Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק לחומר על שרתי exchange

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :-)

אני זקוק לחומר ומידע על שרתי exchange של מיקרוסופט איך פותחים תיבות דואר על גבי השרתים.

האם יש אתרים שניתן ללמוד על זה?

תודה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אוי אקסצ'יינג' .. אני אולי אשמע קצת מתנשא, אבל אם אתה מעוניין להכנס לעומקו של עניין, כלומר מההתקנה עד לקונפיגורציה ברמת הארגון לך לכיוון של הדרכות מבוססות וידאו כמו CBT Nuggets או Testout

אבל אם הכוונה שלך היא בגוף השאלה, כלומר אם יש לך שרת כזה פעיל ומקונפג כמו שצריך בסכמה של הפורסט, אז ברגע שאתה יוצר יוזר חדש בAD תהיה לך אפשרות ליצור לו תיבת דואר, או תחת יוזר קיים עושים קליק ימני ויש Exchange Tasks.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

אני מעדיף ליצור את המשתמש כבר ישירות בשרת EXC. ככה אפשר לבחור ישירות איפה לאחסן את התיבה ועוד אפשרויות.

פורסם

אני מעוניין ללמוד ממש מהתחלה ועד הסוף לצערי אין לי שרת קיים. לגבי האתרי וידיאו שנתת אפשר קישור לסרטונים?

תודה.:wink:

פורסם

לצערך אין שום סיכוי שתצליח ללמוד בצורה הזו.

EXCHANGE זו מכונה מטורפת עם הרבה מאוד אלמנטים.

יש לה חוקים משלה, ואם תציק לה היא תציק לך פי 10 בחזרה

יש הרבה מאוד מה ללמוד, ובכדי ללמוד את זה ביעילות עדיף להרים לפחות סביבה עם 2 שרתים ו2 קליינטים , או לפחות סביבת SBS עם 2 קליינטים.

בכלליות אם הנושא מעניין אותך יש קורס ב ג'ון ברייס של פחות מ50 שעות בנושא, ול TRAINSIGNAL יש ערכת DVD שתעזור.

אבל מבלי להרים סביבה לא תצליח.

פורסם

שניר תודה זה מה שעלה לי בראש גם. חשבתי לקחת קורס כי שם מתלמדים על שרתים קיימים וגם לומדים יותר טוב את החומר.

יש הבדלים בקורס מבחינה הזאת בין ג'ון ברייס למכללת practicu? מכללת practicu לוקחת משהו כמו 3 אלף לקורס

לעומת ג'ון ברייס שנראה לי יותר.

פורסם

ג'ון ברייס ומכללת הייטק למיטב ידעתי זה הרמה היותר גבוהה שיש בארץ.

אני למדתי במכללת הייטק בהרצליה ומאוד מרוצה.

ובכלליות - האם אתה מודע לשאר הנושאים החשובים שיש בניהול המערכת ?

מלבד EXCHANGE ?

כמו למשל סביבת DOMAIN , ו ACTIVE DIRECTORY, וכו' ?

לא עדיף כבר ללמוד MCITP ?

פורסם

כנראה שבקרוב אני אלמד MCITP אבל לא נראה לי שבתוך הקורס עצמו יש לימודים על שרתי exchange.

• תוכן חדש...