או שהוא נבהל מהחצץ?

הגיר לא הסתדר עם אחת העליות ,הרכב גלש אחורה למרות פול גז. מאותו יום פעולה של הגיר בהילוך ראשון ושני נהפכה "עצבנית" ו "קפצנית" יתר על המידה.

בשורה תחתונה - בשימוש סביר הגיר טוב אלא אם מנסים לעשות דבר שהרכב לא מיועד לו.

• תוכן חדש...