Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני מספר ימים נתפס/נשבר לי בולם באוטו תוך כדי נסיעה

העכשיו הבולם בצד שמאל פשוט ירד למטה ולא חוזר למעלה

עקב זה הנסיעה פשוט מעצבנת ברמותתת קפיצות ושיפשופים של הכביש בלתי פוסקים !!

ביררתי קצת לגבי בולמים לאלפא 146 שנת 95

והמחירים פשוט בשמים...

לזוג קדמיים כ 2000 שקל

חיפשתי קצתת בגוגל והגעתי לEBAY

שם ראיתי שהמחיר לזוג הוא כה 50 דולר

http://cgi.ebay.com/ALFA-ROMEO-FRONT-GAS-SHOCK-ABSORBERS-/170227848474?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item27a25ed51a

חיפשתי כמעט בכל מקום משומשים אבל לאא הצלחה השמח לקצת עזרה בנושא

פורסם

לגבי איזה בולם ביררת במחיר כזה? ובכלל, איזה סוג של בולם אתה מחפש: נוח? ספורטיבי? תן קצת יותר פרטים כדי שנוכל לעזור לך.

לגבי הבולמים שמצאתי באיביי: דבר ראשון, הם כלל אינם מיועדים למכוניתך (רק לאלפא 75 ואלפתא GTV). חוץ מזה, עוד לא שקללת במחיר את עלות המשלוח, שעליה צריך להוסיף גם מע"מ ומכס. ובנוסף: מה תעשה אם לאחר שהבאת בולם מחו"ל והתקנת אותו, לפתע גילית שהוא דולף? מי יפצה אותך על העבודה ועלויות המשלוח הכפולות?

2000 ש"ח לזוג בולמים קדמיים, בהנחה שזה כולל גם את ההתקנה, נשמע לי כמו מחיר סביר לחלוטין.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא כולל התקנה.. ובלי מע"מ

ובקשר ל איבי תודה באמת לא ראיתי את זה..

שאלתי בחברת מונרו ועוד כמה חברות שעובדות איתם

אני מעדיף בעיקרון את האורגינל של הרכב אבל גם הוא בערך 942 שקל לבולם

כבר עדיף להחליף לקוני לא ?

או משומש של אותו צד שדולף/נשבר...

פורסם

אל תחשוב אפילו על להחליף רק בולם זעזועים אחד. הבולמים תמיד יוחלפו בזוגות. גם בולם משומש זה משהו שהייתי שוקל רק אם כל האופציות האחרות נפסלו ורק אם ידוע לי מאיזה רכב הוא ירד וכמה זמן הוא היה מותקן עליו.

אני מציע לך לבדוק גם מחיר של קוני. לאחר שתעשה סקר שוק, חזור לעדכן אותנו בתוצאות ונראה מה הכי ישתלם לך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...