Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיבורית לרכב-איזה הכי טובה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב חדש ואני מעוניין להתקין דיבורית.

הוצעו לי המון אפשרויות, כגון בלוטות', טלפון מהחברות השונות ועוד.

אני משתמש כיום באייפון, ורציתי לקנות דיבורית שתתאים לו.

הרכב הוא מאזדה 3 ספיריט, עם מסך מרכזי רב תכליתי שנרכש במעמד החברה, ויש בו אפשרות חיבור של טלפון.

http://www.kenwoodcaraudioonline.co.uk/productimages/display/DDX-5026.jpg

אפילו חיבור של אייפון יש בו, אך אני לא מבין בו כלום..

אודה לכולם על מגוון האפשרויות וההצעות!

אציין כי אני ממש בור בכל הנושא הזה, ואשמח לעזרה כמה שניתן!

תודה מראש!

פורסם

הטוב ביותר הוא טלפון קבוע ברכב, ומבין אלה כנראה שהטוב ביותר הוא הספיריט של מוטורולה, אבל איני בטוח שעדיין ניתן להשיגו.

לטלפון קבוע ברכב מספר יתורנות:

1. ממשק משתמש - צג ומקשים גדולים המקלים על השימוש בטלפון תוך נהיגה. לספיריט היה יתרון עצום שהוא המקש בראש המכשיר, אשר מאפשר שתי פעולות חשובות" מענה לשיחה נכנסת וחיוג קולי (כולל אפשרות הכתבת מספר) על ידי 1-2 טפיחות על המכשיר, בעצם ללא הסרת המבט מהדרך.

2. מקלט יותר רגיש ומשדר יותר חזק - מאפשרים שימוש בתנאי קליטה גרועים.

3. המכשיר מופעל אוטומטית עם התנעת הרכב ומכובה אוטומטית עם הדממת המנוע, לא דורש התעסקות נוספת עם צימוד BT והתקנת המכשיר שלך בעריסה. כמוכן יש מנגנון המאפשר השלמת שיחה במקרה של הדממת המנוע באמצע שיחה, עד 60 דקות.

4. כיון שאין צורך להתקין את המכשיר הנייד בעריסה גם לא שוכחים אותו ברכב בסיום הנסיעה.

כל הנ"ל נכתב על בסיס נסיון של מספר שנים שבו היה לאשתי מכשיר ספיריט ברכב, והיינו מאוד מרוצים ממנו. לצערנו המכשיר שבק חיים לאחר כ-10 שנת שירות.

אישית השתמשתי בעבר בדיבוריות ייעודיות למכשירי נוקיה, וב-3 השנים האחרונות בדיבורית BT בסיסית ביותר (מוטורולה T305). הדיבוריות של נוקיה היו טובות אבל ההתבססות על המקמ"ש הפנימי של המכשיר ועל הממשק של צג ומקשים קטנים נפלו באופן מהותי מאלה של הספיריט (ראה סעיפיןם 1-2 לעיל). דיבורית ה-BT מאפשרת לי חיוג קולי (תכונה מובנית משובחת של סימביאן) וכן קבלת שיחות בנסיעה, אבל חיוג למספרים שאינם מופיעים בזכרון המכשיר פחות נוח שכן עם השנים המכשירים כוללים צגים הולכים וגדלים על חשבון הקטנת המקשים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפי מה שאני רואה לkenwwod הזה שיש לך באוטו יש בלוטוט, תכנס לזה ותעשה pair עם האייפון ותראה אם זה עובד

אני מניח שיש למכשיר מיקרופון מובנה ושהוא מוציא את השיחה מהרמקולים של האוטו, יותר טוב מזה לא יכול להיות. לא צריך להתקין שום דבר.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

מחזק את sperial,

אם אתה מתכוון לחייג למספרים מהרכב, ולא רק לענות לשיחות אין תחליף למכשיר קבוע ברכב.

המקשים בטלפון עצמו פשוט קטנים מדי, וקשה מאוד לחייג בלי להעיף מבט לכיוון המכשיר.

פורסם

מחזק דווקא את הליאור. הטלפון יכול להיזרק היכן שתרצה, אפילו בתא המטען, ועדיין תוכל לחייג מהרדיו וכו'. אמנם אני לא הייתי מרוצה מממשק הדיבורית של קנווד, ובחרתי במקורית (או כמעט מקורית) של VW, אבל זה לא משנה את העיקרון. לטעמי עדיף בהרבה על ספיריט.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני באותו העיניין.

מישהו יודע אם עדיפים הדילים של חברות הסלולאר או שאולי עדיף דרך חנות פרטית,

ואם כן,

מישהו יכול להמליץ על כזאת?

פורסם

הייתה לי אותה התלבטות כמו שלך לפני שבועות מספר - אם לקחת HU שיש לו שן כחולה מובנית או דיבורית ייעודית בנפרד.

הדרך הייתה ארוכה אך בסופו של דבר החלטתי להפריד בין השניים וקניתי דיבורית של חברת BURY מדגם CC9040.

לדעתי הדיבורים המושלמת - כל ה"התקנה" שלה כמעט ולא קיימת. יש אפילו אפשרות למתג אותה לרמקולים של הרכב וככה אתה גם חוסך את הספיקר שלה (שיכול להיות קבור מתחת לתא הכפפות - יש לו עוצמה אדירה).

היתרון הכי משמעותי שלה לעומת המתחרות זה כמה שהבקר שלה קטן:

http://www.portasound.de/artikel/9e12589d6c5008582b70f7988432fddePortaSound.jpg

הדבר הזה ממש פצפון ולא מושך עין כמו כל הדיבוריות מה"דור החדש" שיש להן מסך מגע ציבעוני וכו'. שמישהו קצת פחות מבין יכול לחשוב שזה GPS ולנסות לעקור לך אותו מהדשבורד.. לא חבל? (הליך מחשבה חדרתי-משהו)

בכל מקרה הדיבורית הזאת מדי פעם במבצע באורנג' בתצורה של חיוב-זיכוי מלא לשוחחים מעל 199 שקלים בחודש. או שיש אותה בחנויות פרטיות בארץ ב500 ש"ח פלוס מינוס. יש גם אחד באיביי שמוכר אותה כולל משלוח ב300.

בהצלחה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

גם לי יש את הדיבורית הזאת בדיוק. אבל מכיוון שיש לו דיבורית במכשיר שלו, ואני דיי בטוח שגם אפשר לחייג דרכה, אני לא רואה שום סיבה שבעולם להתקין משהו נוסף. מה יותר נוח מדיבורית עם מסך 7 אינץ' שמראה לך את הרשימת אנשי קשר ומדברת איתך דרך הרמקולים של האוטו?

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

צדק בדבריך ליאור, אך אני פניתי למה שפותח השרשור אמר בין-השורות. שים לב "אפילו חיבור של אייפון יש בו, אך אני לא מבין בו כלום.." ייתכן שבעל המאה לא רוצה להתעסק עם הדאבל דין הזה, שמן הסתם קצת יותר מסובך מדיבורית של 3 כפתורים, כאשר שניים מהם זה כפתורי ווליום ובעצם יש לך כפתור אחד לכל השאר. לדעתי בגלל זה ביקש את ההמלצות מלכתחילה - פשוט כי אין לו כח/זמן ללמוד.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...