Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רכישת רכב בתקציב 40,000-50,000


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

אני צריכה עזרה ברכישת רכב, התקציב שלי הוא בין 40,000-50,000

 

זה הרכב השני במשפחה הרכב הראשון הוא מהעבודה של בעלי ולכן אני מחפשת רכב שיהיה חסכוני, אמין ושהטיפולים שלו במוסך יהיהו זולים. הרכב ישמש אותי לנסיעה לעבודה מחוץ לעיר בערך 30 ק"מ כל יום כל צד, נסיעה עירונית ובינעירונית חלקה בפקקים כמובן.

 

אני ממש מבולבלת ולא יודעת אפילו מהיכן להתחיל

 

מה דעתכם על השברולט אווהו 5 דלתות, ראיתי ששנת 2006 עומד בערך בתקציב שלי

 

אשמח לשמוע עוד הצעות

 

תודה

פורסם

 

אני ממליץ לוותר על התענוג המפוקפק שברכישת שברולט אוויאו. רכב מיושן ומאוד בסיסי בעל רמת בטיחות ירודה, בקיצור להתרחק.



 

אני ממליץ לנסות את פיג'ו 206 שאמנם גם היא נחשבת מעט ותיקה אבל מדובר ברכב מאוד מוצלח ונעים לנסיעה ונהיגה. רצוי להתרכז ברכבים פרטיים שטופלו כיאות ולבדוק גם במכון בדיקה וגם במוסך יבואן או במוסך מתמחה פיג'ו. מומלץ להתמקד בשנתונים 05-06 ובדגמים המצויידים במנוע 1.6.

גם הפולקסוואגן פולו יכולה להתאים, כאן גרסאות ה-1.6 נכנסו רק בשלב מאוחר יותר, מנוע ה-1.4 יכול להספיק בהחלט לשימוש סביר. השנתונים דומים לשל הפיג'ו בתקציב הזה. אפשר גם לנסות את האחות החורגת סקודה פביה, אבל דגמי הבנזין האוטומטיים לא נפוצים (אגב הנחתי שמדובר באוטומטי כי לא ציינת העדפה).

במידה ואתם מעדיפים את האופציות היפניות אז כדאי לבדוק את הדייהטסו סיריון שאולי תיכנס לתקציב בדוחק משנתון 2006 מידיים פרטיות. במידה ורכבים יוצאי ליסינג באים בחשבון אז אולי גם דגמי 2007. אם ליסינג אז אולי תוכלו להניח יד על ניסאן מיקרה שהיא מכונית חביבה שיובאה לישראל בגרסאות בסיסיות למדי, גם היא אולי תיכנס משנתון 2007.

 

על היונדאי גטס והשברולט אוויאו אין לי הרבה דברים טובים להגיד. רכבים שנמכרו ברמת איבזור אפסית, מרגישים דיי עניים בתא הנוסעים, רמת בטיחות לא מזהירה וגם ביצועים וצריכת דלק בצד לא מצטיינים. אין ספק שתוכלו לרכוש רכבים כאלה משנתון מתקדם יותר אבל אני חושב שהם משתרכים דור אחרי רוב המכוניות שהזכרתי, למעט הפיג'ו שאולי זקנה אבל עדיין עדיפה בהרבה.

 

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

תודה על התשובה, אכן התכוונתי לרכב אוטומט

 

האם ידוע לך או שאתה יכול להמליץ היכן ניתן למצוא את הרכבים שהמלצת עליהם בסוכניות של טרייד אין?

 

זה נראה לי יכול לחסוך הרבה זמן בחיפושים במודעות יד 2.

 

תודה

פורסם
תודה על התשובה, אכן התכוונתי לרכב אוטומט

 

האם ידוע לך או שאתה יכול להמליץ היכן ניתן למצוא את הרכבים שהמלצת עליהם בסוכניות של טרייד אין?

 

זה נראה לי יכול לחסוך הרבה זמן בחיפושים במודעות יד 2.

 

תודה

נסי לחפש באתרי האינטרנט של חברות הליסינג - לפחות חלקן מפרסם את הרכבים העומדים למכירה באתריהם, כולל המחיר הנדרש (לפני התמקחות).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

×
×
  • תוכן חדש...