Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז הפכתי פאזות חתכתי אותם בתדר80 ובאמת עכשיו שומעים הרבה יותר טוב ויש יותר באס אבל עדיין אותה בעיה שאי אפשר להרים ווליום כמו שההיתי מגביר כל הזמן.

גם עם אני חותך ברדיו על 120 עדיין הרמקולים נחנקים בווליום גבוהה.

bmw-530i 3.0L

פורסם

עשיתי את זה לפני כמה ימים אבל חבר של חבר שהיה לידיי אמר לי שלא עושים ככה הוא אמר שחותכים או מהמגבר או מהרדיו דיסק ולא משניהם ביחד.

bmw-530i 3.0L

פורסם

בשניהם כמובן,חייב לציין שזה עדיין לא הבאס שחיפשתי,בוא נגיד שעם אני מחבר את הסט להגברה של הרדיו דיסק עצמו אני ישמע את הבאס שחיפשתי כמו שהיה לפני שהתקנתי את המגבר.

bmw-530i 3.0L

פורסם

היית אמור להפוך פאזה רק באחד מהם.

ואם זה עדיין לא הבאס שחיפשת אז להפוך את הפאזות בשני הרמקולים.

זאת אומרת פעם ראשונה להפוך פאזה לרמקול אחד ואז להחזיר לו את הפאזה למה שהיה ולהפוך לשני.

פורסם

כשאתה הופך פאזה בשני הרמקולים ( הוופרים ) אתה בעצם לא עושה כלום , תהפוך פאזה רק בוופר אחד ( לא חשוב איזה ).

עוד טיפ קטן , אם תשחק עם ה balance ותשמע רק רמקול אחד ( לא חשוב איזה ) תבחין שבצד אחד שומעים באס וכששומעים את שני הצדדים הבאס נחלש מאוד , זה אינדיקטור מצויין לאבחן פאזה הפוכה.

בהצלחה!

• תוכן חדש...