Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני רוצה לאטום את פנים הדלתות בוולוו בניילון.

שיטוט בפורום העלה שלא ממולץ לעשות זאת בסיליקון רגיל שפוגע בפח, אבל לא מצאתי תשובות חד משמעיות לגבי החומר הממולץ.

אשמח לשמוע המלצות והתייחסות לאופציות האלה:

1. סיליקון שחור (האם זה כולל גם סיליקון רגיל בצבע שחור שקונים בטמבור או שהכוונה לסיליקון מיוחד?).
  2. סיקה-פלקס
  3. סופר 7
  4. ספריי זפת

תודה ושבת שלום!

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

לפני שאתה רוצה לאטום, המנגבים של החלונות אצלך תקינים?

הדלת צבועה מבפנים בצורה טובה?

אם תאטום ולא תהיה לך הגנה מספיק טובה בפנים הדלת, אתה תעשה יותר נזק בטווח הארוך בכך.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

המנגבים יבשים ושבורים בחלקם. האם זה באמת קריטי? (הרי כך או כך יכנסו לשם מים, רק אולי פחות עם מנגבים תקינים).

את פנים הדלת, שיש עליו חלודה שטחית, אצבע בצבע חלודה וארסס בספריי זפת.

פורסם

זה קריטי מאחר ואם יכנסו מים הם יצטרכו לצאת ורצוי שגם הדלת תתיבש מהר ככל האפשר.

אם אתה שם ניילון אתה מקטין את "שטח הנשימה" ומגדיל את זמן היבוש, מה שיוביל לחלודה,

אני הייתי מציע לטפל בחלודה, רצוי להסיר אותה לחלוטין ואח"כ לצבוע ביסוד טוב, יצא לי לראות לא מעט ניסויים להגן על הפח באמצעות זפת(שלא הצליחו מן הסתם), זה כמובן לא עובד כל עוד לא מכינים את השטח מתחת לזפת כהלכה.

למה שלא תנסה להשיג מנגבים חדשים? לא נראה לי שתהיה לך בעיה למצוא באיי ביי לדוג'.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

ברגעים אלה נכנסת לחיי עז חדשה: "להשיג מנגבים לוולוו 240". עוד סידור שירשם ב-to do list.

אגב, המים לא מצטברים בדלת, אלא יוצאים דרך חור ניקוז למטה.

אם איזה חומר הכי טוב להדביק את הניילון?

פורסם

ידוע שיש ניקוז, עדיין פחות איוורור, אם אין ניקוז זאת בכלל בעיה.

בכל מקרה כאשר המנגבים תקינים לא אמורים להכנס כמעט מים, המים שנכנסים נשארים על החלון (בזמן ההורדה של החלון).

פורסם

החומר הכי טוב מהרשימה הוא סיקה פלקס והסיבה לכך שהוא אינו מכיל כלור (שקיים בסילקון הרגיל) הכלור תוקף את המתכת ,

חשוב מאד להבטיח ניקוז טוב של הדלתות.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

ישנו חומר של חברת וירט,

את השם אוכל לברר רק מחר,

אבל קודם כל ידידי תצטרך לדאוג למנגבים, יש לך עוד שבועיים שלוש לקראת הגשם :wink:

פורסם

כבר שנים שאני משתמש בדבק מגע (צהוב) להדבקות שונות ברכב.

הדבק אינו פוגע בצבע ובמקרה הצורך אני מחליף את כל הניילון.

לוקח לדבק קצת זמן עד שמתיבש אבל ממש לא רלוונטי כי מכסים את הנילון בדפנות הריפוד.

שלמה דן גדרון

פורסם

החומר היחידי המתאים לאיטום חלל הדלת בעזרת ניילון עבה נקרא:

פס בוטיל או בוטילן

בעגה דבק פנסים

מגיע בתצורות שונות גליל קטרים 6 8 10 מ"מ וכיו"ב

פסים ברוחב משתנה

ניתן לקנות בטופקולור יצחק שדה בתל אביב 0526476472

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
שלום חברים,

אני רוצה לאטום את פנים הדלתות בוולוו בניילון.

שיטוט בפורום העלה שלא ממולץ לעשות זאת בסיליקון רגיל שפוגע בפח, אבל לא מצאתי תשובות חד משמעיות לגבי החומר הממולץ.

אשמח לשמוע המלצות והתייחסות לאופציות האלה:

1. סיליקון שחור (האם זה כולל גם סיליקון רגיל בצבע שחור שקונים בטמבור או שהכוונה לסיליקון מיוחד?).
  2. סיקה-פלקס
  3. סופר 7
  4. ספריי זפת

תודה ושבת שלום!

.....
פורסם

בשום פנים ואופן לא סיליקון.:evil:

ככלל, סיליקון מתאים לאינסטלטורים ומתקיני תריסים, לא לרכב.

יש חומר בוטילי כפי שהציע לעיל יגאל וניתן גם לשנורר קצת מיצרני פיברגלס וחומרים מרוכבים.

ניתן להסיר את הנילון ואין בעיות

בהצלחה.

הרצל

פורסם

לא זה ולא זה ולא זה... סיליקון מאכל פח, סיקהפלקס חזק מדי ולא תוכל אח"כ להוריד את הניילון בשביל לבצע עבודות בדלת.

נקה את הדלת על מנגנוניה היטב, צבע אותה אם צריך, שים זפת בפנים אם צריך, וודא שחורי הניקוז בתחתית הדלת פתוחים. את הניילון תשים אך ורק עם דבק שקוף דו-צדדי. נוח ביותר, חזק מספיק, לא גורם לקריעה של ניילון עבה (כמו פוליאתילן) וניתן להסרה בקלות.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

• תוכן חדש...