Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקוריות vs שיפור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי לנכון לפרסם את המודעה בפורום הנ"ל בגלל שלדעתי הטופיק הזה מתקשר הכי טוב לפורום האספנות,

מה גם הרכב המדובר לדעתי יהפוך לקלאסיקה (עוד 10 שנים אספנות).

ברשותי פיז'ו 205 GTI 1.9 מקורית מהמפעל, מהבודדות שנמכרו ושרדו את תלעות השנים.

הכוונה שלי עם הרכב זה להחזיר אותו להיות מקורי כמעט לגמרי (למעט בלמים משופרים והנמכה שיש באוטו כרגע),

הדילמה שלי נמצאת בפנים הרכב, כרגע יש ברכב מושבים של אימפרזה GT, שלעומת המקוריים הם הרבה יותר נוחים ואוחזים,

אבל משום מה לחזור למקוריות קורץ לי, ומישהו הציע לי לעשות החלפה ותוספת כסף מצדו על זוג מושבים מקוריים במצב לא טוב (שאזדקק לשפץ), רציתי לשמוע מכם, מה אתם הייתם עושים?

אולי זה יעזור לי להחליט.

תודה רבה!

יהונתן

נ.ב

הנה תמונה של מקורי לעומת האימפרזה שיושב עכשיו על האוטו שלי.

DSCF1726.JPG

!B25Ol8wCGk~$(KGrHqJ,!gwEyEQMBfwvBMkQzhUQMw~~_12.jpg

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מצאתי לנכון לפרסם את המודעה בפורום הנ"ל בגלל שלדעתי הטופיק הזה מתקשר הכי טוב לפורום האספנות,

מה גם הרכב המדובר לדעתי יהפוך לקלאסיקה (עוד 10 שנים אספנות).

ברשותי פיז'ו 205 GTI 1.9 מקורית מהמפעל, מהבודדות שנמכרו ושרדו את תלעות השנים.

הכוונה שלי עם הרכב זה להחזיר אותו להיות מקורי כמעט לגמרי (למעט בלמים משופרים והנמכה שיש באוטו כרגע),

הדילמה שלי נמצאת בפנים הרכב, כרגע יש ברכב מושבים של אימפרזה GT, שלעומת המקוריים הם הרבה יותר נוחים ואוחזים,

אבל משום מה לחזור למקוריות קורץ לי, ומישהו הציע לי לעשות החלפה ותוספת כסף מצדו על זוג מושבים מקוריים במצב לא טוב (שאזדקק לשפץ), רציתי לשמוע מכם, מה אתם הייתם עושים?

אולי זה יעזור לי להחליט.

תודה רבה!

יהונתן

נ.ב

הנה תמונה של מקורי לעומת האימפרזה שיושב עכשיו על האוטו שלי.

לדעתי, רק מקורי

:twisted:Peugeot 205 GR 1994:twisted:

:lol:קליאו RSI למכירה - 0533349930 :oops:

פורסם

קודם כל - הדשבורד שלם - כבר טוב ! ההגה לא מתפורר - עוד יותר טוב ! השלדה נקייה - הכי טוב !

ועכשיו ברצינות - המושבים של האימפרזה GT מעולים, הרבה יותר טובים מהמקוריים, ברמה אחרת לגמרי.

אם עניין המראה המקורי / התאמת הצבעים קורצים לך, גש לרפד ותעצב את המושבים בצבעים תואמים לרכב.

זה מה שאני הייתי עושה - נשאר עם המושב העדיף, אך מתאים אותו לרכב. אם תרצה למכור בכל זאת - תגיד לי.

שיהיה בהצלחה בכל אופן, 205GTI1.9 זו באמת חיה נדירה, גורמת לי אישית לחיוך כל פעם שאני רואה אותה על הכביש.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לדעתי- הכל שאלה של:

1. מה בדיוק אתה רוצה?

2. מה הנוחות של הכסאות המקוריות?

3. מה התקציב שלך?

ובהתאם לכך יש לפעול: אם אתה נעול על המקוריות, הנוחות של הכסאות המקוריים סבירה, ואין לך יותר מדי תקציב- תקח מקוריים, תשפץ ותרכיב. אבל אם יש לך קצת כסף בצד- לדעתי תעשה משהו עוד יותר טוב: תיקנה ותשפץ את המקוריים, ואז תשים אותם בצד, כדי שבעיקרון יהיה לך אוטו מקורי ב-99%- ותמשיך לנסוע עם אלה שיותר נוחים! איך זה?:wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

רכב מדהים היה לי כזה פעם...לבנה

בכל מקרה המושבים המקוריים לא משהוא הייתי מרפד אותם כמו המקורי את של האימפרזה כמובן ואז יש לך כאילו מקורי אבל נוח בכל אופן מה שחשוב זה אתה ואיך שאתה יושב ברכב והנוחות שלך לכן לך עם הנוחות ולא הרעיון של המקוריות

בהצלחה רכב פשוט מדהים

פורסם

במקרה והרכב הוא בשימוש יומיומי אל תסבול את אי הנוחות, זה כמו שתישאר עם הרדיו קסטות רק בשביל המקוריות, לא בידיוק מעשה שימושי חכם או פרקטי.

אתה יכול להשאיר אותם בבית ותמיד להחליף כשתחליט למכור אותו לאיזה אספן שיחפש רכב מקורי בעוד 10 שנים.

פורסם

אני מנח שהרכב שלך הוא בתמונה הימנית. אם אתה חוזר למקוריות, תעיף את הסמל מהדשבורד ותחליף לידית ההילוכים המקורית.

מעבר לכך- נראה שיגעון

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אם זה רכב יום יומי אז תקח את מה שנוח לך ליום יום!

ברשותי הייתה אלפא ספרינט ואותי לא עניינה כ''כ המקוריות בקטע של מושבים וכו', עניין הנוחות משחק פה תפקיד יותר גדול. בסופו של דבר תשאל איך אתה מעדיף לראות את הרכב ומה נראה יותר טוב לך ולא לאחרים שאולי יתלהבו דווקא ממראה של מחשבים מקוריים!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בימים אלו אני בשיא השיפוץ של האסקורט mk1 1971 שלי.

אצלי ברכב שיפצתי את כל הסלון, ובנוסף קניתי זוג ריקליינרים איכותיים.

ליום יום אני אשתמש בריקליינרים מפני שהם נוחים בהרבה והכי חשוב בטיחותיים יותר (במקוריים אין משענת ראש)

ואת המקוריים אשים למפגשים וכאלה, או סתם כי יהיה בא לי להתחבר למקור.

בכל מקרה, שיפצתי אותם שיהיה.

נראה לי שבכיוון הזה תלך.

זו בערך הפעם הראשונה שלך להגיד "אכלתי את כל העוגה והשארתי אותה שלמה!" :-)

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

אותם מושבים כמו בGTI רק עם ריפוד בד מלא ולא חצי עור הגיעו בFOREVER מ1996-1999 ככה שזה לא דבר כזה נדיר.

גם ככה בעצמך אמרת שהמושבים שמציעים לך הרוסים אז אין לך מה למהר.

• תוכן חדש...